breaking news Νέο

Τετ-α-τετ Μητσοτάκη-Βεσυρόπουλου-Χαλκίδη για τα προβλήματα των αγροτών

Τετ-α-τετ Μητσοτάκη-Βεσυρόπουλου-Χαλκίδη για τα προβλήματα των αγροτών

Με το που πάτησε το πόδι του στη Βέροια ο Κυριάκος Μητσοτάκης πολλοί από τους συγκεντρωθέντες έξω από το κινηματοθέατρο «ΣΤΑΡ» προσπάθησαν να έρθουν σε άμεση επαφή μαζί του, παρά τον κλοιό τον οποίο είχαν σχηματίσει γύρω του οι άνδρες της ασφαλείας του. Ένας εξ αυτών, ο Τάσος Χαλκίδης, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας, μπόρεσε να φθάσει μια ανάσα από τον πρόεδρο της ΝΔ, στον οποίο, αφού πρώτα συστήθηκε και του εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία του στην πόλη της Βέροιας, τον ενημέρωσε εν τάχει για τη δύσκολη κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει ο αγροτικός κόσμος.

«Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με την πολιτική της κυβέρνησης και το ότι δεν έχουμε πάρει καμία αποζημίωση για το ρωσικό εμπάργκο, το οποίο υφίσταται εδώ και 4 χρόνια, τότε κ. Πρόεδρε, σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει αγρότης, για να καλλιεργήσει. Γι' αυτό θέλω να μας πείτε τι θα κάνετε εσείς από την πλευρά σας για τον αγροτικό τομέα σαν αυριανή κυβέρνηση, που θα είναι η παράταξή σας», σημείωσε χαρακτηριστικά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχοντας στο πλευρό του το βουλευτή Απόστολο Βεσυρόπουλο, απευθυνόμενος στον Τάσο Χαλκίδη του υπενθύμισε πως υπάρχει κλιμάκιο ανθρώπων στη ΝΔ, που ασχολείται με τα αγροτικά ζητήματα «και μαζί με τον Απόστολο Βεσυρόπουλο θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες στους αγρότες».

Ανταπαντώντας ο Τάσος Χαλκίδης υπενθύμισε με τη σειρά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως «ο Απόστολος Βεσυρόπουλος σ' όλους τους αγώνες μας ήταν μπροστά και πάντα μας βοηθάει», με τον πρόεδρο της ΝΔ να γεμίζει από χαρά και ικανοποίηση για την αναγνώριση και τη συμπαράσταση στα αιτήματα και τα προβλήματα των αγροτών της περιοχής μας από πλευράς του βουλευτή του κόμματός του στην Ημαθία, Απόστολου Βεσυρόπουλου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής