breaking news Νέο

Γιάννης Παπαγιάννης : «Ούτε λέξη για τη Βεργίνα στον απολογισμό του δημάρχου Βέροιας για την τουριστική ανάπτυξη»

Γιάννης Παπαγιάννης : «Ούτε λέξη για τη Βεργίνα στον απολογισμό του δημάρχου Βέροιας για την τουριστική ανάπτυξη»

«Στον απολογισμό που παρουσίασε πριν μερικές ημέρες ο κύριος Βοργιαζίδης αναφορικά με τα πεπραγμένα της διοίκησης του για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου, δεν περιέλαβε ούτε δύο λέξεις για τη Βεργίνα, για το ανάκτορο των Αιγών, το κορυφαίο αυτό μνημείο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Σύμφωνα με την έκθεση ιδεών που δημοσιοποίησαν, πολύ περισσότερο ασχολήθηκε η αντιδημαρχία Τουρισμού με το πέρασμα του …Χο Τσι Μινχ από τη Βέροια και τις προσπάθειες για την αδελφοποίηση του δήμου με την ...απαγορευμένη πόλη του Πεκίνου παρά με την ανάδειξη του λίκνου του Μακεδονικού Ελληνισμού. Για το νεολιθικό οικισμό της Νέας Νικομήδειας, για την Παναγία Σουμελά ή για την Παναγία Δοβρά, ούτε κουβέντα ασφαλώς. Τι να πει κανείς! Όταν όμως οι ιδεολογικές εμμονές κρατούν καθηλωμένο έναν ολόκληρο δήμο και βάζουν φρένο στην αναπτυξιακή του προοπτική, τότε πρέπει να μπουν τίτλοι τέλους στην αόρατη αιρετή διοίκηση. Οι δημότες γνωρίζουν πολύ καλά την τουριστική απαξίωση που βιώνει η Βέροια εξαιτίας, μεταξύ άλλων, και της πλήρους ανικανότητας του κομιστή του πολιτικού δακτυλιδιού της κυρίας Ουσουλτζόγλου που περιμένει ακόμη ορδές βιετναμέζων και κινέζων τουριστών…

Για εμάς, στο συνδυασμό μας «Δικαίωμα για νέα Βέροια» οι προτεραιότητες μας στον τομέα του Τουρισμού είναι σαφείς: Βέλτιστη δυνατή διαχείριση και αξιοποίηση του τουριστικού προϊόντος αρτιότερη προβολή όλων των σημείων αναφοράς του τόπου μας, αύξηση των διανυκτερεύσεων στη Βέροια, εντονότερη και πιο δυναμική παρουσία μας στις αγορές του εξωτερικού. Πρέπει να βάλουμε επιτέλους το δήμο μας στο τουριστικό χάρτη, ώστε να προσελκύσουμε επενδύσεις, να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας, να αυξήσουμε το εισόδημα των δημοτών μας. Αλλά αυτή η προσπάθεια προϋποθέτει συλλογική δράση, μακρόπνοο σχέδιο, υψηλό επαγγελματισμό, καινοτόμες δράσεις.  

Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα!

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας

«Δικαίωμα για νέα Βέροια»


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής