breaking news Νέο

Δεν του βγήκε η “μαγκιά” τελικά...

Δεν του βγήκε η “μαγκιά” τελικά...

Ακόμα και στην έδρα του δεύτεου βαθμολογικά και ευρισκόμενου στον προθάλασμο της Α2, ΑΟ Αγρινίου, ο Φίλιππος πήγε να κάνει την μεγάλη νίκη, με την οποια θα “έγραφε” την 6η σερί νίκη του στις τελευταίες ισάριθμες αγωνιστικές του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ Εθνικής Ανδρών/βορράς.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε κατορθωτό στο “τσακ”, εκεί δηλαδή που οι Βεροιώτες δείχναν να κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους (75-78), αλλά ένα τρίποντο του Διονύση Καπινιάρη έφερε την ισοφάριση 78-78 στην κανονική διάρκεια του αγώνα, με το παιχνίδι να πάει στο έξτρα πεντάλεπτο, στο οποίο και η ομάδα του Αγρινίου στάθηκε υπέρτερη, παιρνοντας τη νίκη με 89-85.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο Φίλιππος ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με το υπερ του 15-28, την ιδια στιγμή που αποβαλλόταν ο Αντώνης Μιχάλογλου των γηπεδούχων με υπόδειξη για δευτερο αντιαθλητικό φάουλ.

Η αντίδραση δεν άργησε να έρθει για τους Αγρινιώτες στο δεύτερο δεκάλεπτο,

πλην όμως ο Φίλιππος ηταν αυτός που κατάφερε να παει στα αποδυτήρια προηγούμενος με 41-42.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι απέκτησε αμφίρροπο χαρακτήρα, με τις δυο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ και το τριαντάλεπτο να ολοκληρώνεται στο 65-66. Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο ο Φίλιππος 12 δευτερόλεπτα πριν εκπνεύσει το ματς προηγήθηκε με 75-78, αλλά ο Καπινιάρης είχε άλλη άποψη και αμεσως μετά με τρίποντο εφερε το ματς και πάλι από την αρχή (78-78). Χρειάσθηκε το ματς να πάει στην παράταση και εκει οι γηπεδούχοί μπόρεσαν να στεφθούν νικητές όπου και βρέθηκαν να βρίσκονται τώρα μόνοι στην δεύτερη θέση, εκμεταλλευόμενοι την ήττα της Ελευθερόπουλης στο Βόλο απο τη Νίκη (76-73.). Σ’ οτι αφορά τον Φίλιππο, το αποτέλεσμα αυτό δεν είχε καμιά βαθμολογική επίπτωση γι’ αυτόν, καθώς εξακολουθεί μετά το πέρας της 26ης αγωνιστικής να διατηρείται στην 4η θέση της κατάταξης, νιώθοντας όμως, πλεον και την... καυτή ανάσα της ΧΑΝΘ.

Διαιτητές: Τσιαπλής - Κατωτικίδης

Δεκάλεπτα: 15-28, 41-42, 65-66, 78-78, 89-85

Αγρίνιο (Διαμαντάκος): Τασόπουλος 20, Μπερερής 3, Μιχάλογλου 4, Καπινιάρης 18(1), Χρήστου, Τσατάς, Σταμούλης, Γκρέκας 20(1), Μήτσου 16(4), Ψαράς 8, Σαπλαούρας, Σταμίρης.

Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας): Παπαδόπουλος 2, Τσεσμετζίδης, Σισμάνης, Πονόπουλος, Βάλλιος 14(3), Τσιακλάγκανος 5, Καβαργύρης, Κοθράς 21(2), Παραπούρας 10(2), Σουτζόπουλος 12(1), Καντάρκος 21(3).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής