breaking news Νέο

Δημήτρης Δάσκαλος : «Δηλώνω πολιτικά παρών»

Δημήτρης Δάσκαλος : «Δηλώνω πολιτικά παρών»

Σε δήλωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Δημήτρης Δάσκαλος αναφέρει : «Είναι αδιάβαστοι και θέλουν να διοικήσουν τον Δήμο Βέροιας. Πάντα υπάρχουν κακόβουλοι συμπολίτες, οι οποίοι διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις. Πιστεύω πως έχουν τους λόγους τους. Συγκεκριμένα διασπείρουν ότι επειδή εργάζομαι στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης -Αποχέτευσης Βέροιας (Δ.Ε.Υ.Α.Β), έχω από το νόμο του Κλεισθένη ασυμβίβαστο να ασχοληθώ με τον Α΄ βαθμό αυτοδιοίκησης, δηλαδή με τις εκλογές στο Δήμο Βέροιας ως υποψήφιος.
Επειδή όμως είναι αδιάβαστοι, τους προτρέπω να ξαναδιαβάσουν το νόμο και τα ασυμβίβαστα του. 
Έτσι στο Ν. 4555/2018 (ΦΕΚ Α' 133/19.07.2018), ειδικότερα το άρθρο 11 παρ. ε προβλέπει ότι έχουν ασυμβίβαστο :
ε) Υπάλληλοι με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου και ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου του Δημοσίου, των δήμων, των περιφερειών και των νομικών προσώπων που είναι ενταγμένα στο Μητρώο Φορέων της Γενικής Κυβέρνησης του δημόσιου τομέα...
Έλα που όμως η ΔΕΥΑ Βέροιας δεν είναι ενταγμένη στους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης, βιάστηκαν από τη χαρά τους και πιάστηκαν αδιάβαστοι. Ας το ξαναδιαβάσουν λοιπόν,
για να βγουν από την απορία. Επειδή ήμουν, είμαι και θα είμαι ενεργός δημότης άσχετα από την εργασία μου, δηλώνω πολιτικά παρών.
Διότι όπως είπε και ο Πλάτων : «Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους πολύ κατώτερους τους». Νομίζω πως είχε δίκιο!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής