breaking news Νέο

Επικρατώντας 62-70 της ΧΑΝΘ εκτός έδρας «καπάρωσε» την τέταρτη θέση ο Φίλιππος Βέροιας

Επικρατώντας 62-70 της ΧΑΝΘ εκτός έδρας «καπάρωσε» την τέταρτη θέση ο Φίλιππος Βέροιας

Ο βασικός στόχος που έθεσε ο Φίλιππος στο τρέχον πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’ Εθνικής Ανδρών στον δεύτερο όμιλο ήταν η παραμονή, που στην διάρκεια του (με την θετική πορεία που ακολούθησε), τέθηκε η διεκδίκηση της τέταρτης θέσης. Την οποία και οι “ερυθρόλευκοι” της Βέροιας κατέκτησαν τελικά με την νίκη που πέτυχαν επί της ΧΑΝΘ με 62-70, στο ματς που δόθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στο “Μ. Τσικίνας”, για την 29η αγωνιστική και προτελευταία του πρωταθλήματος.

Η κατάκτηση της τεταρτης θέσης αποτελεί για τον Φίλιππο το επιστέγασμα μιας μεγάλης προσπάθειας που έγινε φέτος, η οποία μάλιστα του δίνει και το δικαίωμα τώρα της συμμετοχής στα μπαράζ για τους επιλαχόντες ανόδου στην Α2 κατηγορία!

Στα του προχθεσινού αγώνα, ο Φίλιππος από το ξεκίνημα τέθηκε “οδηγός στο σκορ, το οποίο και ήλεγχε συνεχώς, με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη στο τέλος, με την οποία έφθασε τους 47 βαθμούς και πήγε το ρεκορ του στο 18-11.

 

Απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες ο Δημήτρης Γκίμας

Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας, Δημήτρης Γκίμας, έβγαλε το καπέλο στους μπασκετμπολίστες της ομάδας, μετά τη νίκη επί της ΧΑΝΘ, που έκανε τον σύλλογο να εξασφαλίσει την 4η θέση και του εδωσε μια θέση στα μπαράζ.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΧΑΝΘ. Στον κώουτς και σε ολη την ομάδα. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Πρέπει να συγχαρούμε όλους τους παίκτες μας. Εξασφαλίσαμε την τέταρτη θέση και τα μπαράζ. Εχουμε μπροστά μας ένα ακόμη σημαντική παιχνίδι την Κυριακή» επεσήμανε ο τεχνικός καθοδηγητής του Φιλίππου, που φέτος κλεινει 20 συναπτά έτη στον πάγκο της Βεροιώτικης ομάδας.

Διαιτητές: Γερακίνης – Παζώλης

Δεκάλεπτα: 15-16, 27-30, 48-51, 62-70

Χ.Α.Ν.Θ. (Ζαφειρούδης, Τζιόμαλος): Βαζούκης, Ντίνος 3(1), Χονδρόπουλος 6(2), Παπαδόπουλος 3(1), Μπαλάσκας 10(3), Ζαφειρούδης 7(1), Γεωργάκης 5(1), Πέτροβιτς, Καραγεωργίου, Δεληγεώργης 16(2), Βλαγκόγιας 5, Τσάμης 6, Περρης 6(1)

Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας - Μπλατσιώτης): Παπαδόπουλος 4, Τσεσμετζίδης, Σισμάνης, Πονόπουλος, Βάλλιος 6(2), Τσιακλάγκανος 3(1), Καβαργύρης, Κοθράς 20(4), Παραπούρας 15(5), Σουτζόπουλος 10(1), Καντάρκος 12.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής