breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ: Μετράει αντίστροφα για την πρώτη συγκέντρωση

ΒΕΡΟΙΑ:  Μετράει αντίστροφα για την πρώτη συγκέντρωση

Από την στιγμή που έγινε και επίσημα γνωστή, από την διοργανώτρια αρχή η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος και ο τρόπος διεξαγωγής του οι 14 ομάδες της φετινής Football League μπορούν να προγραμματίσουν και τον χρόνο προετοιμασίας τους.

Για να ξεκινήσει βέβαια μια ομάδα την καλοκαιρινή της προετοιμασία χρειάζονται και κάποιες βασικές προϋποθέσεις: Να έχει προπονητές και ένα στοιχειώδες ρόστερ και η ΒΕΡΟΙΑ, όπως επανειλημμένα έχει αναφερθεί είχε εδώ και αρκετό καιρό προετοιμαστεί για την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της, έστω κι αν δεν το ανακοίνωσε επίσημα, αφού και πλήρες προπονητικό τιμ διαθέτει και το ρόστερ της στο μεγαλύτερο μέρος τους είναι έτοιμο, με τις ανανεώσεις των παικτών από το περσινό έμψυχο υλικό της που ο προπονητής πιστεύει ότι μπορούν να βοηθήσουν και στη νέα κατηγορία και με παίκτες που την ενδιαφέρουν έχει συμφωνήσει, έστω κι αν δεν τους έχει ανακοινώσει επίσημα.

Επίσης μια άλλη εκκρεμότητα που φθάνει και αυτή στο τέλος της είναι η δημιουργία ΠΑΕ που όπως επανειλημμένα έχει γραφεί η διαδικασία έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, ήδη η διοικούσα επιτροπή έχει στα χέρια της το ΑΦΜ και αυτό που απομένει είναι η διάθεση των 10.000 μετοχών ονομαστικής αξίας 30 ευρώ έκαστη οι οποίες όπως έχει διευκρινιστεί εξ' ολοκλήρου θα αγοραστούν από τους επιχειρηματίες της πόλης που βρίσκονται στο Δ.Σ. και γύρω από αυτό από την πρώτη ημέρα της επανίδρυσής της.

Όλα λοιπόν στην ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ δείχνουν να κυλούν όπως τα έχουν σχεδιάσει οι επιτελείς της, δίχως προβλήματα και κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις η αισιοδοξία, για να μην πούμε η βεβαιότητα, ότι και η νέα ποδοσφαιρική χρονιά που έρχεται θα είναι εξίσου πετυχημένη με την προηγούμενη κάθε άλλο παρά υπερβολική μπορεί να θεωρηθεί.

Εν τω μεταξύ δόθηκε εντολή και οι ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ που θα συνεχίσουν και τη νέα περίοδο, στο τέλος της περασμένης εβδομάδας υποβλήθηκαν, στις καθιερωμένες στο ξεκίνημα κάθε χρονιάς, ιατρικές εξετάσεις, ενώ ξεκίνησαν και τις εργομετρικές εξετάσεις, ώστε να είναι έτοιμοι για την πρώτη συγκέντρωση που δεν φαίνεται να βρίσκεται και πολύ μακριά.

 

ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ

Οι ποδοσφαιριστές που αποχωρούν οριστικά από την νέα ΒΕΡΟΙΑ είναι ο Μπακάλης, ο Κυριακίδης, ο Τσικόπουλος και ο Κοντογουλίδης, τέσσερις παίκτες που την περσινή χρονιά στα περισσότερα παιχνίδια υπήρξαν βασικοί, όπως και οι Μυλωνάς Παπουτσίδης και Καράμπελας, με τον τελευταίο να διεκρινίζει ότι είχε έρθει στην ΒΕΡΟΙΑ με ειδική συμφωνία και έμεινε ελεύθερος από την στιγμή που ολοκληρώθηκε η περσινή χρονιά.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι 15 που παραμένουν από την περσινή χρονιά στο ρόστερ της ομάδας θα συνεχίσουν οπωσδήποτε και τη νέα περίοδο. Κάποιοι νεαροί από αυτούς πιθανόν να δοθούν δανεικοί σε ομάδες της Γ' Εθνικής και εδώ έχουν προτεραιότητα οι δυο εκπρόσωποι της Ημαθίας, η Νίκη Αγκαθιάς και ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων και κάποιοι άλλοι να μείνουν ελεύθεροι για να συνεχίσουν την καριέρα τους σε άλλη ομάδα.

Πάντως είναι σίγουρο ότι στην ΒΕΡΟΙΑ της Football League θα συνεχίσει ένα σημαντικό κομμάτι, που θα αποτελείται από διψήφιο αριθμό παικτών του ρόστερ της περσινής περιόδου και που θα πλαισιωθεί από κάποιους έμπειρους και με παραστάσεις από την συμμετοχή τους σε επαγγελματικά πρωταθλήματα ποδοσφαιριστές.

 

ΟΙ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ

Μπορεί η επίσημη ΒΕΡΟΙΑ να κρατάει στα συρτάρτια του γραφείου της την λίστα, αλλά και τις επαφές που είναι γνωστό ότι έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό με μεταγραφικούς της στόχους, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν διαρρέουν ονόματα και μάλιστα από αξιόπιστες πηγές. Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες, που ναι μεν δεν επιβεβαιώνονται επίσημα ούτε όμως και διαψεύδονται και στις οποίες αναφερθήκαμε και την περασμένη εβδομάδα, οι υπεύθυνοι του σχεδιασμού της ομάδας έχουν καθημερινές επαφές με παίκτες που τους ενδιαφέρουν και μάλιστα με κάποιους από αυτούς έχουν ήδη δώσει τα χέρια όπως με τον Αλμπέρτο Σιμόνι που τα δύο προηγούμενα χρόνια αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με την φανέλα του Άρη Παλαιοχωρίου (Χαλκιδικής) και ήταν ο πρώτος του σκόρερ, τον Αργεντίνο Μαρτσέλο Πέντα που την περσινή περίοδο αγωνίζονταν στην ομάδα του Βόλου με την οποία κέρδισε την άνοδο στην Super League, τον μέσο Νίκο Ζούρκο από την Ημαθία που τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν με τον Αιγινιακό στην Football League και τον Στέλιο Καψάλη που έχει ξαναπαίξει στη ΒΕΡΟΙΑ την χρονιά που αποχώρησε αυτή από το πρωτάθλημα και διαλύθηκε και πέρσι αγωνίζονταν στην Δόξα Δράμας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής