breaking news Νέο

Αποφασίζει η ΕΠΟ : Ποιός θα αντικαταστήσει τον Ηρακλή και τον Κρόνο;

Αποφασίζει η ΕΠΟ : Ποιός θα αντικαταστήσει τον Ηρακλή και τον Κρόνο;

Προβλήματα στη σύνθεση της Football League προέκυψαν μετά την μη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν του Ηρακλή και του Κρόνου Αργυράδων.

Έτσι η Football League έμεινε με 12 αντί 14 ομάδες που επρόκειτο να την στελεχώσουν.

Συνεπώς, όπως προβλέπεται οι δύο κενές θέσεις θα πρέπει να καλυφθούν από ισάριθμες ομάδες, από αυτές που έχασαν τον προβιβασμό τους στα μπαράζ ανόδου της περσινής περιόδου.

Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα η Νίκη Βόλου, ο Νέστος Χρυσούπολης και η Καλαμάτα είναι οι ομάδες που ερίζουν για τις δύο κενές θέσεις που άφησαν ο Ηρακλής και ο Κρόνος Αργυράδων. Την απόφαση θα την πάρει η ΕΠΟ η οποία ήδη ενημερώθηκε με έγγραφο που της εστάλη χθες Πέμπτη το πρωί από την Football League, καθώς η ερμηνεία του ΚΑΠ σ' αυτό το σημείο χρειάζεται διευκρίνηση από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία και δεν αποκλείεται το πρόβλημα που προέκυψε να λυφθεί με συμπληρωματική προκήρυξη.

Η ερμηνεία που χρειάζεται από την ΕΠΟ, η Football League είναι αν στα κριτήρια, συμπεριλαμβάνονται και οι αγώνες μπαράζ που έδωσαν οι ομάδες ή μόνο η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Πάντως όλα δείχνουν ότι η μία από τις δύο ομάδες που θα αντικαταστήσουν τον Ηρακλή και τον Κρόνο που δεν δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα είναι ο Νέστος Χρυσούπολης, καθώς η ομάδα της ΕΠΣ Καβάλας ευνοείται από όλα τα κριτήρια, ότι κι αν ισχύει. Η μάχη δίνεται μόνο μεταξύ της Καλαμάτας και της Νίκης. Όσον αφορά τις προθέσεις των τριών υποψηφίων για προβιβασμό, στην θέση του Ηρακλή και του Κρόνου ομάδων η μόνη που εκδήλωσε ενδιαφέρον και επιδιώκει την άνοδο είναι η Καλαμάτα.

Αντίθετα ο Νέστος Χρυσούπολης και η Νίκη Βόλου αποφεύγουν μέχρι στιγμής κάθε είδους σχολιασμό κρατώντας κλειστά τα χαρτιά τους.

Στην Νίκη Βόλου μάλιστα οι υποψήφιοι επενδυτές της εταιρίας «New England Pro Soccer» με ανακοίνωση που εξέδωσαν χαρακτηρίζουν την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα «εικόνα διάλυσης και μη αναστρέψιμη».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής