breaking news Νέο

Κορυφώνονται με την πανσέληνο του 15αύγουστου οι εκδηλώσεις που διοργανώνει σε όλη τη χώρα το υπ. Πολιτισμού και Αθλητισμού

Κορυφώνονται με την πανσέληνο του 15αύγουστου οι εκδηλώσεις που διοργανώνει σε όλη τη χώρα το υπ. Πολιτισμού και Αθλητισμού

Οι εκδηλώσεις - κυρίως μουσικές συναυλίες - που άρχισαν την Κυριακή 11 Αυγούστου ολοκληρώνονται την Κυριακή 19 Αυγούστου,  θα πραγματοποιηθούν σε 100 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία της χώρας, ενώ θα παραμείνουν ανοιχτοί για το κοινό χωρίς τη διοργάνωση εκδηλώσεων 48 χώροι και μουσεία.

Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, διοργανώνει συστηματικά από το 1999 τις εκδηλώσεις της Αυγουστιάτικης πανσελήνου, προσκαλώντας χιλιάδες Έλληνες και ξένους επισκέπτες, να παρακολουθήσουν ποιοτικές εκδηλώσεις και να θαυμάσουν τους αρχαιολογικούς χώρους, κάτω από το φως του φεγγαριού.

Η είσοδος σε όλους τους χώρους είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Στην Ημαθία, η Εφορία Αρχαιοτήτων διοργανώνει την Πέμπτη 15 Αυγούστου, στο Αρχαίο Θέατρο της Μίεζας, συναυλία με το Λουδοβίκο των Ανωγείων «Στου φεγγαριού το ασήμι», με ώρα έναρξης 22:00. Επιπλέον, το Αρχαιολογικό Μουσείο Βέροιας, το Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας και το Μουσείο των Βασιλικών Τάφων των Αιγών θα παραμείνουν ανοιχτά για το κοινό έως τα μεσάνυχτα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής