breaking news Νέο

Συνάντηση του «Έρασμου» με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Νάουσας Ν. Καρανικόλα

Συνάντηση του «Έρασμου» με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Νάουσας Ν. Καρανικόλα

Ενημερωτική συνάντηση  γνωριμίας πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 αντιπροσωπεία του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Νάουσας κ. Νικόλαο Καρανικόλα, στο πλαίσιο διατήρησης της συνεργασίας του Συλλόγου με το Δήμο, αναφορικά με τη διενέργεια των Δράσεων Δικτύωσης (Βιωματικά Σεμινάρια και Σχολή Γονέων) που ξεκίνησε μέσα στο 2019 (αίθουσα ΚΑΠΗ Νάουσας)και θα συνεχιστεί και το 2020.

Στην συνάντηση τον «Έρασμο» εκπροσώπησαν, από το Δ.Σ. ,τα μέλη  κ.κ. Σοφία Ζεϊμπέκη (Υπεύθυνη Εθελόντρια Δικηγόρων) και Κατερίνα Μαυρίδου, ενώ από την επιστημονική ομάδα εργαζομένων η Κοινωνική Λειτουργός κ. Ολυμπία Λαζαρίδου.
Ο κ. Καρανικόλας ενημερώθηκε εκτενώς τόσο για το γενικότερο πλαίσιο δράσης του Συλλόγου στην τοπική κοινωνία και τα προβλήματά της που αφορούν στην προστασία και φροντίδα των θυμάτων οιασδήποτε μορφής βίας (ενδοοικογενειακής, έμφυλης - ανεξαρτήτως φύλου, καταγωγής, θρησκείας, οικονομικής, κοινωνικής επιφάνειας κ.α.) όσο και στο διαπαιδαγωγικό και προληπτικό ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν τα Βιωματικά Σεμινάρια και η Σχολή Γονέων, στην αναδιαμόρφωση μιας κοινωνίας με λιγότερη βία και καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους.
Ο νέος Δήμαρχος Νάουσας εξέφρασε την βαθιά ικανοποίησή του για τη λειτουργία Δομών όπως ο «Έρασμος», επεσήμανε την ευαισθητοποίηση του Δήμου σε θέματα σεβασμού ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ισότητας και αλληλεγγύης και διαβεβαίωσε ότι και ο ίδιος προσωπικά θα συμβάλλει τα μέγιστα στο ήδη υπάρχον πλαίσιο συνεργασίας των δύο πλευρών, ώστε να βοηθηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο και η τοπική κοινωνία της Νάουσας, που όπως παρατήρησε, έχει αρκετά προβλήματα όπως αυτά των… ανθρώπων της διπλανής μας πόρτας, που ωστόσο δεν έρχονται ποτέ στο φως!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής