breaking news Νέο

Δήλωση από καρδιάς για την Αθηνά Τζιούρτζια!

Δήλωση από καρδιάς για την Αθηνά Τζιούρτζια!

Η Αθηνά Τζιούρτζια, εκλεγμένο μέλος στην Κοινότητα Βέροιας με τη Δημοτική παράταξη «ΒΕΡΟΙΑ ΠΡΩΤεύουσα πόλη», της οποίας ηγείται η Γεωργία Μπατσαρά, υπήρξε αποκαλυπτική, μπροστά στην πολύ μεγάλη επιθυμία της να συμμετέχει στον ορισμό μελών για το Νομικό Πρόσωπο ΚΑΠΑ, ως αναπληρωτής του Γιώργου Τσιλογιάννη, από πλευράς του εν λόγω οργάνου. Και τούτο γιατί - όπως τόνισε - έχει αποκτήσει μια μεγάλη και χρήσιμη εμπειρία για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη σε άτομα που είναι εθισμένα σε εξαρτησιογόνες ουσίες, φέρνοντας, μάλιστα, ως παράδειγμα οικογενειακό της ζήτημα!

«Σκέφτηκα ότι με μία μικρή θέση στα κοινά, θα έχω ίσως πιο δυνατή φωνή, για να φωνάξω, αντιπροσωπεύοντας όλες αυτές τις πονεμένες οικογένειες, που βιώνουν τον εθισμό των δικών τους. Οικογένειες που καταστρέφονται σωματικά, ψυχολογικά, οικονομικά, πνευματικά και επαγγελματικά. Μη ξέροντας πως να αντιμετωπίσουν τις συμπεριφορές και τις πράξεις των δικών τους εθισμένων, ψάχνοντας τη λύση που ποτέ δεν έρχεται... Μία απόγνωση που καταλήγει στην απομόνωση και σε άπειρα επαναλαμβανόμενα καταστροφικά λάθη... με κύρια πηγή την ΑΓΝΟΙΑ και τη ΝΤΡΟΠΗ!

Όλοι στον περίγυρό μας έχουμε έστω μία ταλαιπωρημένη οικογένεια! Να βγούμε από το σπίτι, να ζητήσουμε βοήθεια, να μιλήσουμε, για το πρόβλημα! Να το αποδεχθούμε, για να έχουμε τη δύναμη να το λύσουμε! Υπάρχουν και αυτοί που γνωρίζουν και μπορούν να μας βοηθήσουν! Και τώρα τα μικρά και μεγάλα παιδάκια μας, που θα ήταν χρήσιμο για το δικό τους καλό να μάθουν να λένε όχι... όχι στο χαπάκι!!! όχι στο ποτάκι!!! όχι στο φιλαράκι!!! όχι στη «μια φορά... Πολλές οι μορφές εθισμού: ναρκωτικά - χαπάκια - υπολογιστής - τζόγος - ποτό!», εξήγησε, μιλώντας στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ», η Αθηνά Τζιούρτζια - σε μια δήλωση από καρδιάς!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής