breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Το πιο ακριβό ουίσκι της Αγγλίας: Ένα ποτηράκι μπορεί να αγγίξει και τις 995 λίρες!

Εσείς είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε όλες σας τις οικονομίες για να δοκιμάσετε το ακριβότερο ουίσκι του Ηνωμένου Βασιλείου;

Το Noh Whisky από την Karuizawa της Ιαπωνίας πωλήθηκε σε δημοπρασία έναντι 10.000 λιρών σε ιδιώτες ενώ ένα σφηνάκι 25ml κοστίζει κάτι λιγότερο από 1.000 λίρες. Το περίφημο αυτό ουίσκι θα το βρείτε στο Liverpool Gin Distillery, στο Μέρσεισαιντ της Αγγλίας μαζί με μερικά ακόμα από τα πιο αυθεντικά και ακριβά ουίσκι απ’ όλες τις μεριές του κόσμου.

Ο Hasan Sadrhashemi, γενικός διευθυντής του bar έχει καταφέρει να πουλήσει μόνο ένα σφηνάκι των 995 λιρών σ’ ένα χρόνο. Δείτε στο βίντεο γιατί το ιαπωνικό αυτό ουίσκι κοστίζει τόσο ακριβά και πόσα μπουκάλια Karuizawa Noh Whisky υπάρχουν.

*****

  • Μοντέλο τυφλώθηκε κάνοντας τατουάζ

Η Άμπερ Λουκ είναι ένα πασίγνωστο μοντέλο με 134.000 followers στο Instagram κι ένα μέρος της αναγνωρισιμότητας της, οφείλεται στα περίπου 200 τατουάζ που έχει στο σώμα της.

Το τελευταίο της εγχείρημα όμως την έφερε σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς είχε την ατυχή έμπνευση να κάνει τατουάζ στα μάτια, επιδιώκοντας να μετατρέψει το άσπρο τους κομμάτι σε μπλε.

Κάτι όμως δεν πήγε καλά και η Άμπερ Λουκ τυφλώθηκε προσωρινά και ανέκτησε την  όραση της μετά από 3 εβδομάδες. Η απώλεια της όρασης, είπε πως οφείλεται στο γεγονός ότι ο tattoo artist έκανε το λάθος να βάλει την βελόνα πολύ βαθιά.

«Δεν μπορώ να περιγράψω το πως νιώθεις... Αρκεί να σου πω πως μόλις ξεκινάει να μπαίνει το μελάνι στο μάτι είναι σα να έχει πάρει κάποιος γυαλιά και να στα τρίβει στο μάτι. Αυτό σε κάθε μάτι γίνεται τέσσερις φορές», είπε η 24χρονη από την Αυστραλία.

*****

  • Μυστήριο με το θάνατο νεαρής την ώρα που έκανε σεξ!

Νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο βρέθηκε η 19χρονη. Γιατί κατηγορείται ο 21χρονος ερωτικός της σύντροφος. Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση.

Μυστήριο με το θάνατο νεαρής την ώρα που έκανε σεξ!

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου μιας 19χρονης κοπέλας, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε απομονωμένο πάρκινγκ στο Νιου Τζέρσεϊ.

Για τον θάνατο της νεαρής συνελήφθη ο ερωτικός της παρτενέρ, ένας 21χρονος, ο οποίος είχε έρθει σε επαφή μαζί της λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

Ο ίδιος, που κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία, υποστήριξε πως είχε χάσει τις αισθήσεις της ενώ έκαναν σεξ στο αυτοκίνητό της, λίγο μετά το πάρτι, στο οποίο βρέθηκαν για το Halloween.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ο θάνατος του θύματος προκλήθηκε από τραυματισμούς στο λαιμό της. Ωστόσο, η αστυνομία δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ πως δεν είναι σαφές ότι φταίει το άγριο σεξ και ο θάνατός της θεωρείται ύποπτος.

*****

  • Είχε χρυσό αξίας 800000 ευρώ... κρυμμένο στα παπούτσια της

Ο αφύσικος τρόπος που περπατούσε και η νευρικότητα της την πρόδωσαν. Την "τσάκωσαν" στο τελωνείο.

Είχε χρυσό αξίας 800000 ευρώ... κρυμμένο στα παπούτσια της

Ήθελε να μεταφέρει παράνομα στην Κίνα ράβδους χρυσού: μία Ρωσίδα συνελήφθη στο τελωνείο της ρωσικής Άπω Ανατολής με περίπου 2 κιλά χρυσού κρυμμένο στα παπούτσια της. «Η νεαρή γυναίκα περπατούσε με αφύσικο τρόπο (…) και ήταν νευρική την ώρα που περνούσε από το τελωνείο» σε σημείο ελέγχου στα ρωσοκινεζικά σύνορα στην πόλη Ζαμπαϊκάλσκι, ανακοίνωσε η τοπική υπηρεσία τελωνείων.

Μετά τον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε με ανιχνευτή μετάλλων «παρέδωσε οικειοθελώς οκτώ ράβδους χρυσού, συνολικού βάρους 1.863 γραμμαρίων, τις οποίες είχε κρύψει στις σόλες των παπουτσιών της με κολλητική ταινία», πρόσθεσε η ίδια πηγή. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η αξία των ράβδων αυτών, «που ήταν αυτοσχέδιοι», ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια ρούβλια (περισσότερα από 70.900 ευρώ).

Η νεαρή γυναίκα δήλωσε ότι ένας Κινέζος της ζήτησε να μεταφέρει τον χρυσό. Οι ρωσικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα «για παράνομη διακίνηση στρατηγικών πόρων».

Από την αρχή του έτους πολλοί Ρώσοι έχουν συλληφθεί στη Ζαμπαϊκάλσκι επειδή προσπάθησαν να μεταφέρουν χρυσό στην Κίνα, σύμφωνα με την υπηρεσία τελωνείων.

Τον Αύγουστο μία Ρωσίδα είχε προσπαθήσει να περάσει τα σύνορα με δέκα ράβδους χρυσού τις οποίες είχε επίσης κρύψει στις σόλες των παπουτσιών της.


• Μοντέλο τυφλώθηκε κάνοντας τατουάζ
• Μυστήριο με το θάνατο νεαρής την ώρα που έκανε σεξ!
• Είχε χρυσό αξίας 800000 ευρώ... κρυμμένο στα παπούτσια της

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής