breaking news Νέο

Τέσσερις ομάδες ισοβαθμούν στη 1η θέση του Α Ομίλου της Α2 κατηγορίας

Τέσσερις ομάδες ισοβαθμούν στη 1η θέση του Α Ομίλου της Α2 κατηγορίας

Ο Φίλιππος Μελίκης, ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος, ο Εθνικός Κλειδίου και η ΑΕ Σχοινά, τέσσερις ομάδες από τον Α’ όμιλο της Α2 της Ενωσης μας πέτυχαν την δεύτερη νίκη τους στα ισάριθμα παιχνίδια του αντίστοιχου πρωταθληματος που έδωσαν μέχρι σήμερα και ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πινακα.

Αντίθετα καμία ομάδα από τον Β΄ όμιλο δεν κατάφερε να ζευγαρώσει τις νίκες της καθώς οι τρεις από τις τέσσερις που είχαν κερδίσει στην πρεμιέρα αναδείχθηκαν ισόπαλες ενω η 4η ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας έχασε στην Νάουσα από τον Ολυμπιακό. Ετσι στην πρώτη θέση του Β’ ομίλου ισοβαθμούν τρεις ομάδες η ΑΕ Ποντίων, ο Ολυμπιακός Νάουσας και ο Αριστοτέλης Νάουσας με 4 βαθμούς.

Στην αντίπερα όχθη δίχως βαθμό ύστερα από τις δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος παραμένουν έξι ομάδες τέσσερις από τον Α’ όμιλο, ο Ολυμπιακος Λουτρού, ο Αλιάκμων Νησελίου, ο Αχιλλέας Νεοκάστρου και ο ΠΑΟ Παλατιτσίων και δυο από τον Β’ ο ΑΟ Μαρίνας και ο Εθνικός Ραχιάς. Να δουμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες τα εννέα παιχνίδια της Α2 κατηγορίας που διεξήχθηκαν την περασμένη Κυριακή το απόγευμα.

 

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος πιστοποιωντας τον τίτλο του φαβορί για την άνοδο στην Α1 κατηγορία πέρασε με σχετική ευκολία και μέσα από τα Παλατίτσια κερδίζοντας την τοπικη ομάδα με 3-0 και έκανε έτσι “το δύο στα δύο”.

Το σκορ για την μετέπειτα νικήτρια άνοιξε στο 14’ ο Κίρτσογλου, με τον Αναστάση στο δεύτερο ημίχρονο (68’ και 77’) να πετυχαίνει άλλα δυο τέρματα και να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Εκτος από τα τρία γκολ η ομάδα του Πλατέος είχε και τρία δοκάρια με τους Ζερδαλή, Δεμπρόπουλο, Καραντουλαμά.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λιόλιος (Ασβεστάρας - Χαραλαμπίδης).

Δεύτερη νίκη και για τον Φίλιππο Μελίκης που τον κράτησε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Συγκεκριμένα η ομάδα της Μελίκης νίκησε στο γήπεδό της τον Αλιάκμονα Νησελίου ε 2-1. Τα γκολ για λογαριασμό της νικήτριας πέτυχαν ο Πιτσάβας στο 20’ και ο Ανδρούτσος στο 35’, ενω ο Αλιάκμων μείωσε σε 2-1 στο 43’ με τον Πιπιλιάρη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Ιασωνίδης - Μπακάλης).

Καθαρή νίκη και για τον Εθνικό Κλειδίου επι του Αχιλλέα Νεοκάστρου με 4-0. Το σκορ άνοιξε στο 6’ ο Αθανασιάδης και λίγο αργότερα η ομάδα του Νεοκάστρου έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Πίσιου. Στο 25’ ο Αχιλλέας είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 1-1 όμως το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Γατόπουλος, σταμάτησε στα δοκάρια της εστίας των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο  ημίχρονο η ομάδα του Κλειδίου ανέβασε την απόδοσή της πετυχαίνοντας άλλα τρια τέρματα με τους Πλέσκα (60’), Λέκκα (77’) και Αναδολου (82’) διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαργαρίτης (Λαζάρου - Ρηγόπουλος).

Δύσκολη επικράτηση της ΑΕ Σχοινά στην έδρα της επι της Θύελλας Σταυρού με 2-1 παρότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 36’ λόγω αποβολής του Παπαδόπουλου. Το σκορ για λογαριασμό της ΑΕ Σχοινά άνοιξε ο Γατόπουλος στο 26’. Στο 63’ και παρότι οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Κιοσέογλου όμως ένδεκα λεπτά αργότερα (74’) ο Νιάκας διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Η ομάδα του Σχοινά είχε και δυο χαμένα πέναλτι. Στο 30’ με τον Κωτούλα και στο 40’ με τον Θεοδωρίδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Γαβράς - Χαλατζιούκας).

Επεισοδιακό παιχνίδι στο γήπεδο του Π. Σκυλιτσίου μεταξύ του τοπικού Αρη και του Ολυμπιακού Λουτρού που έληξε με νικήτρια την ομάδα του Αρη με 3-1.

Στο σκορ προηγήθηκε ο Λουτρός στο 44’ με τον Τσορακλίδη για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 63’ με τον Δαρδακούλη.

Στο 75’ αποβλήθηκε ο Σ. Παπαδόπουλος κατι που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυριες των φιλοξενουμένων και την προσωρινή διακοπή του αγώνα. Στα 15’ λεπτά που απέμεναν ο Αρης Π. Σκυλιτσίου με παίκτη περισσότερο πέτυχε άλλα δυο τέρματα με τους Δαρδακούλη (88’) και Δημούλτση (90+) φτάνοντας έτσι σε μια πολύτιμη νίκη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Βρέσκας (Παρασίου - Δεβετζίδης).

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Η ΑΕ Ποντίων δεν κατάφερε να ζευγαρώσει τις νίκες της καθώς αναδείχθηκε στην έδρα της ύστερα απο ένα μέτριο παιχνίδι ισόπαλη δίχως τέρματα με την ομάδα της Πατρίδας.

Από την άλλη πλευρά αυτή είναι η δεύτερη ισοπαλία σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει για το πρωτάθλημα της Πατρίδας.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης (Χριστοδούλου - Κελεσίδης).

Με ένα γκολ που πετυχε ο Γαλανός στο 40’ ο Ολυμπιακός Νάουσας σημείωσε την πρώτη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα και βρέθηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα συγκάτοικος της ΑΕ Ποντίων και του Αριστοτέλη Νάουσας.

Από την δική του πλευρά ο Αγρ. Αστέρας δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή του στο Β’ ημίχρονο με αποτέλεσμα να υποστεί την πρώτη του ηττα στο πρωτάθλημα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαδάκης (Χρυσάνης - Χριστοδούλου).

Μέτριο παιχνίδι μεταξύ του Αριστοτέλη Νάουσας και του Εθνικού Ραχιάς με την γηπεδούχο ομάδα πάντως να είναι καλύτερη και να παίρνει δίκαια τη νικη.

Τα γκολ της νίκης του Αριστοτέλη πέτυχαν ο Βασιλειάδης (39’) και Σαξώνης (57’). Εκτος από τα δυο τέρματα που σημείωσε η γηπεδούχος είχε και δοκαρι με τον Πανάγο.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παζαρτζικλής (Γιάντσης - Μπογιατζογλου).

Με νίκη πέρασε μέσα από τη Μαρίνα η Ελπίδα Μονοσπίτων κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 1-2.

Τα γκολ για την νικήτρια πέτυχαν οι Τρούπκος (71’) και Χατζηγεωργίου (86’) ενω η Μαρίνα είχε προηγηθεί στο 30’ με τον Παπάση και στο 63’ ο ίδιος παίκτης είχε πέναλτι (απέκρουσε ο Χολόπουλος). Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τρέβλας (Νησελίτης - Γκόγκας).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής