breaking news Νέο

Xωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, μέχρι στιγμής, αφήνει την Ημαθία ο «Γηρυόνης»

  • Xωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, μέχρι στιγμής, αφήνει την Ημαθία ο «Γηρυόνης»
  • Xωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, μέχρι στιγμής, αφήνει την Ημαθία ο «Γηρυόνης»
  • Xωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, μέχρι στιγμής, αφήνει την Ημαθία ο «Γηρυόνης»
  • Xωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, μέχρι στιγμής, αφήνει την Ημαθία ο «Γηρυόνης»

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αφήνει την Ημαθία ο «Γηρυόνης», όπως «βαπτίστηκε» το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε με σφοδρότητα τη χώρα μας, λαμβάνοντας το όνομα του μυθικού, τρισώματου, βοσκού, που σκότωσε ο Ηρακλής στον 10ο άθλο του! Σημαντικές ήταν οι καταστροφές σε υποδομές, αλλά και περιουσίες, με δυο θύματα στην περιοχή του Αντιρρίου, στην Αττική, τα νησιά, καθώς και σε Πιερία και Χαλκιδική.

Στην Ημαθία, όπως μας ενημέρωσε ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της περιφερειακής μας ενότητας και διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας, Αντιπύραρχος Νίκος Παλαμούτης, δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα, παρά μόνο στον παράδρομο από Παλατίτσια προς Κουλούρα, στο 4ο του χιλιόμετρο, με την ΕΛ.ΑΣ να τον αποκλείει από την κυκλοφορία. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπήρξαν, όπως τόνισε ο κ. Παλαμούτης, ούτε στην περιοχή της Νάουσας, ούτε και στην Αλεξάνδρεια, με το«Κρασοπούλι» να έχει καθαριστεί το περασμένο καλοκαίρι από την Π.Ε. Ημαθίας (σ.σ ένα έργο που κόστισε 1 εκ. ευρώ περίπου).

Τροχαίο ατύχημα, χωρίς ευτυχώς θύματα, έγινε το πρωί της Δευτέρας στον κόμβο Νησελίου, με αποτέλεσμα την ανατροπή μικρού λεωφορείου.

Χωρίς προβλήματα και ο Αλιάκμονας, με τη ΔΕΗ να κρατά το νερό στα φράγματα, για να βρουν διέξοδο τα νερά των χειμάρρων που καταλήγουν στην κοίτη του.

Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των καιρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο δημαρχείο της Αλεξάνδρειας, με πρωτοβουλία του δημάρχου, Παναγιώτη Γκυρίνη, όπου συμμετείχαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Όλγα Μοσχοπούλου, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κωνσταντίνος Βενιόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας Σωτήριος Τόκας, εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Οι έντονες βροχοπτώσεις τελειώνουν το απόγευμα, σήμερα Τρίτη 26 Νοεμβρίου, στην Ημαθία, σύμφωνα με το site του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, βάζοντας έτσι τέλος στην αγωνία των συμπολιτών μας. Η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι στους 14 βαθμούς στο κέντρο της Βέροιας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής