breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Σε μία... αιφνιδιαστική κίνηση προχώρησε ο βουλευτής του κόμματος της Λίγκας

Σε μία... αιφνιδιαστική κίνηση προχώρησε ο βουλευτής του κόμματος της Λίγκας, Φλάβιο Ντι Μούρο, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο ιταλικό κοινοβούλιο για τα έργα ανασκευής, που πραγματοποιούνται μετά τους σεισμούς του 2016 που έπληξαν τη χώρα.

Όταν σηκώθηκε και πήρε τον λόγο, ο 33χρονος δεν αναφέρθηκε στο επίμαχο ζήτημα, αλλά στις επιπτώσεις που έχει το φορτωμένο εργασιακό πρόγραμμα των βουλευτών στην προσωπική τους ζωή! Κι αυτό, ήταν μία μικρή… εισαγωγή για την πρόταση γάμου που θα έκανε στην -επίσης βουλευτή- Ελίζα ντε Λέο.

“Παραμελούμε τις αληθινές αξίες, τους ανθρώπους που νοιάζονται για εμάς, αυτούς που αγαπάμε”, είπε ο Φλάβιο Ντι Μούρο. Και συνέχισε, ζητώντας την προσοχή του θεωρείου: «Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για μένα». Στη συνέχεια, έσκυψε κάτω από το έδρανό του και όταν στάθηκε ξανά όρθιος είχε στο χέρι του ένα ανοιχτό κουτί κοσμηματοπωλείου, το οποίο είχε ένα δαχτυλίδι.

Σηκώνοντάς το ψηλά, προς τη μεριά του θεωρείου όπου καθόταν η καλή του, Ελίζα ντε Λέο, ο βουλευτής είπε: «Ελίζα, θα με παντρευτείς;».

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η συγκινημένη γυναίκα απάντησε καταφατικά, χωρίς ωστόσο να καταγραφεί η απάντησή της από τις κάμερες.

*****

• Βρήκε μύγες στο φαγητό της... και την έδιωξαν από το μαγαζί

Σοκαριστική είναι η είδηση, ότι υπάλληλος σε κεμπαμπτζίδικο στη Μεγάλη Βρετανία έσπρωξε έγκυο έξω από το μαγαζί επειδή του είπε ότι βρήκε μύγες στο φαγητό.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η 18χρονη έγκυος Μόργκαν Αράμπιν αγόρασε μια μερίδα κοτόπουλο από το εν λόγω κεμπαπτζίδικο «nemrud kebab house» και βρήκε ψόφιες μύγες στο φαγητό της. Φυσικά, η ίδια θέλησε να επιστρέψει στο μαγαζί για να διαμαρτυρηθεί, με τον υπάλληλο όχι μόνο να μην συγκινείται, αλλά να την σπρώχνει, πετώντας την έξω από το κεμπαπτζίδικο, το οποίο βρίσκεται στο Λινκονσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας.

Η φίλη της που ήταν μαζί της εκείνη την ημέρα είπε στον υπάλληλο να μην την σπρώχνει καθώς είναι έγκυος, ωστόσο εκείνος συνέχισε. Το συμβάν έγινε γνωστό μόλις η Μόργκαν πόσταρε το βίντεο και φωτογραφίες με τιςμύγες μέσα στη μερίδα το κοτόπουλό της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Όπως ήταν αναμενόμενο η είδηση σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους φίλους της στο facebook και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

*****

• Δεν θα πιστέψετε σε τι χρησιμεύει αυτό το κτίριο

Το κτίριο βρίσκεται στη Νορβηγία. Οι περισσότεροι μόλις θα είδατε την φωτογραφία ίσως πιστέψατε ότι πρόκειται για τουριστικό αξιοθέατο, για μοντέρνα αρχιτεκτονική ή κάτι παρεμφερές. Όμως οι Σκανδιναβοί κάνουν πάλι της έκπληξη με αυτό το κτήριο και τη χρήση του.

Αυτό λοιπόν το όμορφο και εντυπωσιακό κτήριο είναι δημόσια τουαλέτα! Κι όμως, δεν πρόκειται για κάτι που παραπέμπει σε τέχνη ή τεχνολογία, αλλά κάτι πολύ πιο λειτουργικό. Οι αρχιτέκτονες Marit Justine Haugen και Dan Zohar από το Όσλο, αποφάσισαν να κάνουν όσους μπαίνουν σε αυτό να... ευχαριστιούνται περισσότερο την εμπειρία.

Έτσι κι αλλιώς αυτό ήταν το σκεπτικό τους. Η ομορφιά μπορεί να κρυφτεί παντού...

*****

• Ημέρα των Ευχαριστιών: η viral γαλοπούλα - κέικ της Σάρα Χάρντι

Τη Σάρα Χάρντι (Sarah Hardy) κάποιοι την αποκαλούν «ζαχαροπλάστισσα που έχει έρθει από την κόλαση». Στα σίγουρα όμως, έχει ταλέντο. Με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών και την πατροπαράδοτη γαλοπούλα σε κάθε τραπέζι Αγγλοσαξώνων, η Βρετανή ζαχαροπλάστισσα ετοίμασε τη δική της «γαλοπούλα». Η οποία προέκυψε κέικ!

«Αγαπάω αυτό που κάνω. Με τρώει η περιέργεια και δημιουργώ από λιγουρευτή σοκολάτα πράγματα που κινούν το ενδιαφέρον. Κι αυτό με κάνει ευτυχισμένη. Κάνω πράγματα που μοιάζει ότι δεν είναι νόστιμα... και μετά, είναι νόστιμα!» γράφει η Χάρντι στον ιστότοπό της, που ακούει στο όνομα «The Edible Museum (Το Βρώσιμο Μουσείο)».

Η «γαλοπούλα» της Σάρα Χάρντι έγινε viral στο Διαδίκτυο. «Παλιά, ήμουν γλύπτρια, αλλά όταν απέκτησα παιδιά σταμάτησα να δουλεύω όπως δούλευα. Στην πορεία, απλά βγήκε σε μορφή κέικ, γιατί με τα παιδιά πρέπει να κάνεις πάρτι γενεθλίων. Μ' αρέσουν οι γιορτές!» εξομολογήθηκε στο Bored Panda.

*****

  • Κάνουν την “κηδεία” τους για να καλυτερεύσουν τη ζωή τους

Πάνω από 25.000 άνθρωποι έχουν συμμετάσχει στις μαζικές «κηδείες ζωντανών», από το 2012 οπότε και άνοιξε το σχετικό κέντρο στη Σεούλ.

Το κέντρο στην πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας ελπίζει να βελτιώσει τις ζωές των ζωντανών, προσομοιώνοντας τους θανάτους τους. Οι πελάτες του κέντρου είναι από έφηβοι έως συνταξιούχοι, που φορώντας τον κατάλληλο μανδύα μπαίνουν μέσα στα φέρετρα και ζουν την εμπειρία.

Ένας 28χρονος φοιτητής, που συμμετείχε στη διαδικασία, αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική του εταιρεία, αντί να βρει μία δουλειά όπως κάνουν οι περισσότεροι συνομήλικοί του. Ο ίδιος δήλωσε πως ήταν εμπειρία κάθαρσης.

Αφού έγραψε τη διαθήκη του, μπροστά από την.. επικήδεια φωτογραφία του είπε πως μέχρι τότε έβλεπε όποιον ήταν δίπλα του ως ανταγωνιστή και όχι ως σύντροφο. «Όταν μπήκα στο φέρετρο διερωτήθηκα ποιος ήταν ο λόγος για όλο αυτό», είπε μετά το τέλος της διαδικασίας και υπογράμμισε την επιθυμία του να «κάνει γνωστό στους ανθρώπους ότι έχουν σημασία και ότι κάποιος άλλος θα στεναχωρηθεί όταν φύγουν από τη ζωή. Η ευτυχία είναι στο παρόν», τόνισε.

Η εταιρεία ξεκίνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες της δωρεάν, με στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους να εκτιμήσουν τις ζωές τους, να βρουν τη συγχώρεση και την επανένωση με την οικογένεια και τους φίλους τους.

 Η ικανοποίηση για τις συνθήκες ζωής στη Νότια Κορέα βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, με τη χώρα να καταλαμβάνει την 33η θέση σε 40 χώρες, ενώ τα ποσοστά αυτοχειρίας το 2016 ήταν 20.2% ανά 100.000 ανθρώπους, σχεδόν τα διπλάσια από το παγκόσμιο μέσο όρο που σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας είναι στο 10.53%.

«Όταν βρεθείς τόσο κοντά στο θάνατο και βιώσεις την εμπειρία, βλέπεις με άλλη οπτική τη ζωή», είπε τέλος ο 28χρονος.


• Βρήκε μύγες στο φαγητό της... και την έδιωξαν από το μαγαζί
• Δεν θα πιστέψετε σε τι χρησιμεύει αυτό το κτίριο
• Ημέρα των Ευχαριστιών: η viral γαλοπούλα - κέικ της Σάρα Χάρντι
• Κάνουν την “κηδεία” τους για να καλυτερεύσουν τη ζωή τους

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής