breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Είδαν τις γυναικολογικές τους εξετάσεις σε site πορνό!

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Ουκρανία, από την αποκάλυψη ενός σκανδάλου, με θύματα πολλές γυναίκες που είχαν κάνει γυναικολογικές εξετάσεις.

Οι Αρχές ανακρίνουν τον γιατρό, Βιάσεσλαβ Τριπόλκο, ως ύποπτο «όταν βίντεο από κρυφή κάμερα που δείχνει δεκάδες γυμνές γυναίκες ασθενείς να υπόκεινται σε γυναικολογική εξέταση εμφανίστηκε σε site πορνό».

Ο γυναικολόγος είναι ύποπτος ότι πούλησε τα βίντεο από κρυφή κάμερα σε ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου.

Η αστυνομία προχώρησε στην ανάκριση του γιατρού μετά την ανώνυμη καταγγελία γυναίκας ότι είδε τον εαυτό της σε site για ενήλικες να υποβάλλεται σε υπερηχογράφημα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν την κρυφή κάμερα στην κλινική του στην Οδησσό σε έρευνα που πραγματοποίησαν μετά την καταγγελία.

*****

• Φόρεσε μπλουζάκι «f@ck the police» στο δικαστήριο και κέρδισε δίκη κατά της αστυνομίας

O Michael Burns σίγουρα δεν συμπαθεί την αστυνομία, ωστόσο έχει όλα τα δίκια του κόσμου.

Ενώ κατέγραφε με τη κάμερα του την κάμερα του τις αρχές να κλωτσάνε κόσμο σε δημόσιο δρόμο μπροστά από το σπίτι του βρέθηκε ξαφνικά περικυκλωμένος από 6 περιπολικά μιας και δεν σταμάτησε να τραβάει με τη κάμερα του μετά την πρώτη παρατήρηση τους.

Ενώ είχε δίκιο η αστυνομία προσπάθησε να τον τρέξει στο τμήμα με άλλες τεχνικές, βγάζοντας τις πινακίδες του αυτοκινήτου του πλαστές αν και ο ίδιος είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του για να τις βγάλει. Ο Michael δεν έχασε τη ψυχραιμία του και αμέσως προανήγγειλε στους αστυνομικούς ότι θα έχουν δικαστικές διαμάχες μαζί του.

Κάπως έτσι φτάνουμε και στην εικόνα του δικαστηρίου όπου έσκασε μύτη με acabίτικη εμφάνιση, κερδίζοντας μέσα σε ολιγόλεπτη ακρόαση τη δίκη και έστειλε για τσαγάκι το τοπικό αστυνομικό τμήμα της Florida.

*****

• Συνέλαβαν συνταξιούχο γιατί πήρε 24.000 φορές τηλέφωνο σε υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών!

Ένας Ιάπωνας συνταξιούχος συνελήφθη αφού πήρε τηλέφωνο περίπου 24.000 φορές την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών του τηλεφωνικού του παρόχου, καταγγέλλοντας ότι η εταιρεία αυτή δεν σεβάστηκε τους όρους του συμβολαίου του σύμφωνα με την αστυνομία και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο 71χρονος αυτός τέθηκε υπό κράτηση την προηγούμενη εβδομάδα αφού έπαιρνε περισσότερες από 400 φορές την εβδομάδα τηλέφωνα στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας τηλεφωνίας KDDI, επεσήμανε σήμερα εκπρόσωπος της αστυνομίας του Τόκιο.

«Ήθελε οι υπάλληλοι στην KDDI να πάνε σπίτι του και να του ζητήσουν συγγνώμη επειδή παραβίασαν τους όρους του συμβολαίου του. Επίσης συχνά έκλεινε το τηλέφωνο αμέσως αφού καλούσε», πρόσθεσε.

Ο 71χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της «παρακώλυσης» εμπορικής δραστηριότητας.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο συνταξιούχος επιδιδόταν σε αυτή την ενοχλητική δραστηριότητα επί δύο χρόνια και συνολικά έκανε περίπου 24.000 τηλεφωνήματα από δημόσια τηλέφωνα για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του προς την εταιρεία και να προσβάλει τους υπαλλήλους της υπηρεσίας εξυπηρέτησης πελατών.

*****

• Ποιος Έλληνας υπουργός γράφει στο βιογραφικό του ότι συμμετείχε σε τηλεπαιχνίδι

Ο Νίκος Αναστασιάδης πήρε τις αποφάσεις του και ανακοίνωσε τον ανασχηματισμό. Μεταξύ των νέων προσώπων ήταν και αυτό του Νίκου Νουρή, ο οποίος διορίστηκε ως ο νέος υπουργός Εσωτερικών.

Όπως είναι φυσικό, για όλα τα νέα πρόσωπα στο Υπουργικό δημοσιεύθηκαν τα βιογραφικά τους.

Για τον κ. Νουρή όμως, μια λεπτομέρεια ήταν αρκετή ούτως ώστε να πέσει θύμα «τρολαρίσματος» στο διαδίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα, αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον των χρηστών ήταν η λεπτομέρεια στο βιογραφικό του ότι «στην έκτη δημοτικού εκπροσώπησε το σχολείο του στο μαθητικό τηλεπαιχνίδι «απαντήστε παιδιά» με τον αείμνηστο Φρίξο Πετρίδη στο οποίο και βραβεύτηκε για την επίδοση του στα μαθηματικά». 

Μάλιστα, στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο κ. Νουρής έχει ανεβάσει και τη σχετική φωτογραφία από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι.

*****

• Κατασχέθηκαν θρησκευτικά αγάλματα φτιαγμένα από μεθαμφεταμίνη!

Δύο θρησκευτικά αγάλματα φτιαγμένα από μεθαμφεταμίνη, εξαιρετικά εθιστικό συνθετικό ναρκωτικό, εντοπίστηκαν από την ασφάλεια του αεροδρομίου της πόλης του Μεξικού, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα το γραφείο του γενικού εισαγγελέα.

Τα αγάλματα, βάρους 31 και 18 κιλών, βρέθηκαν συσκευασμένα σε ξύλινα κασόνια, χάρη στην όσφρηση αστυνομικού σκύλου ειδικά εκπαιδευμένου για τον εντοπισμό ναρκωτικών, σύμφωνα με δελτίο Τύπου των μεξικανικών εισαγγελικών αρχών.

Τα δύο αγάλματα είχαν φτιαχτεί με «μια ουσία που έχει χαρακτηριστικά παρόμοια με αυτά της μεθαμφεταμίνης», σύμφωνα με το κείμενο που δημοσιοποιήθηκε από τις αρχές και στο οποίο δεν δίνονται περισσότερες πληροφορίες.

Η μεθαμφεταμίνη, ναρκωτικό πολύ πιο ισχυρό από τις αμφεταμίνες, προκαλεί έντονη διέγερση, αλλά έχει μακροπρόθεσμα καταστροφικές συνέπειες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Είχε χρησιμοποιηθεί ευρέως κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου για να τονώνεται η προθυμία των στρατιωτών να πάνε στη μάχη.


• Φόρεσε μπλουζάκι «f@ck the police» στο δικαστήριο και κέρδισε δίκη κατά της αστυνομίας
• Συνέλαβαν συνταξιούχο γιατί πήρε 24.000 φορές τηλέφωνο σε υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών!
• Ποιος Έλληνας υπουργός γράφει στο βιογραφικό του ότι συμμετείχε σε τηλεπαιχνίδι
• Κατασχέθηκαν θρησκευτικά αγάλματα φτιαγμένα από μεθαμφεταμίνη!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής