breaking news Νέο

Παρ΄ ολίγον τραγωδία στη διάβαση του Τριποτάμου!

  • Παρ΄ ολίγον τραγωδία στη διάβαση του Τριποτάμου!
  • Παρ΄ ολίγον τραγωδία στη διάβαση του Τριποτάμου!
  • Παρ΄ ολίγον τραγωδία στη διάβαση του Τριποτάμου!

Άγιο είχε 65χρονος οδηγός, ο οποίος, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν απαγορευτικές που απέτρεπαν τη διέλευση αυτοκινήτων, λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης, στην περιοχή του Τριποτάμου (πίσω από τον Α.Σ. Βέροιας Venus Growers), προσπάθησε με το αυτοκίνητό του να διέλθει του ρέματος, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από το χείμαρρο! Το όχημα μαζί με τον οδηγό βρέθηκαν στα αφρισμένα νερά, αλλά ο 65χρονος κατόρθωσε να βγει από το αυτοκίνητο και να πάει στο σπίτι του! Προς αναζήτησή του όμως μετέβησαν στην περιοχή δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ο ίδιος ειδοποίησε τις αρχές για το αίσιο τέλος της περιπέτειάς του, που πρέπει να σημάνει από εδώ και στο εξής, είτε το κλείσιμο της διάβασης, είτε την κατασκευή γέφυρας.

Όπως μας ενημέρωσαν τόσο ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καλαϊτζίδης, όσο και  ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ημαθίας, Γιώργος Μπαρμπαρούσης, δεν υπήρξαν άλλα, ιδιαίτερα, προβλήματα από τη «Διδώ», που πλήττει και σήμερα την Ημαθία. Χιόνια έπεσαν από τα 900 μέτρα και πάνω, με τις υπηρεσίες αποχιονισμού της «Αντιπεριφέρειας» αλλά και των δήμων Βέροιας και Νάουσας να είναι σε ετοιμότητα, τόσο στο χιονοδρομικό του Σελίου, όσο και σε αυτό των 3-5 Πηγαδιών, όπου το χιόνι ξεπέρασε τα 30 εκατοστά.

Ο κ. Μπαρμπαρούσης δήλωσε στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» ότι το πρόβλημα δημιουργείται με τη μεταφορά αρμοδιοτήτων των ρεμάτων από τους Δήμους στην Περιφέρεια, με αποτέλεσμα, με το ίδιο προσωπικό και μηχανήματα, να δίνουν καθημερινά τη μάχη, από τα 200 χιλιόμετρα μήκους ποταμών, ρεμάτων, καναλιών και αποστραγγιστικών τάφρων, στα....2.200 χιλιόμετρα! Τις επόμενες μέρες αναμένεται καλυτέρευση των καιρικών συνθηκών, οπότε οι επισκέπτες των χιονοδρομικών μας κέντρων θα μπορέσουν να τα επισκεφθούν, με τις ευχές όλων να είναι γεμάτα από κόσμο τη χριστουγεννιάτικη περίοδο. 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής