breaking news Νέο

Σήμερα φιλικό με τον Πανσερραϊκό για την ΠΑΕ Βέροιας

Σήμερα φιλικό με τον Πανσερραϊκό για την ΠΑΕ Βέροιας

Η νέα αναβολη που πήρε η έναρξη του πρωταθλήματος της Football League δημιουργεί όπως είναι φυσικό πολλά προβλήματα στις ομάδες που εδώ και τρεις ολόκληρους μήνες προετοιμάζονται για την πρεμιέρα και που συνεχώς κάτι προκύπτει και αναβάλεται.

Πριν δυο περίπου εβδομάδες οι πρόεδροι των ΠΑΕ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Football League είχαν ορίσει την έναρξη του πρωταθλήματος τους για την Κυριακή 22 Οκτωβριου και η ημερομηνία αυτή όπως δήλωναν τότε ήταν αδιαπραγμάτευτη εστω κι αν χρειάζονταν να παίξουν δίχως την αδειοδότηση της επιτροπής επαγγελματικού ποδοσφαίρου που μέλη της βρίσκονταν υπο παραίτηση και είχε να συνεδριάσει εδώ εξι ολόκληρους μήνες.

Επενέβει όμως ο κ. Βασιλειάδης νομιμοποιήθηκε η επιτροπή επαγγελματικού ποδοσφαίρου που υποσχέθηκε να εξετάσει τους φακέλους των ΠΑΕ της Β’ Εθνικής χθες Πέμπτη. Ετσι η εναρξη του πρωταθλήματος πήγε πίσω μια εβδομάδα και ορίστηκε για την επόμενη Κυριακή 29 Οκτωβρίου.

Τι θα συμβεί όμως αν κάποιοι από τους φακέλους που έχουν καταθέσει οι ομάδες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις και δεν τους δοθεί η σχετική αδειοδότηση;

Και οι πληροφορίες που έρχονται από την Αθήνα μιλούν για αρκετούς φακέλους με κενά!!

Από την δική του πλευρά βέβαια ο πρόεδρος της Football League κ. Λεουτσάκος στέκεται στις διαβεβαιώσεις των προέδρων των ομάδων της Β’ Εθνικής ότι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και ζηταει από την αρμόδια επιτροπή να δοθεί η ευκαιρία στις ομάδες που αντιμετωπίζουν τυχόν προβλήματα με τους φακέλους που κατέθεσαν να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που λείπουν μέχρι την προσεχή Τρίτη.

Μπορεί λοιπόν να έχει οριστεί νέα ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής η 29η Οκτωβρίου και για μια ακόμη φορά να δηλώνουν οι αρμόδιοι ότι αυτή τη φορά θα τηρηθεί όμως νομίζουμε ότι τίποτα δεν αποκλείει τελικά να έχουμε και νέα αναβολή.

 

ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ

Η νέα αναβολή λοιπόν του πρωταθλήματος υποχρέωσε τους ανθρώπους της ΒΕΡΟΙΑΣ να αναζητήσουν αντίπαλο για φιλικό προκειμένου να καλυψουν το αγωνιστικό κενό που δημιουργείται. Ετσι κλείστηκε το σημερινό (Παρασκευή 20 Οκτωβρίου) φιλικό με τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο των Σερρών με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να παίρνει όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες του στην αποστολή.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής