breaking news Νέο

Ξεκίνησε το τρενάκι τα ταξίδια του μέσα στην πόλη!

  • Ξεκίνησε το τρενάκι τα ταξίδια του μέσα στην πόλη!
  • Ξεκίνησε το τρενάκι τα ταξίδια του μέσα στην πόλη!
  • Ξεκίνησε το τρενάκι τα ταξίδια του μέσα στην πόλη!
  • Ξεκίνησε το τρενάκι τα ταξίδια του μέσα στην πόλη!

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμους κινείται πλεον η Βέροια, με το τρενάκι επί της Μητροπόλεως και έμπροσθεν του Δημαρχείου, να ξεκινά το ταξίδι της περιήγησης του στο κεντρικό ιστό της πόλης (διασχίζοντας μία απόσταση 1700 μέτρων και περνώντας από επτά τουριστικά σημεία) με επιβάτες μικρούς και μεγάλους και με διάχυτη την χαρά στα πρόσωπά τους.

Ανάμεσα στους πρώτους επιβάτες που βρέθηκαν στο τρενάκι για το εναρκτήριο ταξίδι του στην πόλη, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά - Πλιάτσικα - Τσιπουρίδου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Στέλιος Ασλάνογλου, ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Θεόφιλος Κορωνάς και Δημοσιογράφοι, οι οποίοι συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου, απόλαυσαν μία όμορφη βόλτα στην Βέροια σε... χριστουγεννιάτικο φόντο!

Το παρόν ακόμα στο χθεσινό εναρκτήριο δρομολόγιο του χριστουγεννιάτικου τρένου έδωσαν ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Αλέκος Τσαχουρίδης.

Να υπενθυμίσουμε ότι το τρενάκι (το οποίο ξεκινησε χθες και θα συνεχίσει έως τα Θεοφάνεια να κάνει το ταξίδι του μέσα στην πόλη) ήταν μια ιδέα του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, η οποία βρήκε την στήριξη του Δήμου Βέροιας και του Επιμελητηρίου Ημαθίας και που συνδιοργανώνουν φέτος για τέταρτη χρονιά

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής