breaking news Νέο

Ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής χειμώνα

Ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής χειμώνα

Ισοπαλία με το αγγλικό 3-3 στη Νάουσα μεταξύ του ΦΑΣ και του Αγρ. Αστέρα Πλατέος και υποχώρηση στον βαθμολογικό πίνακα των δύο ομάδων με την λήξη του Α' γύρου. Ο ΦΑΣ έμεινε στην 3η θέση όμως πλέον τον χωρίζουν 3 βαθμοί από τον δεύτερο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που πέρασε αέρας από τον Τριπόταμο κεδίζοντας με 3-0 τον γηπεδούχο Αστέρα και 8 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που επίσης κέρδισε καθαρά στην έδρα του με 2-0 την ομάδα του Μακροχωρίου, η οποία σε ένα ακόμη παιχνίδι δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το πέναλτι που κέρδισε.

Από την δική του πλευρά ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος υποχώρησε στην 5η θέση, με τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, που κέρδισε με 4-1 (στο Α' ημίχρονο έχανε 1-0) να περνάει τέταρτος ενω ο Ολυμπιακός Νάουσας σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά με την ΑΕ Χαρίεσσας, κατάφερε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό του να προηγηθεί νωρίς στο σκορ, όμως τελικά να περιορίζεται στον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Άρης Παλαιοχωρίου συνεχίζοντας τις καλές εκτός έδρας εμφανίσεις του αναδείχθηκε ισόπαλος στο Σταυρό (1-1) με την τοπική Θύελλα με την οποία μοιράζονται την 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα

Τέλος τα παιχνίδια ΠΑΟ Κουλούρας – Αχιλλέα Νάουσας και Φιλίππου Μελίκης – ΓΑΣ Κοπανού δεν έγιναν λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.

Να δούμε όμως τα έξι παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής του Α' γύρου που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο.

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΝΑΟΥΣΑ – ΠΛΑΤΥ 3-3: Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της βροχής στο ΔΑΚ της Νάουσας έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλές φάσεις μπροστά στις εστίες των δύο αντιπάλων και πρωταγωνιστές δύο ποδοσφαιριστές: Τον Ντέλλα του γηπεδούχου ΦΑΣ και τον Καραντουλαμά που πέτυχαν τα πέντε από τα έξι τέρματα του παιχνιδιού.

Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο με τον ΦΑΣ να προηγείται πολύ νωρίς στο σκορ. Στο 6' συγκεκριμένα και σε μια βαθειά μπαλιά στην περιοχή των φιλοξενουμένων ο Πρέτσι βγήκε εκτός της περιοχής του και απέκρουσε την μπάλα με το κεφάλι η οποία στη συνέχεια βρήκε το κεφάλι του Ντέλτα και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Αγρ. Αστέρα. Στο 18' ο Μοσχόπουλος έφερε το παιχνίδι στα ίσα και στο 30' ο ίδιος παίκτης έχασε την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του στέλνοντας αουτ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Τελικά το 1-2 έγινε στο 44' με τον Καραντουλαμά ενω στο 61' ο Ντέλλας ισοφάρισε σε 2-2. Στο 71' ομως ο Καραντουλαμάς ξαναέδωσε προβάδισμα στην ομαδα του Πλατέος (2-3) για να επανέλθει ο Ντέλλας στο 76΄ και με το τρίτο προσωπικό του γκολ να διαμορφώσει το 3-3.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαδάκης (Μπέκας - Γκόγκας).

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 2-0: Με δύο γκολ του πρώτου σκορερ του πρωταθλήματος, ένα σε κάθε ημίχρονο, του Γιώργου Κίτσα, ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας νίκησε στην έδρα του την ομάδα του Μακροχωρίου και διατήρησε την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πινακα.

Το 1-0 έγινε πολύ νωρίς μολις στο 10ο λεπτό με δράστη όπως αναφέραμε τον Γιώργο Κίτσα. Η γηπεδούχος ομάδα συνέχισε να είναι καλύτερη στο πρώτο μέρος δίχως όμως να διαφοροποιείται το 1-0.

Στην επανάληψη η ομάδα του Μακροχωρίου ανέβασε την αποδοση της ήταν καλύτερη είχε τις ευκαιρίες να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, δίχως όμως να το καταφέρει και σε μια από τις ελάχιστες αντεπιθέσεις του σ' αυτό το δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ στο 70' κέρδισε πέναλτι που αξιοποίησε ο Γ. Κίτσας γράφοντας το 2-0.

Στο 82' το Μακροχώρι είχε την ευκαιρία να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι όμως το πέναλτι που κέρδισε και το εκτέλεσε ο Κουτσούκης το απέκρουσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραπέτρου (Σωτηριάδης - Μιχαηλίδης) από την Ενωση Κοζάνης.

ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ - ΡΟΔΟΧΩΡΙ 0-3: Αφου δυσκολεύθηκε στο πρώτο ημίχρονο ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου ανέβασε την απόδοση του στην επανάληψη και πέρασε με σχετική ευκολία από τον Τριπόταμο κερδίζοντας τον τοπικό Αστέρα με 3-0 και αυξησε την διαφορά από την Νάουσα που τον ακολουθεί στον βαθμολογικό πινακα στους τρείς βαθμούς.

Και τα τρία γκολ της νικήτριας σημειώθηκαν στην επανάληψη από τους Νίκου (50'), Μισιρλή (76΄) και Ασλάνογλου.

Διαιτητής ο κ. Καραγκιζόπουλος (Σουκιούρογλου - Σωτηριαδης).

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ - ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 4-1: Με επίθεση διαρκείας στο β' ημίχρονο ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας κατάφερε να ανατρέψει το 1-0 με το οποίο έχανε στο πρώτο μέρος από την ΑΕ Ποντίων να κερδίσει 4-1 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Αγρ. Αστέρα στη Νάουσα να περάσει στην 4η προνομιούχο θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Πόντιοι προηγήθηκαν στο 15' με γκολ του Πουλιόπουλου και κατάφεραν να διατηρήσουν αυτό το 0-1 στο πρώτο 45λεπτο. Στην επανάληψη η γηπεδούχος Αγία Μαρίνα ισοφάρισε στο 50' με τον Αργυρόπουλο και απο κει και πέρα πέτυχε άλλα τρία τερματα με τους Τσακαλίδη (63'), Εξαρχο (85') και Αργυρόπουλο.

Διαιτητής ο κ. Κελεσίδης.

ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 2-2: Ο Ολυμπιακός σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι του κατάφερε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο του και να προηγηθεί στο σκορ στο 17' με τον Σαράφη. Η ΑΕ Χαρίεσσας αντέδρασε και στο 30' με τον Αργυρίου εφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ομως πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Νάουσας ξαναπήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Μπρούκι.

Η γηπεδουχος Χαρίεσσα πίεσε στην επανάληψη όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει για δεύτερη φορά στο 60' με το Ιντο γλυτώνοντας ετσι τα χειρότερα.

Διαιτητής Ιασωνίδης (Χριστοδούλου - Τσιουγγαρής).

ΣΤΑΥΡΟΣ - ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ 1-1: Η Θύελλα που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι προηγήθηκε στο σκορ στο 5' με τον Δαουκόπουλο.

Η ομάδα του Παλαιοχωρίου όμως στις καθυστερήσεις του αγώνα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νεστορόπουλου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Χρυσάνης - Τράντος).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής