breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Έκαναν δώρο στρίπερ σε 89χρονη που ζει σε γηροκομείο: «Μακάρι να ερχόταν κάθε μέρα»

Μια 89χρονη δεν πίστευε στα μάτια της, όταν είδε έναν άνδρα στρίπερ να εμφανίζεται στο γηροκομείο... για πάρτη της!

Η 89χρονη Τζόαν είχε ζητήσει από το χριστουγεννιάτικο δέντρο των ευχών, που υπήρχε στο γηροκομείο του Σάφολκ, έναν «άνδρα με ανοιχτό στέρνο και μεγάλους δικέφαλους» για... δώρο γιορτών.

«Ήταν εκπληκτικός, μακάρι να μπορούσε να με επισκέπτεται κάθε μέρα. Με έκανε να αισθανθώ πολύ νέα», είπε η Τζόαν στο BBC.

Οι υπεύθυνοι του γηροκομείου αποφάσισαν να ικανοποιήσουν την εκκεντρική επιθυμία της 89χρονης, ενώ οι υπόλοιποι τρόφιμοι ζήτησαν πιο απλά πράγματα, όπως βόλτες στην παραλία και έξοδο για απογευματινό τσάι.

*****

• Έχασε τη μνήμη της και το μόνο που θυμάται είναι η μουσική των Depeche Mode

Η μουσική των Depeche Mode είναι πραγματικά αξέχαστη! Και υπάρχουν και αποδείξεις! Μια γυναίκα από το Περπινιάν στη Νότια Γαλλία έχασε τη μνήμη της εξαιτίας ενός τροχαίου ατυχήματος. Όμως παρά την αμνησία της, υπάρχει κάτι που θυμάται. Τη μουσική των Depeche Mode.

Τα μέλη του δημοφιλούς συγκροτήματος συγκινημένοι από την ιστορία της Καρίν Πουζενά, την προσκάλεσαν μαζί με άλλους 5 θαυμαστές των Depeche Mode να λάβουν μέρος στα γυρίσματα του μουσικού ντοκιμαντέρ «Spirits in The Forest» (Πνεύματα Στο Δάσος), που ανακαλεί την παγκόσμια περιοδεία τους του 2017, Global Spirit Tour 2017.

Αφού παρακολούθησε την προβολή του φιλμ στο Περπινιάν, η νεαρήγυναίκα δήλωσε συγκινημένη στο Franceinfo. Πέρα από την παρουσία της σε μια συναυλία των Depeche Mode, έφαγε μαζί με το αγαπημένο της συγκρότημα.

Παρά την αμνησία της, η Καρίν θυμάται να τρώει τα οργανικά καρότα της παρέα με τον Μάρτιν Γκορ, επικεφαλής του συγκροτήματος, και τον μπασίστα και οργανίστα, Άντριου Φλέτσερ.

«Κάποια στιγμή, συνειδητοποίησα τι μου συνέβαινε, έκοψα τα οργανικά καρότα μου και γύρισα προς τον Μάρτιν και του είπα ευχαριστώ. Αυτός έβαλε το χέρι του στον ώμο μου και είπε: “Σ’ ευχαριστώ Καρίν, στ΄ αλήθεια σ’ ευχαριστώ”. Κι αυτές είναι στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ», ανέφερε η νεαρή γυναίκα.

*****

• Σκύλος έβαλε ταχύτητα και έριξε το αυτοκίνητο μέσα στη λίμνη

Ένας άνδρας στην Κίνα έμαθε με τον άσχημο τρόπο ότι δεν είναι πάντα και τόσο καλή ιδέα να αφήνεις τον σκύλο σου στο αυτοκίνητο. Έστω και για μερικά δευτερόλεπτα.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο εν λόγω άνδρας, που έχει κατάστημα, πάρκαρε για λίγο το αυτοκίνητό του δίπλα σε μια λίμνη, στο χωριό Xinguang.

Σχεδίαζε να επιστρέψει σχεδόν αμέσως -με ένα κιβώτιο στα χέρια του- οπότε άφησε τον κινητήρα αναμμένο και το πορτμπαγκάζ ορθάνοιχτο.

Ο σκύλος, ωστόσο, μάλλον... ενθουσιάστηκε με κάτι, έσπρωξε τον μοχλό ταχυτήτων, έβαλε πρώτη και έριξε το αυτοκίνητο στο νερό!

Ευτυχώς, ο ιδιοκτήτης κατάφερε να σώσει το σκυλί του από το βυθισμένοαυτοκίνητο.

*****

• Ρωσία: Σε αυτόν τον αγώνα μπάσκετ οι ομάδες... δεν ήθελαν να κάνουν επιθέσεις

Συχνά οι παίκτες σε έναν αγώνα έχουν το νού τους στο αποτέλεσμα, καθώς για κάποιο λόγο προτιμούν το σκορ να κινηθεί σε συγκεκριμένα επίπεδα. Είτε για πονηρό σκοπό (στοίχημα) είτε για αθώο σκοπό (επιλογή αντιπάλου σε επόμενο αγώνα).

Αυτό που συνέβη όμως στη Β’ κατηγορία του ρωσικού πρωταθλήματοςμπάσκετ, ξεπερνά κάθε προηγούμενο, με τον όρο «αστείο» να είναι αυτός που μπορεί να περιγράψει απόλυτα αυτό που προσπάθησαν να κάνουν η Άρσεναλ Τούλα με τη Ντιναμό Σταυρούπολης.

Στα τελευταία επτά λεπτά του παιχνιδιού, οι δυο ομάδες αρνούνταν με φανερό τρόπο να σκοράρουν, υποπίπτοντας συνεχώς σε αδικαιολόγητες παραβάσεις, 24 και 5 δευτερολέπτων.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας Αντρέι Κιριλένκο επιλήφθηκε άμεσα του περιστατικού, αποβάλλοντας την Άρσεναλ Τούλα από το πρωτάθλημα, μιας και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί την δημοσιότητα για λάθος λόγους.

*****

• «Ο στόλος των σπίρτων»

Ο Άγγλος Philip Warren, ένας συνταξιούχος πλέον επαγγελματίας μοντελιστής, πέρασε περισσότερα από 60 χρόνια της ζωής του κατασκευάζοντας μοντέλα πλοίων από σπιρτόξυλα και ξύλινα σπιρτόκουτα.

Η συλλογή του αριθμεί 432 πλοία, δηλαδή σχεδόν όλα τα πολεμικά πλοία που έχουν υπηρετήσει το πολεμικό ναυτικό της χώρας του από την έναρξη του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου μέχρι και σήμερα! Μεταξύ αυτών βρίσκονται 60 αμερικάνικα πλοία, 16 υποβρύχια καθώς και αρκετά αεροπλανοφόρα (για τα οποία μάλιστα δημιούργησε και 1.200 αεροπλάνα).

Ξεκίνησε το μοντελισμό σαν χόμπι, σε ηλικία 17 ετών χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τα υλικά που μπορούσε να βρει πιο εύκολα. Αυτά ήταν τα σπίρτα, μιας και η χρήση τους ήταν εξαιρετικά διαδεδομένη τότε.

Όπως δηλώνει με παράπονο ο ίδιος, σε λίγο καιρό θα χρειαστεί να παρατήσει το αγαπημένο του χόμπι. Όχι επειδή βαρέθηκε ή κουράστηκε αλλά επειδή το ναυτικό της Αγγλίας λόγω περικοπών δεν κατασκευάζει πλέον πλοία με τους ίδιους ρυθμούς και πολύ σύντομα δε θα έχει κάποιο νέο να μοντελοποιήσει!

Η συλλογή του Philip Warren έχει βρεθεί σε πολλά μουσεία από 1953 και μετά, αποσπώντας πάντα το θαυμασμό χιλιάδων ανθρώπων. Και οι υπεύθυνοι όλων των μουσείων συμφωνούν στο ότι είναι μοναδική στο είδος της.


• Έχασε τη μνήμη της και το μόνο που θυμάται είναι η μουσική των Depeche Mode
• Σκύλος έβαλε ταχύτητα και έριξε το αυτοκίνητο μέσα στη λίμνη
• Ρωσία: Σε αυτόν τον αγώνα μπάσκετ οι ομάδες... δεν ήθελαν να κάνουν επιθέσεις
• «Ο στόλος των σπίρτων»

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής