breaking news Νέο

Το μεγάλο τσιμπούσι των αγροτών στην Κουλούρα!

  • Το μεγάλο τσιμπούσι των αγροτών στην Κουλούρα!
  • Το μεγάλο τσιμπούσι των αγροτών στην Κουλούρα!
  • Το μεγάλο τσιμπούσι των αγροτών στην Κουλούρα!
  • Το μεγάλο τσιμπούσι των αγροτών στην Κουλούρα!
  • Το μεγάλο τσιμπούσι των αγροτών στην Κουλούρα!

Η φτώχεια θέλει καλοπέραση, αλλά και οι (χειμαζόμενοι) αγρότες γλέντι! Κινούμενοι πάνω σ’ αυτό το πνεύμα, αγρότες της Κουλούρας και των γύρω περιοχών είχαν την ευκαιρία να γευθούν εξαιρετική ποικιλία κρεατικών συνοδεία υπέροχου κρασιού, στο μεγάλο τσιμπούσι που στήθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι έξω από το γραφείο του ΟΣΔΕ στην Κουλούρα, εύφορος γη, με πρωτοστατούντες σ’ αυτό τους Τάσο Χαλκίδη, Γιάννη Βράνα, Θόδωρο Παπακωνσταντίνου, πρόεδρο, αντιπρόεδρο και γενικό γραμματέα αντίστοιχα του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας.

Το κέφι όλων... απογειώθηκε, όταν έκαναν την εμφάνισή τους οργανοπαίκτες, που με κλαρίνα, ακορντεόν και ζουρνάδες έβαλαν για τα καλά τους πάντες στο ρυθμό της χαρούμενης ατμόσφαιρας που επικράτησε, ξεχνώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο προς στιγμήν προβλήματα, έννοιες και σκοτούρες.

Μάλιστα, η παρέα σ’ αυτό το τραπέζι της κρεατοφαγίας και της οινοποσίας υπήρξε ακόμα μεγαλύτερη με την προσθήκη των βουλευτών Τάσου Μπαρτζώκα, Λάζαρου Τσαβδαρίδη, του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής του Δ. Βέροιας Στάθη Κελεσίδη, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Αριστομένη Λαζαρίδη, του πρώην δημοτικού συμβούλου Θόδωρου Καζαντζίδη, του προέδρου της Τ.Κ. Κουλούρας Γιώργου Λιλιόπουλου, αλλά και του υποψήφιου βουλευτή Λάρισας με τη ΝΔ Βαγγέλη Σιόντα (!), οι οποίοι και τίμησαν τα κρεατικά εδέσματα και το θαυμάσιο κρασί, ανταλλάσσοντας συνάμα ευχές με όλους τους παρόντες αγρότες, για ένα 2020 που  θα φέρει περισσότερη χαρά και ελπίδα και προπάντων να χαρίζει υγεία.

 

Φωτορεπορτάζ: Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής