breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Σουηδία: Η οθόνη αντί για τα δρομολόγια έδειχνε… πορνό!

Το περίεργο αυτό περιστατικό, που συνέβη κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης συντήρησης χθες το απόγευμα στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων και σιδηροδρομικό σταθμό του Κάλμαρ, στη νοτιοανατολική Σουηδία, διήρκεσε περίπου 15 λεπτά προτού τελικά παρέμβουν οι τεχνικοί.

«Ενημερωθήκαμε από έναν οδηγό λεωφορείων ότι κάποιος πρόβαλε εικόνες πορνογραφικού περιεχομένου σε μία από τις οθόνες μας» είπε στο AFP ο Καρλ Γιόχαν Μπόντελ, ο διευθυντής κυκλοφορίας στις δημόσιες συγκοινωνίες KLT στη Σουηδία.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ η υπεύθυνη για τη λειτουργία των οθονών εταιρεία ξεκίνησε εσωτερική έρευνα για να καθορίσει τα αίτια του περιστατικού και να αποτρέψει κάθε ενδεχόμενο να επαναληφθεί, διευκρίνισε η KLT.

ΜΜΕ από τη Σουηδία μεταδίδουν πως χάκερ ευθύνονται για το περιστατικό, όμως οι υπεύθυνοι δεν το επιβεβαιώνουν.

*****

  • Οι κάτοικοι αυτού του αυστριακού χωριού προσπαθούν να διώξουν τους τουρίστες

Το αυστριακό χωριό Χάλστατ, το οποίο είναι ένα στολίδι στα βουνά της περιοχής Salzkammergut, είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός λόγω της μοναδικότητας του τοπίου του, που συνδυάζει την ιστορική αρχιτεκτονική του γραφικού οικισμού, τη λίμνη και τα ψηλά βουνά που το περιβάλλουν, καθώς και τα πλούσια προϊστορικά, ιστορικά, αρχαιολογικά και πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής και της δυνατότητας για χειμερινά σπορ.

Οι ελάχιστοι κάτοικοι ωστόσο της περιοχής θέλουν να σταματησουν οι τουρίστες να την επισκέπτονται, επειδή, πολύ απλά, είναι πάρα πολλοί. Μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο, δεδομένου ότι ο τουρισμός είναι πολύ επικερδής, με αρκετούς μάλιστα ντόπιους να αναφέρουν ότι το Χάλστατ είναι ένα χρυσωρυχείο (τα δωμάτια των ξενοδοχείων κοστίζουν 300 έως 400 ευρώ και οι δημόσιες τουαλέτες κοστίζουν 1 ευρώ, αλλά τις χρησιμοποιούν 4.000 άτομα κάθε μέρα!), άλλοι όμως λένε ότι τα αρνητικά του τουρισμού είναι περισσότερα από τα θετικά.

*****

  • Διαιτητής έβγαλε όπλο για να φοβίσει τους οπαδούς

Στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, κυκλοφορεί ένα βίντεο ενός διαιτητή που χρησιμοποιεί ένα όπλο στον αγωνιστικό χώρο για να ηρεμήσεις τους φιλάθλους που έχουν μπει μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Σε έναν αγώνα έξω από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, ένας διαιτητήςκατόρθωσε να κατευνάσει τους οπαδούς, οι οποίοι έμοιαζαν θυμωμένοι, δείχνοντάς τους ένα όπλο που είχε στο χέρι του. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό σε ποια χώρα συνέβη, αλλά παρόμοιο περιστατικό είχε γίνει το 2015 στη Βραζιλία.

 

  • Η μπριζόλα του διάσημου σεφ Salt Bae που έκανε έξω φρενών πελάτη

Πελάτης που επισκέφτηκε εστιατόριο του διάσημου Τούρκου χασάπη-σεφ Nusr-Et, γνωστού ως Salt Bae, στο Μαϊάμι, αρνήθηκε να πληρώσει τον «φουσκωμένο» λογαριασμό από την επικαλυμμένη με χρυσόμπριζόλα που ήρθε στο τραπέζι του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί αστυνομική παρέμβαση.

Οι επισκέπτες των εστιατορίων του Τούρκου celebrity -που ανοίγει νέο εστιατόριο προσεχώς στο Μιλάνο- δεν είναι από αυτούς που ανησυχούν για το λογαριασμό δεδομένου ότι το μενού είναι εξαιρετικά ακριβό. Ωστόσο, όταν ο Ντουάν Μιράντα επισκέφτηκε το Nusr-Et στο Μαϊάμι έπαθε σοκ όταν μετά το γεύμα ήρθε ο λογαριασμός.

Ο Μιράντα ισχυρίζεται ότι προτίθεται να πληρώσει για ένα πιάτο με λαβράκι $50, $30 για μια μπουράτα ή $35 για ένα μοσχαρίσιο ταρτάρ. Αυτό ωστόσο που δεν περίμενε ήταν να χρεωθεί $2.000 για 2 wagyu τόμαχοκ ribeye επικαλυμμένες με βρώσιμο χρυσό 24 καρατίων και $1.000 για ένα επιχρυσωμένο αρνίσιο καρέ. Όντως έκανε τις παραγγελίες, αλλά, όπως είπε στη Herald, ζήτησε τις οικονομικότερες εκδοχές των $275 και $210 και όταν ήρθαν στο τραπέζι επιχρυσωμένες υπέθεσε ότι αυτή ήταν η παρουσίασή τους.

Μετά από μία ώρα με τους αστυνομικούς, ο Μιράντα συμφώνησε να πληρώσει το λογαριασμό αλλά συνεχίζει να ζητά δικαίωση λέγοντας ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι τους για να αποκαλύψει αυτό που πραγματικά κάνουν, όπως γράφει στην πλατφόρμα κριτικών Yelp. Επίσης πήρε σε μια σακούλα τα κόκαλα από το επιχρυσωμένο κρέας με σκοπό να τα στείλει για πλήρη εργαστηριακή ανάλυση για να διαπιστώσει αν όντως ο χρυσός είναι 24 καρατίων.

*****

  • Η Gwyneth Paltrow πουλάει κεριά με άρωμα aιδοίου

Μπορεί να σα φαίνεται κάπως περίεργο, όμως είναι πέρα για πέρα ασληθινό και μάλιστα πάει και πολύ καλά στις πωλήσεις. Η σειρά κεριών με άρωμα aιδοίου είναι η νέα επιχειρηματική κίνηση της Gwyneth Paltrow, τα οποία μπορεί να βρει όποιος θέλει στο site της,  Goop.

Το κάθε κερί κοστίζει 75 ευρώ και όπως λέει στην ετικέτα του «Μυρίζει όπως το aιδοίο μου». Τα κεριά παρασκευάζονται από την εταιρεία αρωμάτων Heretic και σύμφωνα με πηγές, η ιδέα για αυτό το προϊόν φαίνεται να ξεκίνησε σαν αστείο μεταξύ της ηθοποιού και του ιδιοκτήτη τηε Heretica.


• Οι κάτοικοι αυτού του αυστριακού χωριού προσπαθούν να διώξουν τους τουρίστες
• Διαιτητής έβγαλε όπλο για να φοβίσει τους οπαδούς
• Η μπριζόλα του διάσημου σεφ Salt Bae που έκανε έξω φρενών πελάτη
• Η Gwyneth Paltrow πουλάει κεριά με άρωμα aιδοίου

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής