breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Πεθερά πήγε στο ταξίδι του μέλιτος και έμεινε έγκυος από τον γαμπρό της!

Μια απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας, που πάει τον όρο "ερωτικό τρίγωνο"... ένα βήμα παραπέρα.

Ο λόγος για ένα νεαρό ζευγάρι στην Βρετανία, όπου τελικά ο άνδρας τα έφτιαξε… με την πεθερά του και έκανα και παιδί μαζί!

Μάλιστα όπως φαίνεται η πεθερά ήταν και στον μήνα του μέλιτος του ζευγαριού, και  η εγκυμοσύνη προέκυψε από τα όσα ξεκίνησαν εκεί με τον ίδιο τον άνδρα της κόρης της.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η 19χρονη τότε Λόρεν παντρεύτηκε το 2004 τον αγαπημένο της Πολ Γουάιτ. Μετά από 2 χρόνια σχεδόν έκαναν και μια κορούλα.

Ωστόσο η καημένη η Λόρεν υπολόγιζε χωρίς… την μητέρα της. Η Τζούλι ήταν αυτή που προκειμένου να έχει η κόρη της τον γάμο των ονείρων της (λέμε τώρα) πλήρωσε 15.000 λίρες για το ταξίδι του μέλιτος.

Αυτοί για να την ευχαριστήσουν την κάλεσαν στο ταξίδι, με τον Πολ τελικά να το… παρακάνει με την ευχαρίστηση, αφού τότε ξεκίνησαν όλα. Σύμφωνα με την “Sun”, μετά το ταξίδι ο Πολ είχε αλλάξει εντελώς.

Χανόταν, ήταν συνέχεια με το κινητό στα χέρια. Η αδερφή της Λόρερν ήταν αυτή που ανακάλυψε την παράνομη σχέση και της το είπε.

Όταν η Λόρεν ζήτησε εξηγήσεις από την μητέρα της, αυτή στην αρχή τα αρνήθηκε όλα. Στην συνέχεια όμως έκαναν κανονική σχέση και έμειναν μαζί.

Ξαφνικά… και η μαμά έγκυος!

Το… ακόμα καλύτερο ήταν όταν η Λόρεν είδε μετά από λίγο καιρό την μητέρα της έγκυο! “Τα έχασα όταν την είδα. Αισθάνθηκα άρρωστη. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι οι δύο άνθρωποι που αγαπούσα περισσότερο στον κόσμο με πρόδωσαν με αυτόν τον τρόπο” δήλωσε διηγούμενη την ιστορία της.

Ωστόσο το έπαιξε… πολύ υπεράνω και το 2006 πήγε και στον γάμο τους!

Όπως αναφέρει η μητέρα της προσπάθησε από τότε να γίνουν όλα όπως πριν, αλλα βέβαια δεν γινόταν. Όταν προσπάθησε να μιλήσει στον Πολ της είπε ότι τώρα πια «είναι ξεχασμένα».

Μια “υπέροχη” ζωή για το παιδί της Λόρεν που θα έχει το παιδί της Τζούλι και θείο αλλά και… αδερφάκι.

*****

• Βρήκε μια μικρή περιουσία στον καναπέ του

Άναυδος έμεινε ο άνδρας από το Μίσιγκαν, ο οποίος ανακάλυψε 43.000 δολάρια κρυμμένα σε καναπέ –αντίκα που είχε αγοράσει τον περασμένο Δεκέμβριο.

Αφού ο άνδρας και η οικογένειά του κάθισαν για λίγο καιρό στον καναπέ, κατάλαβαν ότι κάτι τους ενοχλούσε κι έτσι η νύφη του μια μέρα άνοιξε το φερμουάρ από το μαξιλάρι του και μέσα βρήκε ένα κουτί.

Μέσα στο κουτί υπήρχαν πολλά χρήματα.

Μετά την καταμέτρηση, διαπιστώθηκε ότι στο κουτί βρίσκονταν 43.170 δολάρια.

Ο δικηγόρος του, ενημέρωσε τον άνδρα ότι δεν έχει καμία υποχρέωση να επιστρέψει τα χρήματα, όμως εκείνος θεωρώντας ότι δεν ήταν σωστό να τα κρατήσει, επικοινώνησε με το κατάστημα από το οποίο είχε αγοράσει τον καναπέ και τους παρακάλεσε να εντοπίσουν τον άνθρωπο που τον είχε αρχικά δωρίσει. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ξαφνιάστηκε με την απόφαση του άνδρα, ωστόσο εκείνος είπε:

«Πάντα αναρωτιόμουν τι θα έκανα σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι τέτοιο, τώρα ξέρω ότι αυτό που έκανα με κάνει να νιώθω καλά».

*****

• Οπαδός στην εξέδρα φιλάει την... παράνομη σχέση και τον «τσακώνει» η κάμερα!

Ο εν λόγω οπαδός της Barcelona SC, πιάστηκε στα πράσα με τον χειρότερο τρόπο, όταν επέλεξε να πάει με την... κοπελιά στο γήπεδο. Προφανώς είχε πει στην άλλη κοπέλα/σύζυγο ότι θα ήταν με τους φίλους του στην εξέδρα για να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Θα είχε ενημερώσει και τους κολλητούς να πουν ότι ήταν μαζί και ... νόμιζε πως θα έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Μέχρι τη στιγμή που η κάμερα πήγε πάνω του τη στιγμή που φιλούσε το κορίτσι και αναγκάστηκε σε... άτακτη υποχώρηση! «Την κάτσαμε...» θα σκέφτηκε σίγουρα για ό,τι θα αντιμετώπιζε μετά...

*****

• Οι κριτές βιάστηκαν να την κόψουν – Στο 1,34′ το μετάνιωσαν πικρά!

Στάθηκε απέναντι στους κριτές, ελπίζοντας πως θα καταφέρει να τους εντυπωσιάσει και να περάσει στην επόμενη φάση. Στο συγκεκριμένο talent show, η Corinne Sutter, προσπάθησε -χωρίς όμως επιτυχία- να πείσει τους κριτές για το ταλέντο της. Άρχισε να ζωγραφίζει σε έναν πίνακα, ακριβώς απέναντί τους, και οι κριτές, όσο περνούσαν τα δευτερόλεπτα, προβληματισμένοι από το αποτέλεσμα ππου έβλεπαν απέναντί τους, κοίταζαν ο ένας τον άλλον, και ένας- ένας, άρχισαν να πατάνε το κουμπί… Σταδιακά, άρχισαν να εμφανίζονται στον πίνακα, τα πρόσωπα τριών από τους κριτές.

Το κοινό, αλλά και οι τέσσερις κριτές δεν πείστηκαν σε καμία περίπτωση από τις ικανότητές της, και αποφάσισαν να την καταψηφίσουν. Όμως, μόλις λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, πραγματικά το μετάνιωσαν πολύ πικρά.

Οι κριτές άρχισαν να πατάνε ένας – ένας το κουμπί, και η Corinne αποκλείστηκε νωρίς. Αν και την είχαν ήδη αποκλείσει, δεν είχε πει ακόμη την τελευταία της λέξη. Στο 1,34′, και αφού πρώτα είχε γυρίσει ανάποδα τον πίνακα, πέταξε πάνω του… σκόνη. Εκείνη την στιγμή, εμφανίστηκε το πρόσωπο του τέταρτου κριτή! Αν και την είχαν ήδη αποκλείσει από τη συνέχεια, οι κριτές σηκώθηκαν όρθιοι, την χειροκρότησαν, και τελικά της έδωσαν την πρόκριση για την επόμενη φάση, αναγνωρίζοντας το τεράστιο λάθος τους.

H ίδια, εμφανώς συγκινημένη, δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της. Δείτε το απίστευτο έργο τέχνης, που κατάφερε να δημιουργήσει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ένα μοναδικό έργο τέχνης.

*****

• Έψησε το λουκάνικο και έπαθε σοκ! Δεν φαντάζεστε τι βρήκε μέσα

Μια γυναίκα από την Λαμία αγόρασε μια συσκευασία με λουκάνικα από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ και... δεν πίστευε στα μάτια της με την "αποκάλυψη".

Η γυναίκα από την Λαμία κάνει καταγγελία σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, τονίζοντας πως αγόρασε λουκάνικα από κατάστημα μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Η ίδια τονίζει πως αφού τα έψησε κανονικά, κατά τη διάρκεια του φαγητού είδε… την αποκάλυψη καθώς βρήκε σε ένα από αυτά μια βίδα!


• Βρήκε μια μικρή περιουσία στον καναπέ του
• Οπαδός στην εξέδρα φιλάει την... παράνομη σχέση και τον «τσακώνει» η κάμερα!
• Οι κριτές βιάστηκαν να την κόψουν – Στο 1,34′ το μετάνιωσαν πικρά!
• Έψησε το λουκάνικο και έπαθε σοκ! Δεν φαντάζεστε τι βρήκε μέσα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής