breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Άντρες πίνουν ούρα αγελάδας και υποστηρίζουν ότι μπορούν να γιατρευτούν !

Στην Ινδία οι αγελάδες θεωρούνται και αντιμετωπίζονται ως «ιερά» ζώα. Βέβαια, αυτό δεν συνάδει με το να πίνει κανείς τα ούρα τους «για να γιατρέψει» ή «για να προστατευθεί από» πάσα νόσο. Και όμως υποστηρίζουν ότι κάνει καλό στην υγεία!

Υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά πιστεύουν ότι πίνοντας ούρα αγελάδας έχουν καλύτερη υγεία. Και όσο αστείο ακούγεται, άλλο τόσο οφείλει να μας προβληματίσει όλους. Το ίδιο συνέβη και με ένανάντρα, ο οποίος έπινε τα ούρα του και υποστήριζε ότι νιώθει πιο νέος και υγιής!

Ο υπερ-ορθόδοξος πιστός του Ινδουισμού, Τζαιράμ Σινγκάλ, ισχυρίζεται ότι καταναλώνει ούρα αγελάδας καθημερινά εδώ και δέκα χρόνια. Λέει ότι τα ούρα αγελάδας «γιατρεύουν» πολλές ασθένειες και προστατεύουν προληπτικά από ακόμα περισσότερες. Μάλιστα, «αποκαλύπτει» ότι παλιότερα είχε διαβήτη, αλλά τώρα πια έχει γίνει καλά, επειδή πίνει ούρα αγελάδας!

*****

• Την απάτησε και έκανε τα βινύλια του… πλακάκια κουζίνας!

Κι αυτό γιατί η Σόνια Μπάρτον από το Ντέρμπισαϊρ έκανε όλα τα βινύλια που είχε ο σύζυγός της… πλακάκια κουζίνας!

Η Σόνια ξόδεψε πάρα πολλές ώρες φτιάχνοντας μόνη της τα… ιδιαίτερα πλακάκια και βάζοντάς τα στο πάτωμα της κουζίνας. Η μητέρα τριών παιδιών κατηγορεί τον πρώην της για απιστία, και με αυτόν τον τρόπο ήθελε να τον εκδικηθεί.

Η συλλογή περιλαμβάνει βινύλια από συγκροτήματα όπως Dire Straits, Jets Yazz, Hands Up, Showaddywaddy, Paper Lace κ. ά.

Η Σόνια ήταν μάλιστα τόσο αποφασισμένη να κάνει τα βινύλια… ένα με το πάτωμα, που ξόδεψε γι αυτό 2.500 ευρώ!

“Μου αρέσει, κάθε φορά που μπαίνω στην κουζίνα και τα βλέπω γελάω” δήλωσε η ίδια στα Βρετανικά ΜΜΕ.

*****

•Πήρε μια τηλεόραση από το ράφι, πήγε στο ταμείο και πήρε πίσω τα λεφτά του, που φυσικά δεν είχε πληρώσει ποτέ!

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι κάμερες καταγράφουν τα πιο περίεργα περιστατικά, έτσι και η κάμερα ασφαλείας του σουπερμάρκετ Aldi στην πόλη Λινκολνσάιρ της Αγγλίας κατέγραψε αυτό το σκηνικό κλοπής!

Άντρας πήρε μια τηλεόραση από το ράφι, πήγε στο ταμείο και πήρε πίσω τα λεφτά του, που φυσικά δεν είχε πληρώσει ποτέ!

Δράστης ένας μεσήλικας, ο οποίος τι έκανε;

Πήρε από το ράφι μια τεράστια τηλεόραση, πήγε στον ταμία και του είπε:

«Μπορώ σας παρακαλώ να την γυρίσω πίσω και να πάρω πίσω τα χρήματα;».

Και μετά έγινε κάτι ακόμα πιο μαγικό!

Ή ο ταμίας ήταν καινούργιος και μπερδεύτηκε ή έγινε κάποιο λάθος στο σύστημα του καταστήματος, το θέμα είναι ότι ο τύπος πήρε πίσω τα λεφτά που δεν έδωσε ποτέ!

Για την ακρίβεια πήρε πίσω 329 λίρες.

Η αστυνομία της περιοχής δεν έχει εντοπίσει ακόμα τον δράστη, αλλά όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός της, είναι απλά θέμα χρόνου η σύλληψή του.

*****

• Απέδρασε από την φυλακή και τους έστειλε… καρτ ποστάλ από την Ταϊλάνδη!

«Χαιρετίσματα από την Ταϊλάνδη», έγραφε η κάρτα που έστειλε ο Ουαλίντ Σεκάκι, σύμφωνα με τη φλαμανδική εφημερίδα Het Laatste Nieuws στις φυλακές του Βελγίου απ’ όπου έγινε “λούης”. Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε από τη σωφρονιστική υπηρεσία.

Ο 26χρονος Βελγομαροκινός δραπέτευσε στις 19 Δεκεμβρίου από τη φυλακή του Τουρνχούτ μαζί με άλλους τέσσερις συγκρατούμενούς του. Είναι ο μοναδικός που διαφεύγει ακόμη. Οι τρεις συνελήφθησαν στο Βέλγιο λίγες ώρες μετά την παράτολμη απόδρασή τους, ενώ ο τέταρτος εντοπίστηκε στις αρχές Ιανουαρίου στην Ολλανδία.

Εκτός από την κάρτα, ο Σεκάκι έστειλε στην υπηρεσία και το αναγνωριστικό ταμπελάκι που φορούσε στη φυλακή, όπου αναγράφονται το όνομα και το επώνυμό του.

Ο Ουαλίντ Σεκάκι είχε καταδικαστεί για τη συμμετοχή του σε ανταλλαγή πυρών στο Βέλγιο το καλοκαίρι του 2015, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι VRT. Πλέον, έχει εκδοθεί σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης. Είναι αδελφός του Ασράφ Σεκάκι, του επονομαζόμενου «βασιλιά των αποδράσεων» επειδή το 2009 διέφυγε με ελικόπτερο από τη φυλακή της Μπριζ.

*****

• Αστυνομικοί πιάστηκαν στα πράσα να κάνουν σεξ μέσα στο τμήμα!

Οι αστυνομικοί είναι μια 39χρονη και ένας 46χρονος ελληνικής καταγωγής σε τμήμα του Μανχάταν στην Νέα Υόρκη και βρέθηκαν στην τουαλέτα να κάνουν σεξ.

Πέντε λεπτά πριν σχολάσει, η Brandi Sanchez και ο εραστής της “πιάστηκαν” από μια άλλη αστυνομικό που κατέθεσε πως τους είδε να έχουν σεξουαλική επαφή. Επίσης η Sanchez ήταν μεθυσμένη.

Αξίζει σημειωθεί πως η 39χρονη συζεί με άλλον αστυνομικό του 79ου αστυνομικού τμήματος του Μπρούκλιν και μάλιστα έχουν ένα παιδάκι. Ο 46χρονος είναι ελληνικής καταγωγής και λέγεται Λάμπρος Γαβαλάς!

Η αστυνομία του Μπρούκλιν δεν αρνήθηκε το περιστατικό και πραγματοποιεί εσωτερική έρευνα.


• Την απάτησε και έκανε τα βινύλια του… πλακάκια κουζίνας!
•Πήρε μια τηλεόραση από το ράφι, πήγε στο ταμείο και πήρε πίσω τα λεφτά του, που φυσικά δε
• Απέδρασε από την φυλακή και τους έστειλε… καρτ ποστάλ από την Ταϊλάνδη!
• Αστυνομικοί πιάστηκαν στα πράσα να κάνουν σεξ μέσα στο τμήμα!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής