breaking news Νέο

Γ' Εθνική : Μια νίκη και μία ισοπαλία ο απολογισμός

Γ' Εθνική : Μια νίκη και μία ισοπαλία ο απολογισμός

Μία νίκη και μία ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των δύο εκπροσώπων της Ημαθίας, του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων και της Νίκης Αγκαθιάς, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με αποτέλεσμα, σε συνδυασμό και με τους βαθμούς που πήρε στα χαρτιά από τον διακοπτέντα αγώνα της με τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου, η ομάδα της Αγκαθιάς, οι δύο ημαθιώτικες ομάδες αυτή τη στιγμή να βρίσκονται εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Οριακά μεν όμως εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, στα όρια του οποίου ισοβαθμούν η Θύελλα Σαρακηνών και ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας.

Στα παιχνίδια της περασμένης Κυριακής η Αγκαθιά νίκησε εκτός έδρας με 1-4 την Αστραπή Μεσοποταμίας, ενώ τα Τρίκαλα στο γήπεδό τους αναδείχθηκαν ισόπαλα  1-1 με τον Μακεδονικό.

Ο Αλμωπός Αριδαίας ήρθε ισόπαλος στο γειτονικό ντέρμπι με τον Εδεσσαϊκό (1-1) και σε συνδυασμό με την ήττα της Αναγέννησης Γιαννιτσών με 1-0 στους Σαρακηνούς από την Θύελλα ξέφυγε στην κορυφή με 10 βαθμούς από την ομάδα που τον ακολουθεί.

Στα παιχνίδια των ομάδων που παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία, η Θύελλα Σαρακηνών όπως ήδη αναφέραμε νίκησε στο γήπεδό της 1-0 την Αναγέννηση Γιαννιτσών, ενώ ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας έχασε στον Εύοσμο από τον Αγρ. Αστέρα με 3-1.

Να δούμε με περισσότερες λεπτομέρειες τα παιχνίδια των δύο εκπροσώπων της Ημαθίας στην Γ' Εθνική.

 

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 1-1

Αμφίρροπο παιχνίδι στο γήπεδο των Τρικάλων μεταξύ του τοπικού Μ. Αλεξάνδρου και του Μακεδονικού που έληξε ισόπαλο 1-1.

Oι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις ευκαιρίες για γκολ, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν περισσότερο χρόνο στην κατοχή τους την μπάλα. Και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στο τελευταίο 5λεπτο και ενώ οι δύο αντίπαλοι αγωνίζονταν με 10 ποδοσφαιρστές. Συγκεκριμένα στο 81' ο Πολυζωϊδης είδε την κίτρινη κάρτα που ήταν η δεύτερη και αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγόερο, ενώ τρια λεπτά αργότερα (84') τον δρόμο για τα αποδυτήρια πήρε και ο Τσιρίδης επίσης με δεύτερη κίτρινη.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (85') ο Μακεδονικός προηγήθηκε στο σκορ με δυνατό σουτ του Σάββα, με τα Τρίκαλα να ισοφαρίζουν στο 88' με τον Αβραμόπουλο που δέχθηκε την πάσα του Πίκου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Ατανάσφ, Βλάχος, Χατζόπουλος, Πέικος (33' λτ. Μπαντής, 82' Πίκος), Τσιρίδης, Αβραμόπουλος, Σωτηράκης, Ντος Σάντος (90' Παρσόπουλος), Φουρτζίου (70' Χαλβαντζής), Λίτσι.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γρηγοριάδης, Χατζηκωνσταντίνου (68' Μπαρντούσι), Τσιαμπάζης, Σάββας, Καραμπάς, Ανδρέου, Πολυζωϊδης, Δοϊρανλής, Καράμπελας, Τσουκάνης, Μπουλγκουρίδης (75' Κωνσταντινίδης).

 

ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ – ΑΓΚΑΘΙΑ 1-4

Εύκολο πέρασμα της Νίκης Αγκαθιάς από τη Μεσοποταμία με αντίπαλο την τοπική Αστραπή, την οποία κέρδισε με 1-4 και σε συνδυσμό με τους τρεις βαθμούς που πήρε στα χαρτιά από τον αγώνα με τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου που διεκόπη ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμό.

Η Αγκαθιά όπως φανερώνει και το σκορ ήταν καλύτερη σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού και έφθασε δίκαια και καθαρά στη νίκη.

Το σκορ για την Αγκαθιά άνοιξε ο Λαμπίρης στο 7' και ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 27' έκανε το 0-2. Στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με τον Σαββόπουλο. Όμως στο 77' ο Τσιούχας με κεφαλιά και στο 80' με αυτογκόλ του Παπαθανασίου η Νίκη Αγκαθιάς διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ: Κράτσιος, Καραμανίδης Γρ., Σιαπάβου, Παλαιοδήμος, Κοκοβίδης (88' Κοχλιάδης), Στασινόπουλος, Σαββόπουλος, Καραμανίδης, (65' Βασιλειάδης), Παπαθανασίου, Χάντρι (54' Καραπαρίδης), Ταρέλι (6' λ.τ. Ψωμιάδης).

 

ΑΓΚΑΘΙΑ: Γιώτας, Πανταζής, Ράδης, Τσιούχας, Τσιότρας, Γουνόπουλος, Μούδιος (70' Ευθυμίου), Λαμπίρης (83' Λίπε), Ανδριόπουλος, (65' Μπατσαράς), Ραυδζής (75' Βασιλείου, Χατζηαθανασίου).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής