breaking news Νέο

Ο Σάββας Σαββίδης δεν υπάρχει πια!

  • Ο Σάββας Σαββίδης δεν υπάρχει πια!
  • Ο Σάββας Σαββίδης δεν υπάρχει πια!

Το ότι η μοίρα της ζωής παίζει πολλά περίεργα και - συνήθως - άσχημα παιχνίδια, στα οποία ο θάνατος σε πλείστες περιπτώσεις προβάλλεται ως κυρίαρχο γεγονός, είναι γνωστό τοις πάσι. Ένα τέτοιο άσχημο παιχνίδι, λοιπόν, επεφύλλασε η μοίρα και για τον Σάββα Σαββίδη, τον οποίο η ΒΕΡΟΙΑ είχε αποκτήσει το 1971 από τον Αχιλλέα Τριανδρίας, με πρόεδρο του συλλόγου - τότε - τον αείμνηστο Φαρμακοποιό Βαγγέλη Τριανταφυλλίδη. Τον δε Σάββα Σαββίδη χαρακτήριζε ως ποδοσφαιριστή ή άριστη η τεχνική κατάρτιση του, ενω ο ίδιος αγωνίστηκε στην “Βασίλισσα του Βορρά” για 4 χρόνια, στα οποία και κατέγραψε 76 συμμετοχές.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που γεννήθηκε στα μέλη της διοίκησης των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ να δώσουν για πρώτη φορά το “παρών” στην εκδήλωση της Δευτέρας, που αποτέλεσε μια συνάντηση πέντε γενεών ποδοσφαιριτών της Βέροιας, ξεδιπλώνοντας πολλές αναμνήσεις σ’ αυτή και την συγκίνηση να περισσεύει, υπήρχε και για τον Σάββα Σαββίδη από την Θεσσαλονίκη. Πλην όμως τον τελευταίο δεν μπόρεσε να εντοπίσει ο Τάκης Παπατζίκος, αλλά να πληροφορηθεί την επομένη της εκδήλωσης (Τρίτη 28 Ιανουαρίου), μεσω του Βασιλάκη Θωμά που αγωνίστηκε στη Βέροια στα χρόνια της δεκαετίας του ‘80, ότι ο Σάββας Σαββίδης άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου (αν είναι δυνατόν!!) σε ηλικία 68 ετών.

Μία επιθυμία όλων των ανθρώπων οι οποίοι  πλαισιώνουν σε διοικητικό επίπεδο τον σύλλογο των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και που έμεινε - δυστυχώς - ανεκπλήρωτη, εκφράζοντας συνάμα και απο μέρους τους τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Σάββα Σαββίδη. Είθε να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει...

 

Από τον Παύλο Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής