breaking news Νέο

Ένωση Πολιτών Ημαθίας : Διαλύεται η Ελλάδα, το Έθνος, η Ορθοδοξία και η Οικογένεια

  • Ένωση Πολιτών Ημαθίας : Διαλύεται η Ελλάδα, το Έθνος, η Ορθοδοξία και η Οικογένεια
  • Ένωση Πολιτών Ημαθίας : Διαλύεται η Ελλάδα, το Έθνος, η Ορθοδοξία και η Οικογένεια
  • Ένωση Πολιτών Ημαθίας : Διαλύεται η Ελλάδα, το Έθνος, η Ορθοδοξία και η Οικογένεια

Προσκεκλημένοι στις ΑΝΑ...κρίσεις της διαδικτυακής τηλεόρασης της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ (www.imerisia-ver.gr), το μεσημέρι της Παρασκευής 21ης Φεβρουαρίου, σε παράλληλη αναμετάδοση από το Ράδιο Αιχμή-102,8 ο Ευθύμιος Χωματάς και η Δέσποινα Σάρρα, μέλη της νεοσύστατης, αλλά ιδιαίτερα ευαίσθητης σε θέματα που αφορούν την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό, Ένωσης Πολιτών Ημαθίας.

«Είμαστε καθημερινοί άνθρωποι, χωρίς κόμματα και παρατάξεις, που αποφάσισαν να σηκωθούν από τον καναπέ, γιατί χάνεται η πατρίδα, η πίστη και η οικογένειά», μας δήλωσε ο κ. Χωματάς, πρόεδρος της Ένωσης Θεολόγων Ημαθίας.

Μητέρα τεσσάρων παιδιών η κα. Σάρρα, παλιά πρωταθλήτρια στο χάντμπολ με τη «Νέα Γενεά», γυμνάστρια στο επάγγελμα, μας είπε : «Φοβόμαστε πλέον στη χώρα μας να μιλήσουμε για το Χριστό, να κάνουμε το Σταυρό μας. Δεν μας άκουσε κανείς μετά τον αγώνα που δώσαμε για τη Μακεδονία μας, ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών. Η Ένωση ξεκίνησε από 20 άτομα, που κάθε βδομάδα κλέβουν από τον ελεύθερο χρόνο τους, για να συζητήσουν για θέματα που αφορούν τον Ελληνισμό, την Οικογένεια, την Ορθοδοξία». Η κα. Σάρρα δήλωσε ότι ο λόγος ύπαρξης της Ε.Π.Η, που δεν διαθέτει προεδρεία και αξιώματα, είναι πρωτίστως τοπικός, για να ενημερώνονται οι πολίτες για την πόλη και το δήμο τους. «Από πότε η ενημέρωση είναι ρατσισμός;» αναρωτήθηκε, αναφερόμενη στα όσα «προοδευτικά» ακούγονται για την «Ένωση».

Στο κλείσιμο της μιας ώρας και δέκα λεπτών συνέντευξής τους, το κάλεσμα του κ. Χωματά και της κας. Σάρρα προς τους πολίτες της Βέροιας, που έχουν κοινές ανησυχίες, στην ομιλία του πανεπιστημιακού Κωνσταντίνου Γρίβα, την Κυριακή 23η Φεβρουαρίου, στις 11:30 το πρωί, στο πνευματικό κέντρο της Μητρόπολής μας, με θέμα «μαζική παράνομη μετανάστευση. Ο μεγάλος κίνδυνος του ελληνισμού».


Χωματάς-Ελευθεριάδης
Σάρρα-Ελευθεριάδης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής