breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Περίοδος αποκριάτικη και ο Αρ(α)κάς σας παρουσιάζει μια διονυσιακή version για το πώς θα μπορούσαν να ντυθούν καρναβάλια οι πολιτικοί μας. Και επειδή κορυφαία στην επικαιρότητα είναι η τουρκολατρία των νεοελλήνων, σας δίνουμε ιδέες για το τι θα μπορούσαν να ντυθούν, Κυριάκος, Αλέξης, Φώφη, Κουτσούμπας και Βελόπουλος, μέσα από το «Σουλεϊμάν το...μικροπρεπή».

 

Δικαιωματικά ο τίτλος του σουλτάνου φυσικά ανήκει στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως ο Σουλεϊμάν άλλωστε, μικρός υπήρξε...εξόριστος στα Παρίσια και τας Αμερικάς, εξού και η μοναδική προφορά του εις την Αγγλικήν!

 

Ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορούσε άνετα να ενδυθεί το μανδύα του Ιμπραήμ Πασά, του γενιτσάρου από την Πάργα, που από μικρός έγινε κολλητός με το Σουλεϊμάν (για το πόσο κολλητός ήταν, λέγονται πολλά, ότι δηλαδή το πήγαινε το γράμμα στο σουλτάνο) και τελικά τον έπνιξε ο κολλητός του, γιατί νόμισε ότι τον πρόδωσε στη γνωστή συμφωνία της λίμνης των Γιαννιτσών.

 

Δικαιωματικά Χουρέμ Σουλτάν η Φώφη Γεννηματά, που τελευταίως και κιλάκια έχασε και ομόρφυνε και όσους της αντιστέκονται στο ΚΙΝ.ΑΛ, τους στέλνει αδιάβαστους στον....Αλλάχ. 

 

Θα μου πείτε, η Φώφη ποτέ δεν αλλαξοπίστησε από την ορθοδοξία του ΠΑΣΟΚ. Ξεχνάτε μωρέ που ήταν υφυπουργός του Σαμαρά και πήγε με τους δεξιούς; Ναι μπρε, το γιαβρούμ μας τα χάλασε εκεί, αλλά δεν πειράζει, εμείς τη γουστάρουμε και στα πενήντα φεύγα της.

 

Σουμπούλ Αγάς, δικαιωματικά, ο Κυριάκος ΕΛ Βελόπουλος, αφού και μαντζούνια φτιάχνει, για να γινόμαστε καλά από κάθε νόσο και τα...γνωστά υπόλοιπα, αλλά και ραδιούργησε στην πλάτη της Χουρέμ, αφού από το ΠΑΣΟΚ μας την έκανε στην Ελληνική Λύση.

 

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας δικαιωματικά, λόγω...μεγέθους, ιδεολογικού, αλλά και σωματικού, δικαιούται τη στολή του Μεγάλου Βεζίρη, Ρουστέμ Πασά, συζύγου της αγαπημένης κόρης του Σουλεϊμάν, Μιχριμάχ Σουλτάν, ρόλος που είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα της Αλέκας Παπαρήγα.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Ρουστέμ Πασάς υπήρξε ο πρώτος κουμουνιστής Οθωμανός, αφού μείωσε τους φόρους των ραγιάδων από το 100%, στο 99%, δίνοντάς τους έτσι μεγάλες οικονομικές ανάσες.

 

Καλή ώρα όπως τώρα, στους σημερινούς ραγιάδες της Μέρκελ και του Τραμπ, που ζούμε...βασιλικά μετά τα μνημόνια!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής