breaking news Νέο

Γ' Εθνική : Δηλώσεις προπονητών

  • Γ' Εθνική : Δηλώσεις προπονητών
  • Γ' Εθνική : Δηλώσεις προπονητών

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ: «Τέλος οι τίτλοι»

Στην αποχώρησή του από τον πάγκο της Νίκης Αγκαθιάς ύστερα από τρία περίπου χρόνια στάθηκε στις δηλώσεις του ο Σταύρος Κωστογλίδης, κάτι βέβαια που το είχε προαναγγείλει και η αποχώρηση του προπονητή, που το όνομα του συνδέθηκε με την Αναγέννηση της ομάδας της Αγκαθιάς σίγουρα, δυσκολεύει την προσπάθεια παραμονής της.

«Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε την νίκη που θα μας έδινε τους τρεις βαθμούς, που θα έδιναν περισσότερες ελπίδες παραμονής στην ομάδα. Για μένα το σημερινό ήταν το τελευταίο παιχνίδι στον πάγκο της φετινής Νίκης Αγκαθιάς και με την ευκαιρία να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Ματσούκα που με εμπιστεύθηκε αυτά τα τρία χρόνια το τιμόνι της ομάδας και να ευχηθώ με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου καλή επιτυχία στη συνέχεια».

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΝΤΖΙΟΣ: «Γνωρίζαμε ότι σήμερα με αντίπαλο την Θύελλα Σαρακηνών θα είχαμε πολύ δύσκολο έργο. Ο αντίπαλος μας ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια. Εμείς παραταχθήκαμε με πολλές απουσίες και αυτό δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο την προσπαθειά μας να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αυτή είναι η πρώτη ήττα της ομάδας μας μέσα στο 2020 και αυτό μας στεναχωρεί περισσότερο. Όμως επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι που είναι με τον Εδεσσαϊκό στο γήπεδό μας και μοιάζει κάτι σαν τελικός για μας. Η νίκη την Κυριακή κόντρα στον Εδεσσαϊκό για την ομάδα μας αποτελεί μονόδρομο».


Πρίντζιος

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής