breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Καλημέρα σας συντρόφισσες και σύντροφοι της κλαδικής της «πρώτης φοράς» αριστεράς στο Λονδίνο, που ως γνήσιοι αλληλέγγυοι των συντρόφων σας από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν, ζητάτε να ανοίξει τα σύνορα η Ελλάδα, για να εισέλθουν οι ευγενείς μετανάστες, που φωνάζουν Αλάχου Άκμπαρ με τους στρατοχωροφύλακες του Ερντογάν.

 

Έχετε απόλυτο δίκαιο. Άλλωστε ο αγώνας από το Λονδίνο δικαιώνεται. Μου θυμίζει την αντίσταση που έκανε ο Άκης από τη Γερμανία, ενάντια στη χούντα.

 

Αλληλέγγυοι λοιπόν του Κολωνακίου, ενωθείτε με την προπαγάνδα του «Σουλτάνου», διαδίδοντας με θέρμη τα fake news του για «νεκρούς» στον Έβρο από ελληνικά πυρά.

 

Καλό θα ήταν στο ναργιλέ που καπνίζετε, εκεί στα σαλόνια της Εκάλης και της Δροσιάς, να μη βάζετε πολλή παπαρούνα από το Αφγανιστάν, γιατί σας πιάνουν παραισθήσεις και βλέπετε την Τασία με τους μουσακάδες να λιάζεται με το Μεχμέτ και το Σουλεϊμάν στην πλατεία Ομονοίας.

 

Προσοχή, γιατί τέτοιους μπάφους πρέπει να τράβηξε βαθιά και ο σύντροφος Βίτσας και μετά έπιανε το μικρόφωνο στη συγκέντρωση των Πακιστανών Ομονοίας, Μεταξουργείου και πασών των Αθηνών και φώναζε «Πακιστάν, Πακιστάν».

 

Βέβαια, είναι λεπτομέρεια ότι το Πακιστάν κάνει κοινές πολεμικές ασκήσεις στο Αιγαίο με τους Τούρκους και ότι το 1974 συνεχάρη τον Ετσεβίτ για την εισβολή στην Κύπρο.

 

Τι Κύπρος, τι Έβρος λοιπόν. Αλληλεγγύη στους Πακιστανούς, τους Μπαγκλαντεσιανούς, τους Σομαλούς, τους Αφγανούς, τους Ιρανούς και τους λοιπούς «πρόσφυγες», που επιχειρούν με συρματόσχοινα να ρίξουν το φράκτη του Έβρου.

 

Και καλά από τους γιαλαντζί αριστερούς, κανένα πρόβλημα.

 

Αλλά από τους αριστερούς «ένα είναι το κόμμα», δεν περίμενα να πάσχουν από πολιτικό αλτσχάιμερ, στα περί...συνόρων.

 

Μήπως θυμούνται τι πάθαιναν οι...καπιταλιστές, που ήθελαν να περάσουν τα σύνορα προς τη Δυτική Γερμανία;

 

Βέβαια, εκείνοι ήταν εχθροί του λαού, ενώ οι ισλαμιστές στον Έβρο, φίλοι.

 

Ωραίος διεθνισμός σύντροφοι. Κατά παραγγελία και κατά πώς σας βολεύει.

 

Εμπρός της γης οι κολασμένοι λοιπόν, να ρίξουμε τους φράκτες στον Έβρο και μετά γαία πυρί μιχθήτω.


Τσοχατζόπουλος
ναργιλές
Χριστοδουλοπούλου
Βίτσας
φράχτης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής