breaking news Νέο

Μπάμπης Παυλίδης: «Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο»

Μπάμπης Παυλίδης: «Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο»

Στο ίδιο περίπου μήκος κύματος με τον προπονητή του και οι δηλώσεις του Μπάμπη Παυλίδη, που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του. Και αυτός αναφέρθηκε στην εικόνα που έβγαλε η ομάδα στο παιχνίδι, που ήταν καλύτερη από αυτή, όπως υποστήριξε της Καλαμάτας και στην προσπάθεια που οφείλουν να κάνουν στα τρία παιχνίδια που απομένουν για να διεκδικήσουν με τις όποιες πιθανότητες τους απέμειναν την άνοδό τους στην πιο πάνω κατηγορία.

«Δουλέψαμε σκληρά ολόκληρη την εβδομάδα, είπε στις δηλώσεις του, συγκεκριμένα ο Μπάμπης Παυλίδης. Αφήσαμε πίσω μας την ήττα από την Ιεράπετρα από την οποία προσπαθήσαμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι. Έχουμε τρία ακόμη παιχνίδια μπροστά μας και οφείλουμε να τα κερδίσουμε, για να εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε να ανέβουμε κατηγορία.

Απέναντί μας είχαμε μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Εμείς παίζουμε κάθε Κυριακή με στόχο την νίκη και το ίδιο θα κάνουμε στα παιχνίδια που μας απομένουν και ότι γίνει.

Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, όμως δεν καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο να δημιουργήσουμε τις ανάλογες ευκαιρίες. Από μια δε λάθος εκτίμηση του διαιτητή ή αν θέλετε δική μας, ήρθε το πέναλτι και το γκολ με το οποίο προηγήθηκε ο αντίπαλος. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και στην επανάληψη μπήκαμε αποφασισμένοι να κερδίσουμε το παιχνίδι. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος δεν μας έκανε ούτε μια ευκαιρία, ενώ εμείς χάσαμε προς το τέλος του παιχνιδιού δύο κλασικές ευκαιρίες να πετύχουμε ένα δεύτερο τέρμα και να πάρουμε τη νίκη.

Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς προχωράμε μπροστά και κοιτάζουμε την επόμενη ημέρα. Μένουν τρία παιχνίδια θα πρέπει να τα κερδίσουμε και στο τέλος να κάνουμε ταμείο».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής