breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Κορονοϊός: ο βήχας επιβάτη καθήλωσε αεροσκάφος!

Παράνοια σε άνοδο, αεροσκάφος σε κάθοδο: μια μικρή ομάδα επιβατών θορυβημένων από τα φταρνίσματα και τον βήχα συνεπιβάτη τους, που τους οδήγησαν στο συμπέρασμα πως ήταν φορέας του νέου κορονοϊού, διαμαρτυρήθηκε τόσο έντονα που εντέλει οι χειριστές του αεροσκάφους αποφάσισαν να το προσγειώσουν εκτάκτως για να την αφήσουν να κατέβει.

Η πτήση της United Airlines το απόγευμα της Κυριακής συνέδεε την κομητεία Ιγκλ του Κολοράντο (δυτικά) με το Νούαρκ, στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, εξήγησε η εταιρεία στο Γαλλικό Πρακτορείο. Αναγκάστηκε να κάνει απρογραμμάτιστο σταθμό στο Ντένβερ, όπου τρεις επιβάτες κατέβηκαν, πριν το αεροσκάφος συνεχίσει το δρομολόγιο.

Η εταιρεία διαβεβαίωσε μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ ότι δεν επρόκειτο «επ’ ουδενί για έκτακτο ιατρικό περιστατικό», αλλά για συμβάν που προκάλεσαν επιβάτες που φοβούνταν ότι θα μολύνονταν από συνεπιβάτη τους διότι φταρνιζόταν και έβηχε. Ο επιβάτης αυτός (εξετάστηκε στο Ντένβερ) είχε απλώς αλλεργία, δεν είχε πυρετό και του επιτράπηκε να συνεχίσει το ταξίδι.

Τρεις άνθρωποι που διαμαρτύρονταν για την παρουσία του προτίμησαν αντιθέτως να κατέβουν από το αεροσκάφος και να συνεχίσουν το ταξίδι με άλλα μέσα, ανέφερε η αστυνομία του Ντένβερ.

*****

• Συνέδριο για τον κορονοϊό ακυρώθηκε λόγω… κορονοϊού!

Εκτός από χιλιάδες θανάτους και παγκόσμιο τρόμο, ο κορονοϊός φαίνεται πως προκαλεί και… τραγελαφικές καταστάσεις.

Μια τέτοια κατάσταση ήταν και η ακύρωση ενός συνεδρίου για τον κορονοϊό, λόγω – τι άλλο – κορονοϊού!

Πιο συγκεκριμένα, το συμβούλιο διεθνών σχέσεων διοργάνωνε συνέδριο με θέμα “δουλεύοντας υπό τον κορονοϊό”, με σκοπό προφανώς να προσαρμοστούν επιχειρήσεις και εργαζόμενοι στην νέα κατάσταση, σε μια πόλη που έχει κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ωστόσο η διαρκώς επιδεινούμενη κατάσταση (170 κρούσματα μέχρι στιγμής στην πολιτεία), ανάγκασε τους ιθύνοντες να ακυρώσουν τελικά το συνέδριο, όπως έχει γίνει και με ακόμα 50 εκδηλώσεις – συνέδρια που οργάνωναν εταιρείες αυτές τις μέρες.

Η είδηση για το συνέδριο φυσικά κάνει τον γύρο των social media προακαλόντας γέλια και “καυστικούς” σχολιασμούς.

*****

• Έπεσε από ύψος τριών μέτρων ενώ τραγουδούσε αλλά ήταν σωστή επαγγελματίας...

Η Anastasia Vishnevskaya, βγήκε στην μεγαλοπρεπέστατη σκηνή και άρχισε να τραγουδά. Από κάτω η ορχήστρα έπαιζε το σκοπό και η Anastasia συνέχιζε να τραγουδά.

Τραγουδούσε και προχωρούσε στη μεγάλη σκηνή. Η γυναίκα όμως δεν κοίταζε ακριβώς μπροστά της αλλά κοίταζε με θεατράλε ύφος το κοινό που την άκουγε.

Ένα μικρό βήμα έκανε όταν είχε φτάσει στην άκρη της σκηνής και έπεσε από ύψος 3 μέτρων. Και ενώ όλοι θα περίμεναν να διακοπεί η συναυλία η Anastasia αν και έσπασε τον αστράγαλο της, συνέχιζε να τραγουδά σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό. Μόνο που το κοινό πλέον δεν την έβλεπε. Μέχρι που ένας μουσικός από την ορχήστρα τη βοήθησε έτσι πεσμένη που ήταν και της έβαλε μια καρέκλα επάνω στη σκηνή για να μπορέσει να συνεχίσει το τραγούδι της.

Ο παρουσιαστής της συναυλίας Ρομάντ Μπογκντάνοφ είπε: «Είμαι βέβαιος ότι πολύ λίγοι καλλιτέχνες στον κόσμο θα ήταν σε θέση να ολοκληρώσουν το τραγούδι σε μια τέτοια ακραία κατάσταση. Να πέσουν από τη σκηνή και να σπάσουν το πόδι τους. Κάποιοι στο ακροατήριο λανθασμένα πίστεψαν ότι ήταν προσχεδιασμένο αλλά κάνουν λάθος».

*****

• Βραζιλιάνος βουλευτής: να κόβονται τα χέρια των διεφθαρμένων πολιτικών!

Βραζιλιάνος βουλευτής, που υποστηρίζει ότι η Βραζιλία δεν έχει κάνει αρκετά για να αντιμετωπίσει την πολιτική διαφθορά, κατέθεσε νομοσχέδιο που προβλέπει την τιμωρία του ακρωτηριασμού των δύο χεριών σε βάρος οποιουδήποτε πολιτικού καταδικαστεί για διαφθορά.

Η πρόταση αυτή δεν αναμένεται να προχωρήσει στο Κογκρέσο της Βραζιλίας, όπου δεκάδες βουλευτές βρίσκονται στο μικροσκόπιο ερευνών με τις κατηγορίες της διαφθοράς και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Ο βουλευτής Έμερσον Πετρίβ, γνωστός με το όνομα Μπόκα Αμπέρτα, δήλωσε ότι ένα τέτοιο δραστικό μέτρο είναι αναγκαίο σε μια χώρα που έχει αγανακτήσει από την διαφθορά που διαπράττεται ατιμωρητί.

«Είναι ένα νομοσχέδιο που προκαλεί σοκ, όμως, δυστυχώς, οι περισσότεροι πολιτικοί κλέβουν τα χρήματα των φορολογουμένων» εξήγησε, προσθέτοντας ότι στα αραβικά κράτη, κανείς δεν κλέβει τίποτα από τον φόβο ότι θα του κόψουν το χέρι.

Ο Πετρίβ αναφέρει ότι υπάρχει δημόσια στήριξη στην πρότασή του, όμως, για να εγκριθεί το νομοσχέδιο θα χρειαστεί τη στήριξη των βουλευτών που δεν έχουν πιαστεί να κλέβουν.

*****

• O 10χρονος DJ που αφήνει έκπληκτο τον κόσμο με τις ικανότητές του

Ο Tyler Henry είναι ένα 10χρονο αγόρι από το Ηνωμένο Βασίλειο που έχει μεγαλώσει με ένα ζευγάρι ακουστικά και μια κονσόλα στα χέρια του αφού ο πατέρας του, Pierre, είναι επαγγελματίας DJ.

Το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά όπως λέει και το περίφημο γνωμικό και έτσι ο μικρός Tyler ακολούθησε πιστά τα βήματα του πατέρα του και σε ηλικία 10 ετών έχει καταφέρει να εκπλήξει πολύ κόσμο με τις ικανότητές του να «μιξάρει»!

Ο Tyler εξειδικεύεται στο mix λάτιν δημιουργιών σε πάρτι ενώ έχει δεχθεί και προτάσεις για να παίξει στην Ευρώπη. Η πρώτη μεγάλη πρόκληση για τον Tyler πραγματοποιήθηκε το 2017 όταν και ανέλαβε αποκλειστικά το Sexy and Sensual Latin Festival στο Heathrow. Έκτοτε δέχθηκε πρόσκληση για να συμμετάσχει στο ‘Berlin Salsa Congress’ στο Βερολίνο.


• Συνέδριο για τον κορονοϊό ακυρώθηκε λόγω… κορονοϊού!
• Έπεσε από ύψος τριών μέτρων ενώ τραγουδούσε αλλά ήταν σωστή επαγγελματίας...
• Βραζιλιάνος βουλευτής: να κόβονται τα χέρια των διεφθαρμένων πολιτικών!
• O 10χρονος DJ που αφήνει έκπληκτο τον κόσμο με τις ικανότητές του

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής