breaking news Νέο

Μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα για τις ομάδες της Ημαθίας στη Γ' Εθνική ερασιτεχνική κατηγορία

Μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα για τις ομάδες της Ημαθίας στη Γ' Εθνική ερασιτεχνική κατηγορία

Την τρίτη στη σειρά ήττα μακριά από την έδρα της, στα ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει γνώρισε την Κυριακή η Νάουσα, στο γήπεδο της Νέας Ραιδεστού από τον Α.Ο. Καρδίας από τον οποίο έχασε με 3-0.

Το μέγεθος του σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα και κυρίως την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, καθώς το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ήταν μοιρασμένο. ΟΧΙ βέβαια ότι η Νάουσα παρουσίασε κάτι το ιδιαίτερο. Απλά ο αντίπαλος της και νικητής Α.Ο. Καρδίας δεν ήταν τόσο καλύτερος, όσο το τελικό 3-0 δείχνει.

Η Νάουσα μπήκε χαλαρά στο παιχνίδι και στο 26' βρέθηκε πίσω στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ξανθόπουλου. Ένα πέναλτι βέβαια για τον καταλογισμό του οποίου διαμαρτυρήθηκαν οι Ναουσαίοι.

Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο δεύτερο κυρίως μέρος πίεσαν κατά διαστήματα την αντίπαλη άμυνα. Όμως το γκολ ήρθε και πάλι από τους γηπεδούχους και τον ίδιο σκόρερ τον Ξανθόπουλο που με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 90' από τον Καρυδόπουλο.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Πολυχρόνης (Σαλτσίδης – Μηνούδης) από την Πιερία.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ: Παναγιωτίδης, Κατσαρώνης, Μπιμπισίδης, Πολύζος, Γίδαρης (74' Νιάνιος), Ξανθόπουλος, Χότζα (69' Βελησάρης), Βενάρδος (64' Καρυδόπουλος), Νικολόπουλος, Δημητρακόπουλος (89' Γιάννος) Βασιλειάδης.

ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, Ζούρκος (75' Μουρίκι), Περηφανόπουλος, Τζημογιάννης, Μουρατίδης, Γιαννόπουλος (62' Μτσεντζεσβίλι), Τούφας, Κυζιρίδης, Ντινόπουλος (55' Παντζαρτζίδης), Κωτσιόπουλος, Τόσιος (46' Χατζόπουλος).

Τρένο τα Τρίκαλα

Πραγματοποιώντας μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων νίκησε με 3-0 εκτός έδρας τον Εδεσσαϊκό και «έπιασε» στην πρώτη θέση τον Άρη Παλαιοχωρίου που έχασε 2-0 από τον Μακεδονικό στο γήπεδο της Νεάπολης.

Η ομάδα της Ημαθίας από το ξεκίνημα του παιχνιδιού έδωσε χώρο στον αντίπαλο της και με τους γρήγορους μεσοεπιθετικούς που διαθέτει κτύπησε με αντεπιθέσεις πετυχαίνοντας τρία τέρματα, όλα στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη και καθώς έπαιζε με παίκτη λιγότερο (στο 44' αποβλήθηκε ο Ταταρίδης) φρόνισε να φυλάξει τα νώτα της.

Το σκορ άνοιξε στο 19' από τον Παρσόπουλο, που δέχθηκε την πάσα του Κίτσα και τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1.

Έξι λεπτά αργότερα και πριν προλάβουν να συνέλθουν οι γηπεδούχοι οι παίκτες του Γιώργου Ντάμτσιου ξανακτύπησαν αυτή τη φορά με τον Κίτσα που από πλάγια θέση και μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-2.

Στο 35' με ατομική ενέργεια και άψογο σουτ ο Παρσόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3. Στο 44' ο Εδεσσαϊκός είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαγεωργίου και στο αμέσως επόμενο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ταταρίδης. Στην επανάληψη η ομάδα της Έδεσσας πίεσε όμως δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή των Τρικάλων.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μιχουλιάς (Σιανίδης – Ανδρέου) από την Ένωση Μακεδονίας.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Βόλτσης, Ουζούνης, Κιόρτσης, Φωτιάς, Αβραμίδης (46' Προύντσης), Παπαγεωργίου Καράμπελας, Γαλιδόπουλος (74' Παπαστεργίου), Ταουσιάνης, (30' Μπουράκης), Σκαθαρούδης, Ράτζιας (46' Χαραβιτίδης).

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ρίζος, Συμπεθέρης, Κίτσας Λ., Πετκάκης, Τσουλχαϊ, Ταταρίδης, Ζαχαριουδάκης (85' Ευθυμίου), Κουκουλάκης (75' Κιρκιλιανίδης), Κίτσας (78' Περπερίδης), Καπετάνος (46' Βλάχος), Παρσόπουλος.

 

Νέα απώλεια βαθμών

στην έδρα του

Παρότι παρουσιάστηκε βελτιωμένη από τις προηγούμενες εμφανίσεις της η ομάδα της Αλεξάνδρειας σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι δεν κατάφερε να γευθεί την χαρά της νίκης παραχωρώντας ισοπαλία με το προσφιλές της σκορ (1-1) στον Αλμωπό Αριδαίας.

Η γηπεδούχος ομάδα ήταν καλύτερη κυρίως στην επανάληψη, δημιούργησε περισσότερες και πιο κλασικές ευκαιρίες για γκολ τις οποίες όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει.

Ο Φίλιππος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και από τα πρώτα λεπτά πίεσε την αντίπαλη άμυνα, όμως το γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα ήρθε από την πλευρά των φιλοξενουμένων.

Στο 13' συγκεκριμένα ύστερα από αλλεπάλληλες κόντρες η μπάλα έφτασε στον Χαρίση και αυτός με σουτ νίκησε τον Καρακούτση κάνοντας το 0-1.

Η γηπεδούχος ομάδα πίεσε ακόμη περισσότερο και αφού έχασε δυο – τρεις ευκαιρίες στο 35' έφθασε στην ισοφάριση με τον Σκοπελίτη που δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να νικήσει τον Μένιο.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε αποκλειστικά στην γηπεδούχο η οποία όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε και το τελευταίο σφύριγμα του Καστοριανού διαιτητή Πολυχρονίου (Πρεσπάρη – Σιδερίδη) βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Καλή η διαιτησία του κ. Πολυχρονίου και σωστές οι υποδείξεις των βοηθών του από την ίδια ένωση Πρεσπάρη και Σιδηρίδη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛ.: Καρακούτσης, Κόλα (78' Μυλωνάς), Αργυρίου, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Δημητρόπουλος, Σκοπελίτης, Σκλιοπίδης, Μπενίσκος, Αβραμόπουλος (80' Ραχίμ), Κούμπουλος (56' Καρατζάογλου).

ΑΡΙΔΑΙΑ: Μένιος, Τιόρα, Ελευθεριάδης Λ. (71' Ιορδανίδης), Ελευθεριάδης (60' Πολύζος), Κιουλτσόπουλος, Μέντης (89' Ρούχης), Πετρίδης, Χαρίσης (87' Αναστασιάδης), Μενιού, Σαμαρόπουλος, Παπαγεωργίου.

 

 

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μακεδονικός - Παλαιοχώρι    2-0

Λαγκαδάς - Πιερικός      1-2

Φίλιππος Αλ. - Αριδαία   1-1

Καρδία - Νάουσα    3-0

Εδεσσαϊκός - Τρίκαλα    0-3

Κιλκισιακός - Καμπανιακός   4-0

Καρίτσα - Αγρ. Αστέρας 0-1

Ρεπό: Ηρακλής

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1. Παλαιοχώρι 6

       

2. Τρίκαλα      6

3. Αγρ. Αστέρας      6

4. Αριδαία       6

5. Μακεδονικός       5

6. Πιερικός      6

7. Λαγκαδάς    6

8. Ηρακλής     5

       

9. Καρδία        5

10. Νάουσα     5

11. Εδεσσαϊκός       6

12. Φίλιππος Αλ.     6

13. Κιλκισιακός      5

14. Καρδίτσα  6

15. Καμπανιακός    5


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής