breaking news Νέο

Ένας εξαιρετικός διάλογος στο fb με το Χρήστο Γιαννακάκη να παίρνει ...εύσημα αποτελεσματικότητας!

Ένας εξαιρετικός διάλογος στο fb με το Χρήστο Γιαννακάκη να παίρνει ...εύσημα αποτελεσματικότητας!

Ο διάλογος στη σελίδα του προέδρου της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας, Χρήστου Γιαννακάκη, ο οποίος ζει έντονα την αγωνιώδη προσπάθεια παραγωγών και συνεταιρισμών για την εξεύρεση εργατών, που θα συγκομίσουν την αγροτική μας παραγωγή, αλλά και θα δουλέψουν στη διαλογή και τη μεταποίηση.

 

Γ.Π: «Δυστυχώς Χρήστο, για μία ακόμη φορά, δεν έγινε το αυτονόητο: σύνδεση των καρτών ανεργίας με την απασχόληση στον πρωτογενή τομέα. Η άρνηση απασχόλησης θα καταργούσε την κάρτα ανεργίας. Η απασχόληση θα μείωνε τους ανέργους, Σημείωση: κανείς από το προσωπικό των απασχολούμενων αλλοδαπών δεν γεννήθηκαν μαθημένοι. Απλά οι γονείς έχουν αποφασίσει να χρησιμοποιούν [ακόμη και τώρα] την έκφραση «στα χωράφια το δικό μου το παιδί;». Λες και τα χωράφια έχουν πανούκλα, έλεος δηλαδή..»

 

Π.Λ: «μπράβο σας είμαι μαζί σας!!!!στα χρόνια μου ο γείτονάς ο φίλος ο συγγενής ήταν οι εργάτες μας!!!!με πολύ αγάπη και συνεργασία τελειώναμε τα πάντα μια στο δικό μου μια στο δικό σου μια στο δικό του!!!αυτό να κάνετε και εσείς μάθαμε τώρα με Αλβανούς Πακιστανούς και δεν σημαδεύεται λες και στην πατρίδα τους είχαν ροδάκινα !!!!ξυπνήστε πριν σας ξυπνήσουν!!!!»

 

Christos Giannakakis: «καλά και όμορφα είναι αυτά που γράφεις Παναγιώτα αλλά είδες πολλούς Έλληνες, να θέλουν να έρθουν στα χωράφια και οι αγρότες να μην τους παίρνουν; Κάνε ένα κόπο να ρωτήσεις εάν τα εργοστάσια και τα διαλογητήρια κάθε χρόνο ψάχνουν εργάτες και δεν βρίσκουν. Οι ξένοι εποχιακοί εργάτες όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, καλύπτουν τις ανάγκες της αγροτικής παραγωγής γιατί απλά οι ντόπιοι δεν έρχονται. Οι Συνεταιριστικές Οργανώσεις από την επόμενη εβδομάδα θα έχουν ανακοίνωση και θα καλούν τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν που θέλουν να εργαστούν. Θα περιμένουμε.»

 

Armida Plangarica: «Εγώ με την σειρά μου θα πω ότι αυτή η πρωτοβουλία έχει το όνομά σας και η Αλβανία θα σας θυμάται ως ο άνθρωπος που οραματίστηκε γέφυρες επάνω στις πιο αντίξοες συνθήκες. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς κύριε Γιαννακάκη»

 

Christos Giannakakis «Armida Plangarica και η δική σου συμβολή καθοριστική, που μας έφερε σε επαφή με τον Αλβανό Πρωθυπουργό. Εύχομαι όλα να πάνε καλά».

 

Άνθρωπος της ουσίας ο Χρήστος Γιαννακάκης. Ο ανωτέρω διάλογος το αποδεικνύει. Καθώς και τα εύσημα που λαμβάνει από την, αλβανικής καταγωγής, κα. Plangarica. Ευχές, σύντομα να τελειώσουν οι διαδικασίες και οι μηχανές των διαλογητηρίων και των μεταποιητικών βιομηχανιών μας να πάρουν μπρος!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής