breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Συντρόφισσες και σύντροφοι του τσάρετς Ρασπούτιν, έχετε αγωνιστικούς χαιρετισμούς από το Δημήτρη τον Παπαγγελόπουλο.  Που από ΚΥΠατζής του Καραμανλή, κατέληξε Staziτης του Αλέκση.

 

Το ζήτημα δεν είναι οι κατηγορίες, εδώ αθώωσαν τον Παπακωνσταντίνου στο ειδικό δικαστήριο, που αλλοίωσε κοτζαμάν στικάκι, για να μη φαίνονται οι συγγενείς του στη λίστα Λαγκάρντ.

 

Αλλά το πώς του βγήκε το παρατσούκλι Ρασπούτιν. Διότι ο μακαρίτης Γκριγκόρι Γιεφίμοβιτς Ρασπούτιν, που κατόρθωσε να τον προσκυνήσουν Τσάρος και Τσαρίνα, υπήρξε και μέγας μάγκας.

 

Ο  Γκρέγκορυ «δίδασκε» ότι σεξουαλική εξάντληση ήταν το καλύτερο μέσο, για να φθάσει ο πιστός στην κατάσταση της «θείας αταραξίας», ώστε να βρεθεί πιο κοντά στο Θεό.

 

Και μη χειρότερα δηλαδή, ο κολασμένος.

 

Αλλά ο δικός μας ο Μητσάρας, ειλικρινά, σας μοιάζει με τον Ρασπούτιν; Εκτός και αν μάγεψε τον Αλέξη ως medium και του είπε ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες της Novartis θα καθαρίσουν τη μπουγάδα με τη δεξιά και έτσι θα βασιλεύσει ως πρωθυπουργός καμιά τριανταριά χρόνια, όπως και ο σύντροφός του Μαδούρο.

 

Άλλο βέβαια το ορίτζιναλ και άλλο το κλεψίτυπο. Ήθελε ο Αλέκσης μέντιουμ; Ας πήγαινε να βρει το Χορταρέα, που τώρα στα γεράματα μας έγινε αρχιμανδρίτης του «πατρίου εορτολογίου».

 

Με αυτά και με τα άλλα, άντε να ξεμπλέξει πλέον. Άλλωστε και ο ίδιος ο πρόεδρος αποδείχθηκε ότι είχε προφητικές ικανότητες, όταν προέβλεψε πριν τις εκλογές του Ιουλίου του 2019 ότι δεν υπήρχε ούτε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης.

 

Τι ήθελε και άνοιγε το στόμα του; Και βγήκε πρωθυπουργός ο Κυριάκος και έγιναν και σεισμοί, λοιμοί (οι λιμοί, κοινώς λόδρα προσεχώς θα ενταθεί, για αυτό κανονίστε, φυτέψτε, ντομάτες, πατάτες και αγγουράκια, για να έχετε να τρώτε το καλοκαίρι) και το κλείσαμε το μαγαζί.

 

Και ήρθε και μας σβερκώθηκε και ο Χαρδαλιάς και άντε να το κουνήσεις ρούπι λόγω κορωνοϊού.

 

Για αυτό από εδώ και πέρα σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, ψάξτε για αυθεντικούς και όχι ιματασιόν Ρασπούτινηδες. Καλή ώρα το Βαξεβάνη. Τόσες προβλέψεις έπεσε μέσα ο εν Νίκο Παπά, αδερφός. Να μην του κάνετε και ένα εικόνισμα στην πλατεία Κουμουνδούρου;


Λαγκάρντ-Παπακωνσταντίνου
Χορταρέας
γελοιογραφία

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής