breaking news Νέο

Σήμερα εμβόλιμη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

Σήμερα εμβόλιμη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

Εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής με τη Νάουσα να αγωνίζεται στην έδρα της το ΔΑΚ της πόλης με τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Αρη Παλαιοχωρίου και τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων εκτός έδρας με τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου, ενω ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας κάνει το ρεπό του.

Συγκεκριμένα στη σημερινή εμβόλιμη αγωνιστική του 2ου ομίλου όπως ηδη αναφέραμε η Νάουσα φιλοξενεί τον Αρη Παλαιοχωρίου (Χαλκιδικής) που από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και του οποίου προπονητής είναι ο γνωστός στους ημαθιώτες φιλάθλους από το πέρασμα του από την Αλεξάνδρεια και το Μακροχώρι Λεωνίδας Μπίλης.

Η Νάουσα θα επιδιώξει να συνεχίσει το απόλυτο που έχει όταν αγωνίζεται στην έδρα της (τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει φέτος στο ΔΑΚ) απέναντι σε έναν πολυ αξιόπιστο αντίπαλο.

Τον αγώνα ορίστηκε να διαιτητεύσει ο κ. Πανυτσίδης από την Κοζάνη με βοηθούς τους συμπατριώτες του Τζουβάρα και Τζιαμπάζη.

Ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων μετά την απροσδόκητη ήττα που υπέστη την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο του από την ΑΕ Καρίτσας σήμερα αγωνίζεται στον Εύοσμο με τον Αγρ. Αστέρα και θα επιδιώξει να επανέλθει στις επιτυχίες.

Τον αγώνα Αγρ. Αστέρα Ευόσμου- Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων ορίστηκε να διαιτητεύσει ο κ. Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Δεμερτζή - Κεσίσογλου από την Ενωση Πέλλας.

Στα υπόλοιπα πέντε σημερινά παιχνίδια ο Μακεδονικός Θεσσαλονίκης υποδέχεται στο γήπεδό του τον Καμπανιακό, η ΑΕ Καρίτσας στην έδρα της παίζει με τον Αλμωπό Αριδαίας, ο Ηρακλης Θεσσαλονίκης στο γήπεδο της Ν. Ραιδεστού αντιμετωπίζει τον ΑΟ Καρδίας, ο Εδεσσαϊκός φιλοξενεί τον Πιερικό και ο Κιλκισιακός στην έδρα του επίσης την ΑΠΕ Λαγκαδά.

Οπως ήδη αναφέραμε ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας κάνει το ρεπό του.

Ολα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 3μ.μ.

Η σημερινή αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

 

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου ώρα 3μ.μ.

Νάουσα - Παλαιοχώρι

Αγρ. Αστέρας - Τρίκαλα

Μακεδονικός - Καμπανιακός

Καρίτσα - Αριδαία

Καρδία - Ηρακλής Θεσ.

Εδεσσαϊκός - Πιερικός

Κιλκισιακός - Λαγκαδάς

Ρεπό: Φίλιππος Αλεξ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής