breaking news Νέο

Δηλώσεις Βοργιαζίδη, Καραμπατζού, Μπρουσκέλη, Ιωσηφίδου, Μπαλτατζίδου για τις εκλογές της Κυριακής

Δηλώσεις Βοργιαζίδη, Καραμπατζού, Μπρουσκέλη, Ιωσηφίδου, Μπαλτατζίδου για τις εκλογές της Κυριακής

Σε δώδεκα εκλογικά τμήματα  διεξάγονται στην Ημαθία, μεθαύριο Κυριακή 12 Νοεμβρίου, οι εκλογές για το νέο πολιτικό φορέα του χώρου της κεντροαριστεράς. Τα τμήματα στην Περιφερειακή μας Ενότητα, όπου θα μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οι φίλοι της κεντροαριστεράς, καταβάλλοντας ως τίμημα 3 ευρώ, είναι  δώδεκα. Πέντε στην περιοχή του Δήμου Βέροιας, τρία στο δήμο Νάουσας και τέσσερα στην περιοχή του δήμου Αλεξάνδρειας. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και οι ψηφοφόροι πρέπει να φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

Για το νέο εγχείρημα ζητήσαμε την άποψη πολιτικών που ανήκουν στο χώρο, με πρώτο το δήμαρχο Βέροιας, κ. Κώστα Βοργιαζίδη. «Ο δήμαρχος οφείλει να είναι αυτοδιοικητικός και υπεράνω των κομμάτων. Προσωπικά  στηρίζω το χώρο της ευρύτερης κεντροαριστεράς».

Λακωνικός στις δηλώσεις του ο τέως δήμαρχος Νάουσας, νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Τάσος Καραμπατζός. «Θα πάω να ψηφίσω», μας είπε, χωρίς να προσδιορίζει τον εκλεκτό ή την εκλεκτή που επιθυμεί για την ηγεσία του νέου φορέα.

Ο τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας, κ. Νίκος Μπρουσκέλης,  απευθύνει, μέσω της «ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ», κάλεσμα στους φίλους και ψηφοφόρους  της κεντροαριστεράς για μαζική συμμετοχή : «Θέλω από εδώ, να απευθύνω ένα κάλεσμα. Σε όλους όσοι νοιάζονται για το χώρο της Κεντροαριστεράς, σε όλους όσοι νοιάζονται για το μέλλον και την πορεία της πατρίδας μας, να έρθουν και να συμμετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη του επικεφαλής αυτού του χώρου, της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Την Κυριακή θέλουμε μια γιορτή της Δημοκρατίας. Η μαζική συμμετοχή θα δώσει μεγάλη δυναμική, δημοκρατική νομιμοποίηση στο μέγιστο βαθμό στον ηγέτη της παράταξης που θα εκλεγεί, για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε τους σημερινούς πολιτικούς συσχετισμούς, να ανακτήσει τη δύναμή της η Κεντροαριστερά, να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις και τελικά να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε για τη χώρα μια πραγματικά προοδευτική διακυβέρνηση».

H κα. Ίλια Ιωσηφίδου μας δήλωσε : «Οι εκλογές της Κυριακής μας αφορούν όλους : Προοδευτικούς, φιλελεύθερους, οικολόγους, σοσιαλδημοκράτες, κεντροαριστερούς. Ενισχύουμε το μεσαίο χώρο, δημιουργούμε  ένα νέο, σύγχρονο πολιτικό φορέα, για να έχουμε επιλογή στις εθνικές εκλογές. Ο νέος αρχηγός θα διαμορφώσει το προφίλ και την προσωπικότητα του νέου κόμματος. Όποιος δεν μετέχει, αφήνει τους άλλους να αποφασίσουν για λογαριασμό του. Για αυτό την Κυριακή ψηφίζω και ψηφίζω Σταύρο Θεοδωράκη».

Τη στήριξή της προς τη Φώφη Γεννηματά εκφράζει η δημοτική σύμβουλος Νάουσας κα. Δώρα Μπαλτατζίδου στις 12 Νοεμβρίου. «Στο πρόσωπο της κα. Γεννηματά αντικατοπτρίζεται η ουσιαστική αναγέννηση της κεντροαριστεράς. Η Φώφη Γεννηματά με σκληρή δουλειά και ενωτικό πνεύμα δίνει πνοή  στο νέο πολιτικό φορέα μας. Οι εκλογές της 12ης Νοεμβρίου έχουν υψίστη σημασία. Με τη μαζική συμμετοχή θα δώσουμε ξανά στους πολίτες το δικαίωμα στο όραμα και την προοπτική κράτους δικαίου», μας είπε.  

Τα εκλογικά κέντρα της Ημαθίας είναι τα εξής :

ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ:

1. Δημαρχείο Βέροιας

2. Αγ. Γεώργιος (πρώην Δημαρχείο)

3. Βεργίνα (πρώην Δημαρχείο)

4. Μακροχώρι (πρώην Δημαρχείο)

5. Ριζώματα (πρώην Δημαρχείο)

ΔΗΜΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ:

1. ΚΕΠ Νάουσας

2. ΚΕΠ Αγγελοχωρίου

3. ΚΕΠ Κοπανού

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ:

1. Δημαρχείο Αλεξάνδρειας

2. Καβάσιλα (πρώην Δημαρχείο)

3. Μελίκη (πρώην Δημαρχείο)

4. Πλατύ (πρώην Δημαρχείο)

 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής