breaking news Νέο

Πολλή δουλειά περιμένει το νέο προπονητή της Βέροιας το αμέσως επόμενο διάστημα

Πολλή δουλειά περιμένει το νέο προπονητή της Βέροιας το αμέσως επόμενο διάστημα

Η λύση συνεργασίας με τον Κώστα Γεωργιάδη, όπως ήταν φυσικό έφερε και την αποχώρηση των δύο άμεσων συνεργατών του. Του βοηθού του Βαγγέλη Ντίσιου και του γυμναστή της ομάδας Πασχάλη Έλκα. Έτσι αυτή τη στιγμή η ΒΕΡΟΙΑ παραμένει ακέφαλη προπονητικά.

Όχι βέβαια πως αυτό έχει και μεγάλη σημασία. Οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών, λόγω της επιδημίας του κορονοϊού, έχουν σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό, η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, δεν πρόκειται να γίνει και η στελέχωση του νέου ρόστερ, που έτσι κι αλλιώς θα αργήσει να γίνει θα αποφασιστεί από το νέο τεχνικό επιτελείο, σε συνεργασία με τη δοίκηση και σε σχέση με τους στόχους που θα μπουν.

Βέβαια υπάρχει και το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, πάνω στο οποίο θα χρειαστεί και η γνώμη του προπονητή που θα επιλεγεί για τη νέα περίοδο. Εδώ βέβαια υπάρχει μια ιδιαιτερότητα. Από τους 27 ποδοσφαιριστές που είχε στη δύναμή της η ΒΕΡΟΙΑ η συντριπτική πλειοψηφία, γύρω στους είκοσι, από την περασμένη Τρίτη 30 Ιουνίου έμειναν ελεύθεροι, ενώ οι δανεικοί γύρισαν στις ομάδες τους. Έτσι αυτή τη στιγμή το ρόστερ της ομάδας αποτελείται από μονοψήφιο αριθμό παικτών.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς ο νέος προπονητής, ο οποίος δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί αφού προηγουμένως γίνει γνωστό το σχέδιο της αναδιάρθρωσης, για να γνωρίζει και την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί, έχει πολύ δουλειά μπροστά του, αφού θα χρειαστεί να στήσει μια ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο, κατά πάσα πιθανότητα «στο δεύτερο τη τάξει» επαγγελματικό πρωτάθλημα της χώρας μας, από το μηδέν.

 

 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής