breaking news Νέο

Απότομη προσγείωση για τη Βέροια, 0-2 από την ΑΕ Καραίσκάκη, μπορούσε να αποφύγει την ήττα

Απότομη προσγείωση για τη Βέροια, 0-2 από την ΑΕ Καραίσκάκη, μπορούσε να αποφύγει την ήττα

Αυτή τη φορά η ΒΕΡΟΙΑ δεν τα κατάφερε και με αντίπαλο μια ομάδα της δικής της περίπου δυναμικότητας και με τον ίδιο στόχο, την παραμονή στην κατηγορία, όχι μόνο γνώρισε την ήττα με καθαρό σκορ, αλλά και η απόδοσή της κυμάνθηκε κάτω του μετρίου.

Βέβαια, όταν κτίζεις από την αρχή μια καινούρια ομάδα και περισσότερο όταν το ρόστερ της αποτελείται από νεαρούς ποδοσφαιριστές, τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα. Όμως η φετινή ΒΕΡΟΙΑ με την εικόνα που είχε παρουσιάσει μέχρι σήμερα, φάνηκε ότι είχε βαλθεί να διαψεύσει εκτός των άλλων και αυτόν το βασικό κανόνα του ποδοσφαίρου.

Όμως η κυριακάτικη εικόνα της ήρθε να προσγειώσει τους 600-700 περίπου φιλάθλους, που βρέθηκαν στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου. Η ΒΕΡΟΙΑ ήταν μέτρια και έχασε δίκαια από έναν αντίπαλο, που σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσε να τον κερδίσει άνετα και εν πάσει περιπτώσει σύμφωνα με αυτά που έδειξε, δεν αποτελεί και φόβητρο.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι έστω και έτσι θα μπορούσε να κρατήσει τα προσχήματα, αν ο δεύτερος βοηθός διαιτητή, ο κ. Τζιαμπάζης, στο 83’ βρίσκονταν σε σωστή θέση και μετρούσε το γκολ, που είχε πετύχει ο Ρούνεϊ, καθώς η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος των φιλοξενουμένων πριν ο Καραγιαννίδης την απομακρύνει.

Όμως και πάλι δεν θα άλλαζε τίποτα, αφού η εικόνα της ΒΕΡΟΙΑΣ θα ήταν και πάλι μέτρια. Απλά θα απέφευγε ίσως την ήττα, διατηρώντας τουλάχιστον τα προσχήματα.

Η ΒΕΡΟΙΑ με τη σέντρα προσπάθησε να επιβάλει το ρυθμό της, όμως από την αρχή φάνηκε ότι κάτι δεν λειτουργούσε σωστά στην ομάδα, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να είναι πιο επικίνδυνοι στις επισκέψεις τους στα καρέ του Γιαγκιόζη. Έτσι στο 13’ με το Λουκίνα, που βγήκε απέναντι στον τερματοφύλακα της ΒΕΡΟΙΑΣ (απέκρουσε τελικά το πλασέ ο Γιαγκιόζης) και στο 43’ και πάλι με το Λουκίνα, ύστερα από φάση διαρκειας να κάνει το σουτ από το σημείο του πέναλτι, με τη μπάλα να βρίσκει πόδια παίκτη της γηπεδούχου και να καταλήγει κόρνερ, η ΑΕ Καραϊσκάκη είχε δυο πολύ καλές στιγμές να προηγηθεί στο σκορ, ενώ από τη δική της πλευρά η ΒΕΡΟΙΑ άγγιξε το γκολ στο 26’ με το Μπαστιάνο να δέχεται την πάσα και απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και από πλάγια θέση να κάνει το πλασέ από τη γωνία της μικρής περιοχής με το Μέλκα αρχικά με τα πόδια να αποσωβεί τον κίνδυνο.

Την ίδια εικόνα είχε και το δεύτερο μέρος. Τη ΒΕΡΟΙΑ να προσπαθεί, δίχως όμως να καταφέρνει να επιβάλει το ρυθμό της και την ΑΕ Καραϊσκάκη να ανοίγει το σκορ στο 53’. Προηγήθηκε κόρνερ από δεξιά, όπως επετίθεντο οι φιλοξενούμενοι, με τους Μπλέτσα και Δαμιανάκη να αδυνατούν να διώξουν τη μπάλα, που στρώνεται στο Χούσο, που από κοντά τη στέλνει στα δίχτυα για το 0-1.

Η ΒΕΡΟΙΑ προσπαθεί να αντιδράσει και στο 60’ χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιοιύ με το Ρούνεϊ, που από το ύψος της μικρής περιοχής και στον άξονα πιάνει την κεφαλιά ψαράκι, ύστερα από σέντρα του Ουνγιαλίδη, όμως είναι αδύναμη και πάνω στον τερματοφύλακα, που δεν δυσκολεύεται να μπλοκάρει.

Στο 84’ δεν “μετράει” το γκολ του Ρούνεϊ, που περιγράψαμε και στις καθυστερήσεις, κόντρα στην εικόνα εκείνης της στιγμής που είχε ο αγώνας, η ΑΕ Καραϊσκάκη κάνει δυο τα τέρματά της. Ένα γκολ που, όπως και το πρώτο, προήλθε από προσωπικό λάθος παίκτη της ΒΕΡΟΙΑΣ (αυτή τη φορά από τον τερματοφύλακα Γιαγκιόζη, που στην προσπάθειά του να απομακρυνει τη μπάλα με τα πόδια, την έστειλε πάνω σε αντίπαλο και ο Χούσος στην κενή εστία έγραψε τον επίλογο του αγώνα.

Με λάθη η διαιτησία του κ. Τσιμεντερίδη, ενώ ο δεύτερος βοηθός ο κ. Τζιαμπάζης (ο πρώτος ήταν ο κ. Τζουβάρας) χρεώνεται με το μη καταλογισμό του γκολ, που πέτυχε στο 84’ ο Ρούνεϊ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Γιαγκιόζης, Σουλιώτης, Καψάλης, Κοζάκης (78’ Γιαμόα), Δαμιανάκης, Λάσκαρης, Μπλέτσας (59’ Οφέι), Λίταινας (46’ Νύκταρης), Μπαστιάνος, Ρούνεϊ, Ουνγιαλίδης.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Μέλκα, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Παπανίκου, Τσιοντάκης (24’ Χούσος), Κόλινς (89’ Μουκίδης), Μακρής, Γυφτοκώστας, Μακρίδης, Λουκίνας (81’ Ευαγγέλου), Κυριάκης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής