breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Το ειλικρινέστατο ραβασάκι που άφησε η γειτόνισσα στο αυτοκίνητο κι έγινε viral

Χύμα και τσουβαλάτα τα είπε μια γειτόνισσα σε μια ιδιοκτήτρια ΙΧ, αφήνοντας ένα σημείωμα για γέλια και για κλάματα.

Γιατί, μεταξύ άλλων, τη συμβουλεύει να παρατήσει τον σύντροφό της!

Το σημείωμα κάτω από τους υαλοκαθαριστήρες δεν άφηνε περιθώρια αμφιβολίας. Και φαίνεται μάλιστα να προέρχεται από άνθρωπο που ζει στο ίδιο συγκρότημα πολυκατοικιών με την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου.

Η σχετική φωτογραφία ανέβηκε στο Instagram, στον δημοφιλή αμερικανικό λογαριασμό Γείτονες από την Κόλαση (Neighbors From Hell). Το ραβασάκι έγραφε:

«Έκανα σeξ με τον φίλο σου … Ζω στο 5D», και συνεχίζει: «1) Πλύνε το αμάξι σου, 2) Παράτησέ τον (όχι με αυτή τη σειρά)»!

*****

• Ζητείται γuμνός μεταφορέας με μπόνους 2.237 ευρώ

Ένα ζευγάρι γυμνιστών από την Αγγλία σκοπεύει να μετακομίσει σε μεγαλύτερο σπίτι και αναζητεί μεταφορική για τη μετακόμιση, πληρώνοντας μάλιστα πολύ καλά.

Υπάρχει ωστόσο ένας όρος: ο μεταφορέας να είναι κι αυτός γuμνός!

Η τουλάχιστον ιδιαίτερη αγγελία ανέβηκε online και αναζητεί μεταφορέα που να μην έχει πρόβλημα να κουβαλά τις κούτες όπως τον γέννησε η μαμά του.

Το ζευγάρι θα τον πληρώσει μάλιστα εξτρά, δίνοντας μπόνους 2.000 λιρών (2.237 ευρώ) για τη βοήθεια στη μετακόμιση, που θα λάβει χώρα στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Η ιστοσελίδα Shift, που φιλοξενεί την αγγελία, λέει πως δεν βρέθηκε άνθρωπος να θέλει να κάνει τη μετακόμιση γυμνός, και τώρα προτίθεται να βοηθήσει το ζευγάρι βρίσκοντας τον κατάλληλο υποψήφιο.

Και κάνει πλέον έκκληση στο κοινό για «γuμνό μεταφορέα» για το ζευγάρι των γυμνιστών. Το οποίο έριξε προφανώς νερό στο κρασί του και ισχυρίζεται τώρα πως θα προσφέρει ένα «σεμνό εσώρουχο» για τις εκτός σπιτιού μεταφορές.

Το ζευγάρι είναι γυμνιστές εδώ και 5 χρόνια και αναζητεί ανθρώπους που να σέβονται τον τρόπο ζωής του...

*****

• Σίκινος: Έτσι αποχαιρετούν οι κάτοικοι τους τουρίστες που φεύγουν

Οι κάτοικοι της Σικίνου έχουν μια ιδιαίτερη αδυναμία στους τουρίστες που επισκέπτονται το νησί τους και κάθε χρόνο φροντίζουν να τους αποχαιρετούν με έναν τρόπο που θα τους μείνει αξέχαστος.

Συγκεκριμένα, κατά τον απόπλου του πλοίου οι κάτοικοι του νησιού πέφτουν από την προβλήτα μέσα στη θάλασσα, για να αποχαιρετίσουν όσους έχουν επιβιβαστεί στο πλοίο, όπως αναφέρει το cyclades24.gr.

To Dionisios Solomos αναχωρεί από το λιμάνι της Σικίνου (Αλοπρόνοια) για τον επόμενο προορισμό του. Ως είθισται στο νησί, στους καλοκαιρινούς αποχαιρετισμούς το πλοίο κορνάρει παρατεταμένα και ο κόσμος βουτάει στα απόνερα του.

*****

• Κοριτσάκι μπλέχτηκε από αϊτό και “πέταξε” 30 μέτρα από το έδαφος

Στιγμές τρόμου έζησε ένα κορίτσι μόλις τριών ετών στην Ταϊβάν όταν, άγνωστο γιατί, μπλέχτηκε στα σχοινιά ενός αϊτού με αποτέλεσμα να βρεθεί στον αέρα σε ύψος έως και 30 μέτρων από το έδαφος. Συγκλονισμένοι οι γονείς της 3χρονης και οι άλλοι παριστάμενοι στο Φεστιβάλ.

Αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν, μάλιστα, την «πτήση» του μικρού παιδιού.

Το ατύχημα σημειώθηκε σε φεστιβάλ στην πόλη Νανλιάο.

Ευτυχώς χάρη στην άμεση παρέμβαση των συμμετεχόντων στο φεστιβάλ το κορίτσι επέστρεψε στο έδαφος χωρίς να τραυματιστεί αν και τρομοκρατημένο από όσα συνέβησαν.

*****

• Συλλέκτης σοβιετικών αυτοκινήτων κάνει το σπίτι του “μουσείο”

Σε μία ήσυχη γωνία της Ρωσίας υπάρχει ένα «μνημείο» για το αυτοκινητιστικό παρελθόν της χώρας.

Ένας άνδρας συλλέγει επί 30 χρόνια αυτοκίνητα της εποχής της Σοβιετικής Ένωσης, στην αυλή του σπιτιού του.

Έχει φτάσει να έχει περίπου 300 αυτοκίνητα, κατασκευασμένα το καθένα από διαφορετική σοβιετική εταιρεία.

Ο ίδιος εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων σε εταιρεία και τα αυτοκίνητα ήταν το πάθος του από όταν ακόμα ήταν παιδί. Η συλλογή του ξεκίνησε τη δεκαετία του 1990 και η πρώτη του «έκθεση» έγινε στη Μόσχα, κάτω από το παράθυρο του διαμερίσματός του.

Όμως στο κέντρο της πόλης, τα αυτοκίνητα είτε χτυπιόντουσαν είτε μετακινούνταν κι έτσι αποφάσισε να πουλήσει το διαμέρισμά του και να μετακομίσει με τη γυναίκα του σε ένα σπίτι στο χωριό Τούλα, όπου και συνέχισε να μεγαλώνει τη συλλογή του. Πολλά από τα αυτοκίνητα που έχει στη συλλογή του δεν υπάρχουν πουθενά αλλού.

 Αν και παραδέχεται ότι δεν έχει δεχθεί προσφορές για να πουλήσει τα οχήματά του, ξεκαθαρίζει ότι δεν ενδιαφέρεται να πουλήσει κανένα.

Ελπίζει όμως ότι θα βρει κι άλλους που έχουν το ίδιο πάθος, ώστε να συνεχιστεί η συλλογή και να αποκτήσει μουσειακό χαρακτήρα.

Λόγω της προχωρημένης ηλικίας του, θέλει να βρει «διαδόχους» που θα αναλάβουν τη συνέχιση της συλλογής του, την οποία επισκέπτονται τόσο τουρίστες, όσο και άνθρωποι που έχουν αδυναμία στα αυτοκίνητα και θέλουν να μάθουν για τη σοβιετική βιομηχανία.

Στο χώρο, πάντως, δεν υπάρχει είσοδος, αλλά κουτί για δωρεές. Η ξενάγηση γίνεται ανεξαρτήτως δωρεάς.

Ο συλλέκτης, πάντως, έχει και τη στήριξη κατοίκων των γειτονικών χωριών.

«Όλα θα ξεχαστούν κάποια στιγμή και τα παλιά αυτοκίνητα θα εξαφανιστούν από τους δρόμους. Ο 10χρονος εγγονός μου, για παράδειγμα, δεν έχει δει ποτέ τέτοιο αυτοκίνητο, ούτε πρόκειται να το δει κάπου αλλού, εκτός από εδώ».


• Ζητείται γuμνός μεταφορέας με μπόνους 2.237 ευρώ
• Σίκινος: Έτσι αποχαιρετούν οι κάτοικοι τους τουρίστες που φεύγουν
• Κοριτσάκι μπλέχτηκε από αϊτό και “πέταξε” 30 μέτρα από το έδαφος
• Συλλέκτης σοβιετικών αυτοκινήτων κάνει το σπίτι του “μουσείο”

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής