breaking news Νέο

Football League: Αναδιάρθρωση ή αποχωρούμε

Football League: Αναδιάρθρωση ή αποχωρούμε

Να παραδώσουν τα δελτία των ποδοσφαιριστών τους και να απέχουν από κάθε επίσημη διοργάνωση απειλούν 22 ομάδες μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η ΒΕΡΟΙΑ.

Συγκεκριμένα 12 ΠΑΕ της F.L. (δεν υπογράφουν την κοινή ανακοίνωση, μόνο τα Τρίκαλα και ο Ιωνικός που έτσι κι αλλιώς ανεβαίνουν κατηγορία), 2 της SL2, ο Απόλλων Πόντου και η Κέρκυρα,  που υποβιβάζονται αν τελικά δεν βρεθεί λύση και ισχύσει η απόφαση του Διαιτητικού, και οι 8 πρωταθλητές των ισάριθμων περσινών ομίλων της Γ' Εθνικής, που υποχρεώνονται να δώσουν αγώνες μπαράζ με επιστολή τους προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του ζητούν να τις γνωστοποιήσει άμεσα την απόφασή του σχετικά με την αναδιάρθρωση της SL2 και της FL, επισημαίνοντας ότι εφόσον δεν ισχύσει η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και δεν πραγματοποιηθεί η αναδιάρθρωση αυτές αδυνατούν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα και ως εκ τούτου σήμερα Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 12.00 προτίθενται να του παραδώσουν τις σφραγίδες των σωματείων τους.

Όπως γίνεται αντιληπτό το θέμα της αναδιάρθρωσης που ταλανίζει τις ομάδες της S.L. 2, της F.L., αλλά και τους οκτώ περσινούς πρωταθλητές των ισάριθμων ομίλων της Γ' Εθνικής, έχει φθάσει σε οριακό σημείο και καλείται πλέον ο υφυπουργός Αθλητισμού και κατ' επέκταση η κυβέρνηση, αφού με την εξέλιξη που έχουν πάρει τα πράγματα μόνο αυτή μπορεί να δώσει λύση, να δώσουν τέλος στην ταλαιπωρία των ομάδων.

Με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και κάτω από την απειλή της αποχής όλων των ομάδων της F.L., κάτι που σημαίνει ότι εφόσον πραγματοποιήσουν την απειλή τους και γιατί εξ'  άλλου να μην την πραγματοποιήσουν, δεν πρόκειται να διεξαχθεί το αντίστοιχο πρωτάθλημα, έχει  ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί η προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της SL2 και της F.L., ενώ χθες Πέμπτη υπήρχε άτυπη συνεδρίαση των ομάδων της F.L., που αντιδρούν στην ακύρωση, από το Διαιτητικό Δικαστήριο, της απόφασης για συγχώνευση των δύο κατηγοριών, της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Στην ανακοίνωσή τους οι ομάδες της S.L. 2 αναφέρουν ότι στη σημερινή τηλεδιάσκεψη θα συζητηθούν τα εξής θέματα:

Ενημέρωση για την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ προκήρυξη πρωταθλήματος SL2

Έναρξη πρωταθλήματος SL2

Διάφορα θέματα

Η τηλεδιάσκεψη θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ., ενώ έχει ήδη προηγηθεί (έγινε χθες Πέμπτη στις 1 μ.μ.) η άτυπη συνεδρίαση των ΠΑΕ της Football League.

 

ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών της ΒΕΡΟΙΑΣ στο Αθλητικό Κέντρο του Βώλακα της Δράμας.

Οι προπονήσεις που πραγματοποιούνται μέσα σε ιδανικές για ποδόσφαιρο συνθήκες είναι διπλές (πρωί και απόγευμα) και το κλίμα στην αποστολή θαυμάσιο.

Αύριο Σάββατο το απόγευμα είναι προγραμματισμένο ένα ακόμη φιλικό αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Πανδραϊκό στο Δημοτικό Στάδιο της Δράμας στις 7 μ.μ., ενώ την προσεχή Τρίτη 15 Σεπτέμβριο στο γήπεδο του Βώλακα θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής