breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Κορονοϊός: “Πρόστιμο” το υποχρεωτικό διάβασμα 10 βιβλίων για όποιον δεν φορά μάσκα!

Ένα.. πρωτότυπο πρόστιμο έχει επιβάλλει ο δήμαρχος της Σακάρια, Τσετίν Οκτάι Καλντιρίμ, για όποιον πολίτη δεν φορά μάσκα, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Οι παραβάτες στην τουρκική πόλη, καλούνται να πληρώσουν 900 λίρες, να μείνουν τρεις ημέρες σε καραντίνα και… να διαβάσουν τουλάχιστον 10 βιβλία! Η απόφαση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με πολλούς να υποστηρίζουν πως το διάβασμα δεν πρέπει να παρουσιάζεται ως… τιμωρία.

*****

• Το πιο παράξενο ξύλο που παίχτηκε έξω από παμπ

Κοίταξε το ένα το άλλο στα μάτια και άρχισαν τις μπουνιές και τις κλωτσιές Δεν είναι λίγες οι φορές που τα καγκουρό έρχονται στα χέρια, θυμίζοντας ικανότατους μποξέρ.

Αυτή τη φορά ωστόσο, στο Πέρθ της Αυστραλίας, έλαβε χώρα ο πιο παράξενος καυγάς έξω από παμπ. Κι αυτό γιατί αντίπαλοι ήταν δυο αρσενικά καγκουρό.

Συνήθως τα αρσενικά κοντράρονται είτε γιατί η περιοχή «δεν χωράει και τους δυο», είτε για τα μάτια ενός θηλυκού καγκουρό. Όπως και να έχει, τα δυο αυτά αρσενικά κορδώθηκαν, κοίταξε το ένα το άλλο στα μάτια και άρχισαν τις μπουνιές και τις κλωτσιές.

*****

• Οδηγός έβαλε τον αυτόματο πιλότο για να συνεχίσει να πίνει με την παρέα του

Ο μεθυσμένος οδηγός του Tesla, έφυγε από τη θέση του αφήνοντας τον αυτόματο πιλότο να οδηγήσει στον προορισμό, για να μπορεί ο ίδιος και η παρέα του να συνεχίσουν να πίνουν…

Η κατάσταση με τα social media έχει ξεφύγει καθώς προβάλλονται εικόνες και σύντομα video από συμπεριφορές που είναι νομικά κολάσιμες και κοινωνικά καταδικαστέες.

Η καταφανώς επικίνδυνη συμπεριφορά αυτή, καταγράφτηκε ως ανδραγάθημα προφανώς από τους ίδιους του επιβαίνοντες στο Tesla και κοινοποιήθηκε μέσω του TikTok για να το δουν όλοι. Φυσικά τα καταδικαστικά σχόλια είναι συσσωρευμένα κάτω από το video αλλά μάλλον αυτό δεν αρκεί, για να μην πούμε πως με στόχο αυτά, κάποιοι προσπαθούν να ανεβάσουν τη δημοφιλία τους στα social media- σαν αυτό να είναι το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο… Σύμφωνα με την πηγή από όπου «αλιεύσαμε» το θέμα (The Drive), η παρέα με τους μπυροτεχνουργούς, ήταν σε έναν αυτοκινητόδρομο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ με 104 χιλιόμετρα την ώρα.

Όπως φαίνεται και στο video, το κάθισμα του οδηγού ήταν φυσικά άδειο μια και την οδήγηση είχε αναλάβει το Autopilot, μια και ο οδηγός ήθελε να κάτσει με τους φίλους του στο πίσω κάθισμα και να συνεχίσουν την κατανάλωση μπύρας μετά μουσικής.

Η λειτουργία του Autopilot που έχει διαφημιστεί τόσο έντονα ακόμα και από τον ίδιο τον Elon Musk, έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει κάθε πτυχή της οδήγησης υποκαθιστώντας τον οδηγό σε πραγματικές συνθήκες αλλά η νομοθεσία ορίζει πως ο οδηγός πρέπει να είναι στη θέση του σε κάθε περίπτωση, για να λειτουργήσει ως δικλείδα ασφαλείας αν κάτι δεν πάει καλά, κάτι που έχουμε δει να συμβαίνει κατ’ επανάληψη. Περιττό να πούμε πως αυτό το θέμα προβάλλεται ως «αντιπαράδειγμα» μια και η συμπεριφορά των εμπλεκομένων στο video είναι 100% καταδικαστέα και λάθος από κάθε άποψη.

*****

• Αυτό είναι το «δίδυμο αδερφάκι» της Κύπρου στην Ελλάδα

Υπάρχει ένας τόπος στην Ελλάδα που μοιάζει απίστευτα με την Κύπρο.

Δεν είναι κάποιο κοσμοπολίτικο μέρος, ούτε μέρος με πολύ τουρισμό. Οι μόνοι μόνιμοι κάτοικοί του είναι οι ...γλάροι.

O Haanity πετά πάνω από το νησί Γλάρος, στην περιοχή του Μαραθιά Λακωνίας, ένας τόπος που από ψηλά και αναπάντεχα μοιάζει απίστευτα με την Κύπρο. Είναι από τα... παράξενα της Ελλάδας.

Αυτό το κατά τα άλλα... άσημο νησί βρίσκεται κοντά σε διάσημα μέρη της Λακωνίας, όπως η Ελαφόνησος. Μόλις 500 μέτρα το χωρίζουν από την όμορφη παραλία του Μαραθιά που αποτελεί πανέμορφο θερινό προορισμό λόγω της χρυσής άμμου και την μεγάλης έκτασής της.

Αν επισκεφθείτε την περιοχή, μην παραλείψετε να ρίξετε μια ματιά από την παραλία στην... "Κύπρο" της Λακωνίας, το όμορφο και μοναχικό αυτό νησάκι.

*****

• Ψάρι δάγκωσε τα οπίσθια μιας γυναίκας και δεν τα άφηνε με τίποτα...

Ένα περίεργο βίντεο που ανέβηκε στο Tik Tok, έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για μια αμήχανη στιγμή, αφού ένα ψάρι έχει «καρφώσει» τα δόντια του στα οπiσθια μιας γυναίκας. Είναι γυρισμένο πάνω σε ένα σκάφος και δείχνει μια γυναίκα που φοράει μαγιό και το ψάρι να έχει κολλήσει πίσω της και να μην την αφήνει...

Οι παρευρισκόμενοι πάντως αντιμετώπισαν με ψυχραιμία το περιστατικό ενώ ακούγονται και κάποια γέλια...


• Κορονοϊός: “Πρόστιμο” το υποχρεωτικό διάβασμα 10 βιβλίων για όποιον δεν φορά μάσκα!
• Οδηγός έβαλε τον αυτόματο πιλότο για να συνεχίσει να πίνει με την παρέα του
• Αυτό είναι το «δίδυμο αδερφάκι» της Κύπρου στην Ελλάδα
• Ψάρι δάγκωσε τα οπίσθια μιας γυναίκας και δεν τα άφηνε με τίποτα...

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής