breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• 80χρονος “άρχοντας”! Τον έψαχναν για μέρες και εμφανίστηκε στην… συνέντευξη τύπου για τον εντοπισμό του!

Η οικογένεια ενός 80χρονου στην Αγγλία που εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια πεζοπορίας γιόρτασε τώρα την ασφαλή επιστροφή του αφού ο ίδιος… εμφανίστηκε στη συνέντευξη Tύπου που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των προσπαθειών για τον εντοπισμό του!

Σύμφωνα με το CNN, στις αρχές δηλώθηκε η εξαφάνιση του Χάρι Χάρβεϊ στις 6 Σεπτεμβρίου, αφού είχε χωρίσει από την ομάδα με την οποία έκανε πεζοπορία κατά τη διάρκεια χαλαζόπτωσης στο Yorkshire Dales, στα βορειοανατολικά της Αγγλίας.

 

Τον έψαχναν 4 μέρες

Η αστυνομία, η Βασιλική Πολεμική Αεροπορία (RAF) και τα μέλη της ομάδας ορεινής διάσωσης πέρασαν τέσσερις μέρες αναζητώντας τον 80χρονο, ο οποίος είναι έμπειρος πεζοπόρος. Πριν από τη συνέντευξη Τύπου που είχε προγραμματιστεί για να ζητηθεί η βοήθεια του κόσμου στην εύρεση του, ένας φωτογράφος άγριας φύσης εντόπισε τον Χάρβεϊ και επικοινώνησε με τους διασώστες.

“Μέχρι να μαζέψω τον εξοπλισμό μου σκοτείνιασε, είπε στη συνέντευξη Tύπου” που μεταδόθηκε από το The Tan Hill Inn στο εθνικό πάρκο μέσω Facebook Live.

Ο Χάρβεϊ είπε ότι αποφάσισε να περάσει στο «σχέδιο Β» βρίσκοντας κάπου ασφαλές μέρος για να στήσει τη σκηνή του.

*****

• Μάσκα αλλιώς! Τύλιξε το πρόσωπό του με φίδι και μπήκε σε λεωφορείο

 Ένα ερπετό δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως… μάσκα κατά του κορονοϊού, αναγκάζεται να ξεκαθαρίσει η διεύθυνση συγκοινωνιών της πόλης του Μάντσεστερ στη βόρεια Αγγλία.

Αφορμή για την ανακοίνωση η δημοσιοποίηση φωτογραφιών όπου διακρίνεται ένας επιβάτης λεωφορείου να έχει αντί για μάσκα ένα φίδι τυλιγμένο γύρω από το στόμα και τον λαιμό του.

Τη Δευτέρα (14.09.2020), ο ιδιόρρυθμος επιβάτης φαίνεται πως χρησιμοποίησε ένα τεράστιο ερπετό ως μέσο κάλυψης του προσώπου, σύμφωνα με βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Στα στιγμιότυπα διακρίνεται, επίσης, το φίδι να εξερευνά τον γύρω χώρο και να τυλίγεται γύρω από μια μεταλλική μπάρα επιβατών του λεωφορείου.

Ένας μάρτυρας, τον οποίο επικαλείται η εφημερίδα “Manchester Evening News”, θεώρησε πως το όλο θέαμα, με τον επιβάτη και το ασυνήθιστο “ζωάκι” του ήταν “αρκετά διασκεδαστικό”: “Το είχε τυλιγμένο γύρω από το πρόσωπό του, σαν μάσκα, όταν επιβιβάστηκε στο λεωφορείο”.

Βάσει των μέτρων κατά της διασποράς του νέου κορονοϊού, είναι υποχρεωτική η κάλυψη του προσώπου στις δημόσιες συγκοινωνίες στην Αγγλία.

*****

• Γαλλία: διεμφυλική πρέπει να υιοθετήσει την βιολογική κόρη της

Μια διεμφυλική γυναίκα δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως μητέρα της βιολογικής κόρης της, αλλά θα πρέπει να την υιοθετήσει, σύμφωνα με απόφαση του Ακυρωτικού Δικαστηρίου της Γαλλίας, την οποία χαρακτήρισαν «σκανδαλώδη» οι δικηγόροι της ενάγουσας.

Το Ακυρωτικό Δικαστήριο κλήθηκε να αποφανθεί για την περίπτωση μιας γυναίκας 51 ετών που γεννήθηκε άνδρας και απέκτησε ένα παιδί πριν ολοκληρώσει τη φυλομετάβαση.

Το 2011 αναγνωρίστηκε επισήμως από τις γαλλικές αρχές ως γυναίκα. Στη συνέχεια, το 2014, απέκτησε μια κόρη με τη σύζυγό της, επειδή μέχρι τότε δεν είχε ολοκληρώσει τη φυλομετάβαση και είχε ακόμη ανδρικά αναπαραγωγικά όργανα. Από τότε, ζητάει να αναγνωριστεί ως μητέρα του κοριτσιού, κάτι όμως που το γαλλικό κράτος της το αρνείται: επειδή είναι γονέας του παιδιού, της πρότειναν να εγγραφεί στο ληξιαρχείο ως «πατέρας» ή να το υιοθετήσει ως «δεύτερη μητέρα».

Στα τέλη του 2018, το Εφετείο του Μονπελιέ της παραχώρησε το καθεστώς του «βιολογικού γονέα», μια νέα κατηγορία.

Το Ακυρωτικό Δικαστήριο ακύρωσε σχεδόν το σύνολο της απόφασης, εκτός από το μέρος εκείνο που επικύρωνε την απόρριψη του καθεστώτος της ως «μητέρας» και παρέπεμψε την υπόθεση στο Εφετείο της Τουλούζης.

Η δικηγόρος της έκανε λόγο για «σκανδαλώδη» απόφαση και «μια χαμένη ευκαιρία». «Δυστυχώς, η μάχη δεν τελείωσε. Ένα 6χρονο κορίτσι θα έχει στο πιστοποιητικό γέννησής της μόνο τη μία από τις δύο μητέρες της, έναν μόνο από τους δύο γονείς της, τη μητέρα που γέννησε επειδή η άλλη δεν έχει το δικαίωμα να αναγραφεί σ’ αυτό. Είναι απαράδεκτο», τόνισε.

Το Ακυρωτικό Δικαστήριο «εξήγησε, με όρους βιολογίας, ότι η διεμφυλική 51χρονη δεν μπορεί να είναι παρά μόνο ο πατέρας», σχολίασε εξάλλου ο Ματιέ Στοκλέ, ο δικηγόρος που την εκπροσώπησε σε αυτήν τη δίκη, επισημαίνοντας μια «ανακολουθία»: ότι η 51χρονη μπορεί να αναγνωριστεί ως πατέρας στη ληξιαρχική πράξη γέννησης της κόρης της, αν και στο ληξιαρχείο είναι εγγεγραμμένη ως γυναίκα.

Οι δικηγόροι της γυναίκας σκοπεύουν να προσφύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

*****

• Δύο χρόνια φυλακή σε επίμονο θαυμαστή μοντέλου - Σε 14 μέρες της είχε κάνει 2.741 κλήσεις!

«Κόλαση» είχε κάνει τη ζωή μιας νεαρής γυναίκας, ένας άνδρας ο οποίος είχε πάθει εμμονή μαζί της και την «πολιορκούσε» συνεχώς με κλήσεις και οχλήσεις στα social media, με αποτέλεσμα να «φάει» δύο χρόνια και τέσσερις μήνες φυλακή και να του επιβληθούν περιοριστικά μέτρα.

Όπως αναφέρει το Reader, επιαλούμενο στοιχεία της Sun, ο 27χρονος Νέιθαν Μπλερ είχε κυριολεκτικά... ξεφύγει και έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει την Έιμι Πότερ για... πορνεία, προκαλώντας της τεράστιο επαγγελματικό πρόβλημα, το οποίο έφτασε μέχρι την απόλυσή της.

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να στείλει στη μητέρα της τολμηρές φωτογραφίες της κοπέλας.

Στη δίκη, στο δικαστήριο του Νιούκαστλ της Βρετανίας, ακούστηκε ότι την απειλούσε και μάλιστα της είχε πει «ετοιμάσου να δεις τι θα πάθεις τα Χριστούγεννα».

Μια άλλη φορά παρήγγειλε 27 γεύματα παριστάνοντας ότι είναι η Έιμι και τα έστειλε στο σπίτι της.

Στα έγγραφα της δικογραφίας αναφερόταν ότι σε 14 μέρες της είχε κάνει 2.741 κλήσεις!


• Μάσκα αλλιώς! Τύλιξε το πρόσωπό του με φίδι και μπήκε σε λεωφορείο
• Δύο χρόνια φυλακή σε επίμονο θαυμαστή μοντέλου - Σε 14 μέρες της είχε κάνει 2.741 κλήσει
• Γαλλία: διεμφυλική πρέπει να υιοθετήσει την βιολογική κόρη της

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής