breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Συντρόφισσες και σύντροφοι, ο Αρ(α)κάς επανεμφανίζεται αρχές Οκτώβρη και πώς θα γινόταν αλλιώς, αφού στις 18 του μηνός τιμάμε την Αλλαγή του 1981, με τον Ανδρέα να δίνει την εξουσία στο λαό.

 

Αλήθεια, η Αγγελοπούλου δεν θα έπρεπε να κάνει εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια της Αλλαγής; Να γίνει μια έκθεση στο Ζάππειο, με την πίπα του Ανδρέα, τα πάμπερς του Κουτσόγιωργα, τα μαγιό που φορούσε ο αρχηγός, με τη Στάη, τη Μιμή και τον Κάρολο στο Ελούντα Μπιτς;

 

Να δεις που από εκεί πήραν τα μέτρα για τις διαστάσεις των μαθητικών μασκών και βγήκαν σαν τις φάλαινες που εξωκείλουν στη στεριά. 

 

Διότι όσο να ‘ναι, την έπιανε μια λιγούρα τη Μιμή και άντε ο Ανδρέας να τρέχει να την κουβαλάει από το σύντροφο της κλαδικής των λουκουματζήδων, που είχαν αποκλειστικότητα Ελούντα, Αστέρα και τις άλλες «καμπάνες» του αρχηγού και να της φέρει ένα ντόνατς με τρία κιλά ζάχαρη και οκτώ κιλά σορόπια.

 

Κλείνουμε την παρένθεση με τους λουκουμάδες, τις μπουγάτσες, τα πεϊνιρλί και τα ωτία που γλύκαινε ο Ανδρέας τη Μιμή, για να μην τη χάσει και πάμε στο ντερλίκι που έριξε ο Μιχαλάκης ο Πομπέο, στο σπίτι του Κυριάκου στα Χανιά, που το κληρονόμησε από το μακαρίτη τον Κώστα.

 

Μιλάμε για γευματάρα έτσι; Καλτσούνια με γλυκιά μυζήθρα, ντολμαδάκια με ρύζι και αρωματικά, χωριάτικη σαλάτα, γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι και τριμμένο κρητικό τυρί, κέικ σοκολάτας ρολό και καφές, μετά τσικουδιάς και κρασιού φυσικά.

 

«'Όλα καλά», είπε ο Μιχαλάκης. «Αλλά πότε θα φάμε;». Τι να κάνει ο Κυριάκος, πάει στη φάρμα του και σφάζει το μόσχο το σιτευτό, Μιχαλάκης Πομπέο είναι αυτός, να μην πει ότι τον αφήσαμε ατάιστο στον Τραμπ, Και του ρίχνει καμιά δεκαριά μπριζόλες τόμαχοκ, μισοψημένες, να στάζουν και λίγο αιματάκι, και ήρθε και ψιλοστάνιαρε ο Αμερικάνος.

 

«Τελειώσαμε;», του λέει του Κυριάκου. Γάτα με πέταλα ο αρχηγός, κατάλαβε ότι ακόμη δεν χόρτασε ο Γιάγκις, αλέθει και καμιά 15 κιλά κιμά από το μοσχαράκι και κάνει 666 χάμπουργκερ για το Μάικλ και τη συνοδεία του.

 

Τίποτε δεν άφησαν οι αφιλότιμοι. Μέχρι και το 25ετές μπέρμπον που είχε κρυμμένο ο Κώστας στο κελάρι το ντερλίκωσαν. Και μετά ήρθε και ένα βυτίο 20τονο με κόκα κόλα. Ρεύτηκαν σαν μωρά οι Αμερικανοί προσκεκλημένοι μας και κατόπιν πήραν το δρόμο του γυρισμού στην Ουάσινγκτον και τας Νέας Υόρκας.

 

Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς χειρότερααααα.


Αγγελοπούλου
Παπανδρέου-Λιάνη
Μητσοτάκης-Πομπέο
Μητσοτάκης-Πομπέο

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής