breaking news Νέο

Football League : Σήμερα φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Football League : Σήμερα φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η απόρριψη της προσφυγής της Νίκης Βόλου, με την οποία ζητούσε να εφαρμοστεί και στην Football League, όπως συνέβη στην Super League 2, η προκήρυξη του πρωταθλήματος κάτι που αν συνέβαινε θα ακυρώνονταν η άνοδος του Διαγόρα και της Ιεράπετρας, ανοίγει, θέλουμε να πιστεύουμε, διάπλατα τον δρόμο για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.

Για να γίνει πράξη όμως αυτό και η μπάλα να κυλήσει, όπως λένε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο, στο χορτάρι, για επίσημο παιχνίδι, θα πρέπει προηγουμένως να αποφασισθεί ο τρόπος διεξαγωγής του, αν και λίγο – πολύ αυτό έχει γίνει γνωστό. Πόσες και ποιές ομάδες θα συμμετάσχουν, σε πόσους ομίλους θα διεξαχθεί, πόσες ομάδες θα προβιβαστούν στην Super League 2 και πόσες θα υποβιβαστούν στην Γ' Εθνική κατηγορία. Και οι όποιες αποφάσεις παρθούν να αναφερθούν στην προκήρυξη του πρωταθλήματος, που πιστεύουμε, αυτή τη φορά, θα εφαρμοστούν.

Όλη αυτή η διαδικασία βέβαια, συν την κλήρωση που θα ακολουθήσει, χρειάζεται χρόνο. Έτσι όσο κι αν τρέξουν οι διαδικασίες, η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League θα χρειαστεί τουλάχιστον 15-20 ημέρες για να πραγματοποιηθεί.

Το ευχάριστο είναι ότι ξεπεράστηκε, επαναλαμβάνουμε θέλουμε να πιστεύουμε, αφού με τα δεδομένα που επικρατούν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, με τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος και η τελευταία εκκρεμότητα και οι διαδικασίες από δω και πέρα μπορούν να τρέξουν, με τις ομάδες τουλάχιστον να μάθουν τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί φέτος το πρωτάθλημα της Football League και ποιούς θα βρουν απέναντί τους.

Όλα αυτά βέβαια είναι θέματα που κατά κύριο λόγο απασχολούν τις διοικήσιες των ομάδων της συγκεκριμένης κατηγορίας, άντε και τους προπονητές, ενώ οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν την προετοιμασία τους, έτσι ώστε να βρεθούν σε όσο γίνεται καλύτερη αγωνιστική κατάσταση όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Στη ΒΕΡΟΙΑ, έχει ολοκληρωθεί το μεταγραφικό «αλισβερίσι» και οι όποιες κινήσεις γίνουν την περίοδo που αφορά τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές και η οποία λήγει στις 23 Οκτωβρίου θα είναι συμπληρωματικές.

Εξάλλου οι προσθήκες που έχουν γίνει σου δημιουργούν την αίσθηση ότι το φετινό ρόστερ της ΒΕΡΟΙΑΣ, σε μεγάλο ποσοστό περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές, που αποτελούν πολυτέλεια για την κατηγορία και αυτό πιστεύουμε να αποδειχθεί και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Όσον αφορά τα τελευταία φιλικά η ΒΕΡΟΙΑ στα δύο παιχνίδια που έδωσε με αντιπάλους ομάδες της ίδιας κατηγορίας, την Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης και τον Ολυμπιακό Βόλου και ανεξάρτητα με το τελικό αποτέλεσμα, είχε διαστήματα στα οποία φανέρωνε τις μεγάλες φετινές της δυνατότητες. Της έλλειψε βέβαια η διάρκεια. Όμως η διάρκεια σε μια ομάδα αποκτάτε μέσα από επίσημους αγώνες και πιστεύουμε ότι θα έρθει κατά την διάρκεια της σεζόν.

Σήμερα Παρασκευή η ΒΕΡΟΙΑ δίνει το πιο αξιόπιστο μέχρι στιγμής φιλικό στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης με αντίπαλο μια ομάδα, τον ΠΑΣ Γιάννινα, που εντυπωσίασε στα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος της Super League που έδωσε, με τον Αρη στο γήπεδό του Κλεάνθης Βικελίδης και τον Ολυμπιακό στους Ζωσιμάδες, αποσπώντας ισάριθμες ισοπαλίες. Έτσι ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο Καβαλιώτης προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ θα έχει την ευκαιρία να «τσεκάρει» τους ποδοσφαιριστές του απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, που βρίσκεται δύο κατηγορίες πάνω από την ομάδα του.

Βέβαια συζήτηση για την βασική ενδεκάδα αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει αφού κάποιοι παίκτες που έχουν τις δυνατότητες να κάνουν την διαφορά αποκτήθηκαν τις τελευταίες ημέρες και χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής