breaking news Νέο

Με 4 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει σήμερα η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Με 4 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει σήμερα η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης (κεκλεισμένων των θυρών) σήμερα Τρίτη, 20 Οκτωβρίου και ώρα 13:00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω 4 θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Κατάρτιση σχεδίου 17ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020.

2. Έγκριση ή μη του υπ΄αριθ. 15585/14-10-2020 πρακτικού (3ο πρακτικό) της Επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων ανοικτών διαγωνισμών προμήθειας υλικών συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων καθώς και υπηρεσιών συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων για το έτος 2020, για τη «Συντήρηση και επισκευή των οχημάτων του Δήμου Αλεξάνδρειας και προμήθεια ανταλλακτικών».

3. Έγκριση ή μη του υπ΄αριθ. 16523/15-10-2020 πρακτικού (3ο πρακτικό) της Επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων συνοπτικών διαγωνισμών (προμηθειών και υπηρεσιών) για την «Παροχή υπηρεσιών για την πρόληψη και αντιμετώπιση των αναγκών πολιτικής προστασίας».

4. Λήψη απόφασης για α) αποδοχή ή μη της γνωμοδότησης δικηγόρου (αφορά υπόθεση κ. Γεωργίου Δάκου) β) τον ορισμό δικηγόρου για τις περαιτέρω ενέργειες (εφόσον απαιτηθεί).

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Γκυρίνης Παναγιώτης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής