breaking news Νέο

Football League : ΒΕΡΟΙΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ 1-1

Football League : ΒΕΡΟΙΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ 1-1

Ισόπαλο (1-1) έληξε το φιλικό του περασμένου Σαβάτου στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου, της ΒΕΡΟΙΑΣ, με αντίπαλο τα Τρίκαλα, που φέτος αγωνίζονται στην Super League 2.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι προετοιμασίας, με αντίπαλο ομάδα που ανήκει σε μεγαλύτερη κατηγορία η ΒΕΡΟΙΑ όχι μόνο κατάφερε να σταθεί με αξιοπρέπεια στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και διεκδίκησε την νίκη, με τις ίδιες πιθανότητες με τον αντίπαλό της, αν και το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει τους προπονητές στα φιλικά του καλοκαιριού είναι το αποτέλεσμα.

Η ΒΕΡΟΙΑ λοιπόν για μια ακόμη φορά έδειξε ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο και αυτό που απομένει πλέον είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League για να το αποδείξει και στα επίσημα παιχνίδια που έρχονται.

Στο Σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στα Τρίκαλα η ΒΕΡΟΙΑ, είχε ένα πολύ καλό πρώτο 45λεπτο στη διάρκεια του οποίου κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, ενώ με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησε δικαιούτο τουλάχιστον ένα γκολ ακόμη.

Στην επανάληψη βέβαια ο αντίπαλός της αντέδρασε, έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα και έφθασε στην ισοφάσιση στο 57'.

Παρότι τα Τρίκαλα είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κατάφεραν να απειλήσουν σοβαρά την εστία της ΒΕΡΟΙΑΣ και το γκολ της ισοφάρισης προήλθε από προσωπικό λάθος αμυντικού της. Αυτό φανερώνει την άψογη, σε ένα ακόμη παιχνίδι, επαναλαμβάνουμε με αντίπαλο που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία, λετουργία της αμυντικής της γραμμής, γεγονός, που αν κρίνουμε από τα φιλικά του καλοκαιριού, θα είναι το φετινό σημείο αναφοράς της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Το σκορ για τη ΒΕΡΟΙΑ, όπως ήδη αναφέραμε άνοιξε σχετικά νωρίς. Στο 3ο λεπτό, συγκεκριμένα, ο Παπαχρήστος βγήκε μπροστά και την κατάλληλη στιγμή έσπασε την μπάλα με τον επερχόμενο Καραγιάννη να την βρίσκει στην πορεία του και με κοντινό πλασέ να την στέλνει στα δίχτυα του τερματοφύλακα των Τρικάλων Γιακουμή.

Η ΒΕΡΟΙΑ, που ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος είχε τέσσερις ακόμη ευκαιρίες σ' αυτό το διάστημα να πετύχει ένα ακόμη τουλάχιστον τέρμα. Στο 13' ύστερα από ατομική ενέργεια του Πόζογλου που ανακόπηκε στο «τσαφ» πριν σκοράρει, στο αμέσως επόμενο λεπτό με τους Πασά – Σιμόνι (διπλή ευκαιρία) ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Πόζογλου στο 43' σε σουτ του Πόζογλου και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Μουχάλη.

Στην επανάληψη τα Τρίκαλα είχαν τον έλεγχο του αγώνα και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στο 57'. Ο Πέλκας έκλεψε την μπάλα από τον Σκόνδρα και αφού μπήκε στην περιοχή με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Βελλίδη γράφοντας το 1-1.

Στην συνέχεια παίζοντας με αντεπιθέσεις η ΒΕΡΟΙΑ δημιούργησε δύο- τρεις καλές στιγμές για γκολ δίχως όμως να καταφέρει να τις αξιοποιήσει και το τελευταίο σφύριγμα του κ. Μελιτζανίδη (Μπογιατζόγλου – Βαλκάνο) βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης (77' Τσιμόπουλος), Μουχάλης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Σκόνδρας (57' Στάμου), Μπλέτσας (73' Τζιοβάνι), Βεργώνης (57' Οικονόμου), Σιμόνι, (66' Μούργος), Πασάς (86' Ιωάννου), Πόζογλου (73' Αποστολόπουλος), Καραγιάννης (57' Λουκίνας).

ΤΡΙΚΑΛΑ: Γιακουμής, Νιάρος (71' Λιαμπίρης), Κεχαγιάς (66' Ζόγκος), Ντιαλόσι, Πιαστόπουλος (78' Στεφανίδης), Ριζογιάννης (88' Κλεμέντε), Σκόνδρας (80' Κωστίκος), Παπαγεωργίου (62' Χατζηκωνσταντίνου), Ευθυμίου (46' Σιλβάνο), Πέλκας (71' Διαμαντόπουλος), Σταματής (77' Μόλα).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής