breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Πατέρας 3 παιδιών πάει καθημερινά στη δουλειά με φούστα και ψηλοτάκουνα – Δηλώνει στρέιτ

Το όνομα του είναι Μαρκ Μπράιαν και είναι 61 ετών. Είναι από τις ΗΠΑ αλλά ζει μόνιμα και εργάζεται στη Γερμανία. Ο Μαρκ είναι robotics engineer manager σε μεγάλη εταιρία ρομποτικής και πριν από 4 χρόνια άρχισε να πηγαίνει στη δουλειά αλλά και στις άλλες δραστηριότητες του φορώντας ανδρικά πουκάμισα φούστα και γόβες.

Ο ίδιος ανεβάζει αυτές τις φωτογραφίες με το ιδιότυπο στυλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μέχρι στιγμής μάλιστα έχει στο instagram περισσότερους από 50.000 ακολούθους.

Στο προφίλ του, o Μπράιαν περιγράφει τον εαυτό του ως «στρέιτ άνδρα σε ευτυχισμένο γάμο, που αγαπά τις Πόρσε, τις όμορφες γυναίκες και τη χρήση φουστών και ψηλοτάκουνων παπουτσιών στις καθημερινές του εμφανίσεις».

Ο Μάρκ μίλησε για το πως ξεκίνησε η αγάπη του για τα γυναικεία ρούχα, εξήγησε ποια προβλήματα δημιουργεί στην καθημερινότητά του η ασυνήθιστη εμφάνισή του ενώ υπεραμύνθηκε του γεγονότος ότι αρνείται να συμμορφωθεί με τα στερεότυπα που συνοδεύουν τα δύο φύλα και έχουν να κάνουν με τη μόδα.

Όπως εξήγησε ο 61χρονος, η πρώτη φορά που δοκίμασε ψηλοτάκουνες γόβες ήταν στο κολέγιο, όταν του ζήτησε η τότε κοπέλα του να χορέψει μαζί της.

Ο ίδιος είπε πως τα αγαπημένα του κομμάτια είναι οι 12ποντες γόβες στιλέτο και οι στενές μέχρι το γόνατο φούστες.

*****

• Κορονοϊός: «Άκυρο» σε γάμο με… μόλις 10.000 προσκεκλημένους!

Οι αρχές απαγόρευσαν να τελεστεί γάμος στην πολιτεία της Νέας Υόρκης όταν πληροφορήθηκαν ότι σε αυτόν επρόκειτο να πάνε 10.000 προσκεκλημένοι, κατά παράβαση των μέτρων για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού, ανακοίνωσε χθες Σάββατο ο κυβερνήτης Άντριου Κουόμο.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Ρόκλαντ ενημέρωσε τις αρχές για τη γιγαντιαία γαμήλια τελετή που προβλεπόταν να γίνει αύριο Δευτέρα στο Ουίλιαμσμπεργκ, τομέα της κομητείας όπου δεν κυκλοφορεί ο ιός.

«Μας είπαν ότι θα γινόταν αυτό. Κάναμε έρευνα και διαπιστώσαμε ότι θα μπορούσε να είναι αληθές. Σχεδιαζόταν ένας γάμος με χιλιάδες προσκεκλημένους που θα παραβίαζε τους κανόνες για τις δημόσιες συναθροίσεις», είπε ο Άντριου Κουόμο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Σύμφωνα με την Ελίζαμπεθ Γκάρβι, σύμβουλο του Κουόμο, «πάνω από 10.000 άνθρωποι σχεδίαζαν να παρευρεθούν» στην τέλεση του γάμου.

*****

• Αγελάδα για πολλά γέλια: Κουτούλησε άνδρα που κουβαλούσε λαχανικά για να τα φάει εκείνη – Τον έριξε σε τρύπα

Το περιστατικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας του δρόμου. Τίποτε δεν προμήνυε τι θα συνέβαινε. Σε ένα δρόμο στο Δελχί της Ινδίας ένας άνδρας κουβαλούσε ένα πανέρι με λαχανικά και περπατούσε αμέριμνος στο δρόμο.

Πίσω του ερχόταν μια αγελάδα την οποία κρατούσε με σχοινί ο ιδιοκτήτης της. Φαίνεται ότι το συμπαθές τετράποδο λιγουρεύτηκε τα λαχανικά που είχε στο πανέρι του ο άνδρας και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει.

Όταν ο άνδρας έφτασε κοντά σε μια μεγάλη ανοιχτή τρύπα στη μέση του δρόμου, η αγελάδα τον πλησίασε από πίσω και με μια κίνηση του κεφαλιού της τον κουτούλησε και τον έριξε μέσα στην τρύπα. Οι άνθρωποι που ήταν στο σημείο έσπευσαν να βοηθήσουν τον άντρα, ενώ η αγελαδίτσα ατάραχη άρχισε να τρώει τα λαχανικά που είχαν πέσει κάτω.

*****

• Άνοιξε η πόρτα του αυτοκινήτου και ο συνοδηγός εκσφενδονίστηκε

Το περιστατικό συνέβη σε μεγάλο δρόμο του Λονδίνου και το κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του αυτοκινήτου που ακολουθούσε. Ένα μικρό φορτηγάκι κινείται σε έναν κυκλικό κόμβο όταν ξαφνικά ανοίγει η δεξιά του πόρτα και ο συνοδηγός πετάγεται έξω.

Ευτυχώς το φορτηγό δεν έτρεχε και ο άνθρωπος πρόλαβε να ισορροπήσει και έπεσε στο δρόμο με τέτοιο τρόπο που δεν τρραυματίστηκε. Το αυτοκίνητο ύστερα από κάποια μέτρα σταμάτησε.

*****

• Νεογέννητο τραβά την μάσκα του γιατρού και γίνεται viral!

Viral έχει γίνει μία φωτογραφία ενός Άραβα γυναικολόγου με ένα μωράκι που μόλις γεννήθηκε.

Ο λόγος φυσικά δεν είναι γιατί είναι ένα νεογέννητο μωρό, αλλά επειδή το νεογνό τραβά τη μάσκα του γιατρού την ώρα που το κρατάει στα χέρια του.

Ο γυναικολόγος Samer Cheaib από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ήταν αυτός που μοιράστηκε την φωτογραφία και, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε αμέσως viral.

Η φωτογραφία αποτυπώνει με τρόπο αδιαμφισβήτητο την χρονιά που πέρασε, την χρονιά της πανδημίας και της μάσκας που όλοι περιμένουμε να φύγει και να περάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Δεν περίμενε όμως ότι αυτή η μοναδική στιγμή θα έκανε τον γύρο του Διαδικτύου, με το Sky News και τα social media να την αναδημοσιεύουν και να φτάνει σε όλο τον κόσμο.

Ο γιατρός μοιράστηκε το υπέροχο κλικ στο Instagram του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Όλοι θέλουμε ένα σημάδι ότι θα βγάλουμε την μάσκα σύντομα».


• Κορονοϊός: «Άκυρο» σε γάμο με… μόλις 10.000 προσκεκλημένους!
• Αγελάδα για πολλά γέλια: Κουτούλησε άνδρα που κουβαλούσε λαχανικά για να τα φάει εκείνη
• Άνοιξε η πόρτα του αυτοκινήτου και ο συνοδηγός εκσφενδονίστηκε
• Νεογέννητο τραβά την μάσκα του γιατρού και γίνεται viral!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής