breaking news Νέο

Β' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Άγιος Γεώργιος, Καβάσιλα και Ζερβοχώρι στην κορυφή των δύο ομίλων

Β' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Άγιος Γεώργιος, Καβάσιλα και Ζερβοχώρι στην κορυφή των δύο ομίλων

Τρεις ομάδες, η ΑΕ Καβάσιλα από τον Α' όμιλο και ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου, με τον Άτλα Ζερβοχωρίου από τον Β' πέτυχαν την τρίτη νίκη τους στα ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος που έχουν δώσει και προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα των δύο ομίλων.

Η ΑΕ Καβασίλων του Γιάννη Χατζηαθανασίου συγκεκριμένα νίκησε με 3-0 στο ντέρμπι κορυφής τον Άρη Παλαιοχωρίου και έμεινε μόνη στην κορυφή του Α' ομίλου, ενώ με νίκη επίσης προχώρησαν, ο αναγεννημένος φέτος Απόλλων Αγίου Γεωργίου επί της ΑΕ Ποντίων και ο Άτλας Ζερβοχωρίου εκτός έδρας επί του Ολυμπιακού Νάουσας.

Στην αντίπερα όχθη δίχως βαθμό παραμένουν πέντε ομάδες.

Η Ακαδημία Τρικάλων, ο ΠΑΟ Παλατιτσίων, η Α.Ε. Ποντίων, ο Ερμής Τριλόφου και η Δόξα Ασωμάτων.

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Στο γήπεδο των Καβασίλων και στο πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής του Α' ομίλου η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε σχετικά νωρίς στο σκορ, στο 10' με τον Θεοδωρόπουλο, ζευγάρωσε στο 57' τα τέρματά της με τον Γατόπουλο και ολοκλήρωσε την νίκη της (3-0) στο 77' με γκολ του Πάτρα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Κιρμανίδης – Αργυρίου).

Ισόπαλο (1-1) έληξε το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ της Αλεξάνδρειας και της ΑΕΚ Καμποχωρίου.

Η γηπεδούχος Αλεξάνδρεια προηγήθηκε στο σκορ στο 12' με τον Ταμπουρά, με την ομάδα του Καμποχωρίου να ισοφαρίζει σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου (48΄) με τον Κεχαγιά.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαυρίδης (Ζουρνατζίδης – Παπαντώνης).

Δίχως νίκη έληξε και ο αγώνας της Δόξας Κυψέλης, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λουτρού. Οι φιλοξενούμενοι που ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα προηγήθηκαν στο σκορ στο 65' με τον Αναστασόπουλο Β', με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σε 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο 80' με τον Θυμιόπουλο.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γιαγκιτζόγλου (Γκόγκας – Χαραλαμπίδης).

Σκοράροντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Δόξα Βρυσακίου νίκησε στο γήπεδό της τον Απόλλωνα Λυκογιάννης με 2-0.

Το σκορ άνοιξε στο 42' ο Χασάν και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 50' ο Μπουκλάς Γ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Ασβεστάρας – Γκαλαϊσής).

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας, ύστερα από τρία παιχνίδια πέτυχε ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας, κερδίζοντας με 2-0 την Ακαδημία Τρικάλων.

Η νικήτρια προηγήθηκε στο σκορ στο 57' με αυτογκόλ του Παντόπουλου και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Δάμτσιος με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Χρυσάνης (Κωστογλίδης – Μουρατίδης).

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου, που φέτος παρουσιάζεται μεταμορφωμένος προς το καλύτερο κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα και να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του κερδίζοντας 3-2 στο γήπεδό του την Α.Ε. Ποντίων.

Στο 8' ο Σιδηρόπουλος άνοιξε το σκορ για λογαριασμό της ΑΕΠ και στο 44' ο Σαντινί ισοφάρισε σε 1-1. Στο 50' ο Τζήμας έδωσε προβάδισμα στο σκορ στην γηπεδούχο ομάδα και στο 65' ο Τσουλχαϊ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1. Στο 72' ο Χατζηαντωνίου διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαζάρου (Σαμαράς – Γκόγκος).

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει για το πρωτάθλημα πήρε ο Άτλας Ζερβοχωρίου κερδίζοντας εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Νάουσας με 3-1.

Στο πρώτο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα ήταν καλύτερη είχε τις ευκαιρίες από τις οποίες δύο, σε ισάριθμες κεφαλιές του Παπαπέσιου κατέληξαν στα δοκάρια της αντίπαλης εστίας, όμως στο σκορ προηγήθηκε ο Ατλας με γκολ που πέτυχε στο 25' ο Τηλκερίδης.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, πέτυχαν άλλα δύο τέρματα με τους Προϊο (49') και Συμεωνίδη και έφθασαν σε καθαρή νίκη 1-3, καθώς 84' οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Σαμαρά.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γαβράς (Σιουκιούρογλου – Πιπερίδης).

Εύκολο απόγευμα για τον Κεραυνό Επισκοπής που κέρδισε στο γήπεδό του τον Ερμή Τριλόφου με 5-1, ενώ είχε και ένα δοκάρι με τον Σ. Καρυπίδη.

Η διακύμανση του σκορ: 24' Καρυπίδης Α. 1-0, 72' Δήμου Β. 2-0, 75' Καρυπίδης Σ. 3-0, 79' Κοτσαγκόγκος 3-1, 89' Δήμου Β. 4-1, 90' Στυλιανού 5-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κελεσίδης (Μητρόπουλος – Ντόβας).

Πιο αποτελεσματική η Πατρίδα αξιοποίησε μια από τις ευκαιρίες που δημιούργησε με τον Καλαϊτζίδη στο 83' και πήρε μια δύσκολη νίκη με αντίπαλο τα Λευκάδια που είχαν και αυτά τις ευκαιρίες για γκολ, τις οποίες όμως δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με δύο κίτρινες ο Καϊσίδης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παζαρτζικλής (Γκόγκος – Μπέκας).

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο Αχιλλέας Νάουσας που κέρδισε εκτός έδρας την Δόξα Ασωμάτων με 2-0.

Τα γκολ της νίκης του Αχιλλέα σημείωσαν στο δεύτερο ημίχρονο ο Ευθυβούλης (61') κι ο Μπράτσης (67').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Κωστογλίδης – Μουρατίδης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής