breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Μας έφαγε λάχανο αυτός ο ΕΑΜβούλγαρος ο Μπορίσοφ. Ακούς εκεί να ασκήσει βέτο εναντίον της ένταξης των σκοπιανών στην Ευρώπη!

 

Δεν είναι λέει «Μακεδόνες», Βούλγαροι είναι. Μπαααααα. Εδώ ο Αλέκσης και ο Κούλης κοντεύουν να μας πείσουν ότι η προπροπροπροπρογιαγιά του Ζάεφ βύζαινε το Μεγαλέξαντρο, γιατί δεν κατέβαζε γάλα η Ολυμπιάδα.

 

Και ότι το Lada του Γκρουέφσκι είχε ίδιο αριθμό κυκλοφορίας με αυτόν του Βουκεφάλα.

 

Και τότε, αν αυτοί είναι Βούλγαροι, ποιοι είναι Μακεδόνες ταβάριτς Μπορίσοφ;

 

Εμείς; Όχι ρε, εμείς είμαστε το δεύτερο συμβαλλόμενο μέρος της πρώτης συμφωνίας, της τρίτης παραγράφου, που έριξαν τις τζίφρες τους ο σαπιοκοιλιάς ο Κοτζιάς, με τους σκοπιανούς και το Μάθιου.

 

Λες ο Νίμιτς να είναι συγγενής της Ρωξάνης; Από τότε δεν είχαν εισβάλει οι Αμερικανοί στο Αφγανιστάν, με επικεφαλής τον Τζουλιάνι, το δικηγόρο του Τραμπ;

 

Ρε  Μπορίσοφ, να μα τον τσάρο σας το Σαμουήλ, που τον έστειλε αδιάβαστο ο δικός μας ο Βασίλειος ο Βουλγαροκτόνος, σου λέω ότι πρέπει να προσέχεις.

 

Γιατί δεν το έχουν σε πολύ ΔΑΠίτες και ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ να σας πατήσουν καμιά πολιορκία της πρεσβείας σας στην Αθήνα.

 

Να σας σηκώσουν και τα πανό «Μία είναι η ουσία, δεν υπάρχει Βουλγαρία», «φονιάδες των λαών παλιοβουλγάροι», «τι ζητούν οι βούλγαροι στη Μακεδονία, τι ζητούν οι σλάβοι στα μακεδονικά χωριά».

 

Και να δεις μπροστά στην πορεία Κοτζιά, Δένδια, Αλέκση, Κούλη, Μπαρουφάκη, Κουτσούμπα και cia, να στη λένε που δεν αφήνεις το Ζάεφ να είναι Μακεδόνας στο έθνος και να μιλά μακεδονική γλώσσα.

 

Και εκεί που θα βαδίζουν, Μπόικο, κατά Πασαλιμάνι μεριά, να ντερλικώσουν καμιά  8 τόνους γάβρο, τηγανισμένο με αλεύρι Μαρινάκη, να βγει ρε η γοργόνα η αδελφή του Μεγαλέξαντρου.

 

Και να τους ρωτήσει, ζει ο Μεγαλέξαντρος;  Εκεί να δεις το συρφετό αυτό που πούλησε τη Μακεδονία μας, να βάζει την ουρά στα σκέλια, γιατί δεν αστειεύεται η γοργόνα ρε. Μακεδόνισσα, Ελληνίδα, είναι, ήταν και θα είναι.


Μπορίσοφ
Τσίπρας-Ζάεφ
Δένδιας
Μέγας Αλέξανδρος

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής